kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bir pokemon maksimum kaç cp olabiliyor bununla ilgili kesin bir bilgi var mı?
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ios güncellemesi gelmiş indirdiğiniz hesaba giriş yaparak uygulamayı güncelleyebilirsiniz oyundan düşünce google'a şifre girme zorunluluğu ortadan kalkmış what's newsden anladığım kadarıyla
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Bir de her pokemon aynı tip saldırıya sahip değil. Saldırı öğretme olayını gym lerden mi yapıyoruz? Über rare atağı olan pokemonu profesöre göndermeyeyim sırf düşük lvl diye.
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ya pokemonu yakalıyacam poke topunu atıyorum poketop kapanınca donuyor. Oyunu kapatıyorum yeniden açmaya kalktığımda da loadingde donup kalıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 2-3 kere oldu o olay. Oyunu kapatıp açmam gerekti.
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Abi sıkıntı orda bende açılmıyor da yarım saat. Loadingde donup kalıyor. 45 dk falan bekliyorum sonra kendine geliyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 1 pokemonu aynı anda 2 kişi yakalamaya çalışınca oluyor diyorlardı ? sanırım benzer şey 1 gym'e aynı anda iki kişi saldırınca son 1hp'de donma şeklinde gerçekleşiyor
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Donma mantıklıda işte o 45 dk oyuna girememe illet etti beni. Bazende yürürken kendi kendine donup kalıyor yine 45 dk oyundan men ediliyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 serverlar patlayıp durduğu için oluyor o, iki kişiyle falan alakası yok aslında
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 başlar başlamaz 2 lure u da kullanmanın bir dezavantajı var mı? birde lureladıktan sonra sabit bir yerde oturup pokemonların gelmesini mi beklemeli yada yürümeli mi?
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 oyuna girmediğinde oyunu kapatıp uçak moduna alıp oyunu açıyoruz internet hatası verince uçak modunu kapatıyoruz ozaman giriyor.link yok mu update ya?
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 https://s31.postimg.org/b9o7z6ri3/image.png 10 km yumurtadan çıktı power upla bu kadar oldu
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 SNA1L said: update için link var mı? ios. ios için bildiğim tek bir yol var oda oyunu indirirken kullandığın avusturalya vs. hesabı ile giriş yapıp güncellemeler kısmına tıklayınca pokemon goyu güncelleyebiliyorsun.
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ben öyle yapmadım ya bi linkten indirip izin verdim falan bişeyler.pff neyse ya nezaman çıkıcak trye acaba.zaten ne oynadığım hakkında hiçbir fikrim yok.aynı iki pokemonun birinin kilo yüksek cp az ama daha fazla vuruyo onlar arasındaki bağıntıyı kuramadım bi türlü.stratejim 0 şuan ilerisi için😄 herkes farklı bişey söylüyo:)
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mithat said: Bu fake gps olayı ios ile yapılabilirse müthiş olucak , dün 12.5 km yürümüşüm , böyle devam edersem sağlıklı bi adam olabilirim , böyle devam etmiim mümkünse. var zaten, ben route yazdim bildigin kendi kendine geziniyo dfg
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 oyun sürekli çökmeye başladı durduk yere, başka olan var mı androidde? update falan mı geldi nedir ulan tam da double xp yapmıştım evolve yapıp günün hasılatını eriticem diye abv
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 android'e update yok henüz, aynı sürüm hala. bakalım
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 said: WHAT’S NEW on 1.0.1 Thank you for your incredible response and support of Pokémon GO! We are working hard to improve the experience for everyone. This update focuses on making Pokémon GO more stable with the following improvements: - Trainers do not to have to enter their username and password repeatedly after a force log out - Added stability to Pokémon Trainer Club account log-in process - Resolved issues causing crashes - Fixed Google account scope For future updates and latest news, check out our official site at http://pokemongolive.com/ and follow our social channels at: Twitter: twitter.com/PokemonGOApp Facebook: facebook.com/PokemonGO Again, we are humbled by the overwhelming response. Thank you! Niantic Team
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Abra yakaladım mutlu olmalı mıyım
masa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ios kullanıyorum. güncelleştirme yapıp yapmadığımdan emin değilim. oyuna girebiliyorsam güncelleştirme yapmışım mı demek?
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 FromTheHell said: Abra yakaladım mutlu olmalı mıyım hayır, bende 2 3 tane kadabra var. bazıları hakkaten rare, mesela pikachu falan da çok zor yakalanıyo çıksa bile. veya diglett daha hiç görmedim ama millet fotolarını koyuyo. muhtemelen bazıları dağlık bölgelerde vs çıkıyor. şehir içi kaya pokemonları çok çıkmıyor zaten.
Öne çıkan mesajlar