Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Burdaki GYMe herif 350CPli poke koymuş kimse giremiyor heriften başka ki bu daha ilk pokemonu herifin görünen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 abi gym olayına çok kasmayın. güzel bi saat belirleyin kendinize tercihen gecenin körü veya sabahın körü. gidin gymlere alın hepsini. sonra oraya düşük cp'li pokemonlarınızı koyun. alabildiğiniz gymleri aldıysanız vakit kaybetmeden shopa girip bonuslarınızı toplayın bırakın. 22 saat cd var. aynı şeyi her gün aynı saatte yapın. yani tüm gün gym tutmanın bi mantığı yok. 10 sn liğine bile alsan zaten ödülünü alıp 22 saat cd bekliyorsun. bide düşüp cp li koyun ki birisi tokatladığında tek potionla fulleyin diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 dün oynamaya başlayan şirketten bi abi 907cp lik vaporeon yaptı yuh mk dedim benim daha 400lük yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 gym ödülü ne oluyor? benim sabah yürüdüğüm yolda toplamda 5-6 tane gym var. hatta fazla sanırım. sadece istinye sahilden yeniköye kadar 3 tane fln var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 shopta harcayabildiğin currency veriyor. her pokemon başına (her gym'e 1 tane koyabiliyorsun) 10 pokecoin veriyor. bide xp mi veriyor stardust mu veriyor öyle bi şey daha veriyor ama unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Nasıl yaptı? Yani şansına mı çıktı yoksa bütün varını yoğunu upgrade ve evolve mi yatırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 official release olmamış apk ile install ettiği oyuna para yatıran adamı ıslak odunla yolda döverler umarım eğer öyle bir durum varsa 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 level artınca zaten yüksek cp'li pokemonlar çıkıyor. ben 10 oldum 200 küsürlük bol bol cikiyor zaten direk. işte upgrade etmiştir biraz da. upgrade pişmanlıktır. stardustları harcamayın. onceki sayfalarda anlatıldı pokemon boyutlarına dikkat edin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Wowhead tarzı bi spawn indexi yapmak lazım. Kullanıcılar bulduklarını burada buldum diye işaretlesin. Zamanla içerik genişleyince köşe dönülür. Yapabilecek babayiğit var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 google map üzerinden yapılır aslında bölgesel olarak. gps üzerinden mark atarsın da iş gibi uğraşmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Absolut said: Nasıl yaptı? Yani şansına mı çıktı yoksa bütün varını yoğunu upgrade ve evolve mi yatırdı? eevee evolve etmiş işte, sonra da upgrade basmış sonuna kadar, artık nasıl bi eevee depolamışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 nintendo borsadan gelen artisi nakte cevirip 100 ton patates alip serverlara yatirim yapmali acilen :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bingildak said: official release olmamış apk ile install ettiği oyuna para yatıran adamı ıslak odunla yolda döverler umarım eğer öyle bir durum varsa 8-) abi açıkcası kombat kısmı adam gibi olsaydı ekranı hızlıca parmaklamaktan ibaret olmasaydı, daha etkileşimli oslaydı, yani lig, turnuva, oyuncu marketi veya ne bileyim trade olayı olsaydı. yolda diğer trainerlara veya aynı pokestoptakilere challenge falan atabilseydik vs. düşünmez basardım parayı. zaten çalışan adamın da tüm gün elde telefonla gezen işsiz bebelerle mücadele şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 level en onemli şey level kasın evolve hakkı dogan pokeleri favoriye alın daha sonra lucky egg(30dk double xp veriyor) kullandıgınız bi vakit hepsini beraber evolve edin 2k xp geliyor herbirinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 trade gelicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 öyle olsa ben de basardım abi. çocukluğumuz elimizde gameboyla pokemon oynayarak geçti yani. 80 yaşıma gelsem yine oynarım da. şu oyunu yüklemek bile istemedim bu kadar gündür. sabah yürüycem diye kurdum ve baya içi boş ya. hani oyun alpha gibi. feature listesi varmışta, essential geliştirmeyi yapıp orada release etmişler gibi. yoldaki pokemon a top atıp yakalamk nedir yani. elindeki uydurukla döve döve zorlara doğru ilerleyeceksin falan. milleti tokatlayacaksın. zevki orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 gelecek işte onlar sözde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bide ceo 2 haftada bir update olcak yeni seyler gelcek demis, beta bitip full relase olunca featurelar gelir iste yavas yavas, simdilik pokemon ve dust biriktirip casual takilmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 300 cp bişi değil ki göztepe parkında 1300 cp li monkey vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 wipe gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 dreagloth said: gelecek işte onlar sözde şu an ki düzenin üstüne gelemez, wipelamaları gerek. onu da yapamazlar milletten para alıyorlar sonuçta ot bok satarak. temel olarak öyle dizayn edilmemiş yani oyun. büyük ihtimal elindekileri başkalarıyla savaştırma eklerler, o da ekrana en hızlı parmak basan falan kazanır. eski oyunların derinliğini istemiyorlar belli ki daha böyle bebe işi bir şey istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bu candy olayına bi alternatif şart ama. pikachu da var ama sabah rhyhorn yakaladım, öküz gibi mübarek ama bunu evolve edecek candy yok haliyle. ender rastlanan pokemonları nasıl candy siz geliştiricez lan? işte bi oyuncu arası trade koysunlar bari veya ne bileyim zor elde edilen ama tüm pokemonlarda işe yarayan über candy gibi bi şey koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 oturduğum yerde 2 pokestop ve 3 spawn olması baya hoş ama hehe. bereketli yerdeymiş bizim ofis. pokesi bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bingildak said: öyle olsa ben de basardım abi. çocukluğumuz elimizde gameboyla pokemon oynayarak geçti yani. 80 yaşıma gelsem yine oynarım da. şu oyunu yüklemek bile istemedim bu kadar gündür. sabah yürüycem diye kurdum ve baya içi boş ya. hani oyun alpha gibi. feature listesi varmışta, essential geliştirmeyi yapıp orada release etmişler gibi. yoldaki pokemon a top atıp yakalamk nedir yani. elindeki uydurukla döve döve zorlara doğru ilerleyeceksin falan. milleti tokatlayacaksın. zevki orada. abi bi trend başalttı oyun o bi gerçek. tuvalette sıçarken 5 dk oynayacak kişi den götü kaldırıp yürüyebilen insanlar olarak alternatif bi hedef kitle profili oluştu. önceki sayfalarda dedik buna blizzard el atar. pet battle veya hs'deki kartlardan karakterleri yapar salar oyunu piyasaya. muhtemelen bundan daha keyifli bi şey de yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 evet o fikir çok iyi, şu ana kadar nasıl kimse düşünmedi enteresan. mobil oyun için çok iyi konsept. hatta offline'a bile yaslarsın olayı. düşünsene daha böyle rpg kıvamında bir şey yaptığını. atıyorum miner oluyorsun, yoldan mine topluyorsun, shop açıyorsun. millet yürürken senden bir şeyler alıyor trade yapıyorsun falan. warrior yolda mob kesiyor, loot topluyor gidip trader adamlara satıyor falan. point of interestler yaratıp oralara mağaza falan açarsın taverna konseptinde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar