Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Dayanılır ya o kadar , heralde çokta geri kalmayız 2 gün daha oynamasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Biley olmaz ya şu an kimse hardcore oynamıyo, herkes öğrenme aşamasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Hardcore olsan nolcak 8 yasinda asyali veletler eline verir her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Hangi oyunda onlara rakip olduk ki zaten. Kıyas çok yanlış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Vay beee.. Okuyorsun Aynı durum ülkemizde olsa ne olurdu diye düşünüp hüzünleniyorsun. "For those budding Pokemon Trainers out there using Pokemon Go - whilst the Darwin Police Station may feature as a Pokestop, please be advised that you don't actually have to step inside in order to gain the pokeballs. It's also a good idea to look up, away from your phone and both ways before crossing the street. That Sandshrew isn't going anywhere fast. Stay safe and catch 'em all!" https://www.facebook.com/143359822402689/photos/a.155432537862084.40926.143359822402689/1141877905884204/?type=3&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Kavga falan ediliyo mu şimdi bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 İlk adı cıktıgında cok merak duymamıstım ama simdi redditte falan gezdim biraz guzel duruyo baya. Oyun cıkınca aksamları caddebostana pokemon avına cıkarız artık asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 avlayınca noluyo biri oyunu anlatabilir mi ya 60 yaşında gibi hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Nasi noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 alla allaaa hanımın ipad'inin üstündeki tozu üfleyip şarj etmeme sebep olacaksınız bu gidişle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Bayram dayağı gibi poke dayağı ilk nereden çıkacak bakalım. Bacımın fotosunu çekiyor diye ilk kimi pikalıyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Fin said: Nasi noluyo sonrasında oyun nasıl ilerliyor yani sadece koleksiyon amaçlı değildir diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Suan icim gym var sadece ama ilerde neler gelir bilinmez. Gym lideri olup orayı koruma falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 takıştırıyosun sonra işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 kizillelma said: Vay beee.. Okuyorsun Aynı durum ülkemizde olsa ne olurdu diye düşünüp hüzünleniyorsun. Cehape camiilerimizi önce ahır yaptı, şimdi de pokepoint yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Abi oynayanlar olayını anlatsın biraz. Gameboy gibi gidip dövüşüp az canı kalınca pokeball ile alıp sonra dövüştürüp dövüştürüp level atlatıp badge falan toplayıp bişiler yapabiliyor muyuz? Galiba bunda gym kazanıcna direk gym lideri sen oluyorsun dövülene kadar . Birbirimizle savaşabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 gym lideri olunca noluyo mesela 4square'de check-in çok yapıp mayor olmak gibi bişey mi o nedir yani olay herkes bişeyler yazıyo kimse de çıkıp anlatmamış oyunla ilgili ahah dövüştürebiliyo musun pokemonları, bu dövüş esnasında strateji falan bişeyler var mı mesela, karakter gelişimi ot bok. tamamen sosyal medya oyunundan ibaret mi yoksa olay? mesela biri yukarda rant döncek diyor, o nasıl? Pokemonların yanına reklam falan mı veriliyo, ya da cafe açıp bulunduğu yere pokemon satın alıp insanların dolaylı cafe'yi keşfetmesini mi sağlıyosun nedir lan söyleyin sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Suan icin oyle seyler yok. iste gym lideri olunca millet senin gymi challengeliyo. onları yendikce dust falan topluyosun o dustlarla pokemonlarını levellatıp power up yapıyosun falan. https://www.reddit.com/r/pokemongo/ surda gez biraz oynayan insanların topicleri var. yukledim daha dısarı cıkmadım ama evin etrafında 4 pokemon falan yakaladım. eve yakın 3 gym var. 2 sini birileri ele gecirmis (ne ara) biri bosta. level 5 olursam diger gym e giderim belki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 gym lead ettigin pokemon sayisi kadar coin(multiplier'i var tabii) geliyor gunde. shop'u acinca sag ustte gorebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 durdurugunuz yerde pokemon spawn oluyor mu yoksa yurumek mi gerekiyor surekli ? bir de sag alttaki nearby kisminin tek esprisi etraftakileri gostermek mi yoksa oradan pokemon secip trackleyince ihtimal artmasi gibi olaylari var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 durdugun yerde geliyorlar evet. hatta lure'lamak icin 2 item var. birisi oldugun yere birisi pokestop'a lure'luyor. ikinciyi herkes kullanabiliyor. track olayini henuz ben de cozemedim ama track'ledigine yakinsan direkt cikariyor sanirim. 1 2 kere benzer bi' sey geldi basima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 IOS TR'ye ne zaman gelecek ya, Yeni Zelanda falan uğraşmak istemiyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Hafta sonu euya geliceği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 jailbreakli iphonea appcakeden yükledim de serverlar mı patlamış acaba çok yoğun da sonra gelin falan yazıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Az önce logar kapağı üstünde rattata yakaladım. 10/10 goty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar