XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 bence şimdiden IVsi buglı pokemonları biriktirip evolvelayın ilerde satarsınız. Mesela balık IVsi bariz buglı %90 üzeri bir sürü balık çıkıyor ki en güçlü pokemonlardan birine evolve ediyor. ilerde düzelttiklerinde bebelere satarsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Ben oynuyorum hala. Banlananlar bokumu yesin mumkunse. Sakata getirmeycek bir iv calculator appi var mi oyun serverlarina baglanti kurmadan calissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Oha zamanında buna girenleri de falan banlıyorlar? https://pokeassistant.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 manual tool abi o, nerden bilecek adam. Xenocide said: Ben oynuyorum hala. Banlananlar bokumu yesin mumkunse. Sakata getirmeycek bir iv calculator appi var mi oyun serverlarina baglanti kurmadan calissin. GoIV. ocr ile çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 BonePART said: oyuna koysunlar para ile pokemon auction house bide pvp o zaman seyrelye gumburtuyu Böyle bile yeterince gümbürtü çıkartmış... http://time.com/4460911/pokemon-go-taipei-stampede-snorlax-mob-xinbeitou-taiwan/ https://www.youtube.com/watch?v=MoYjVTbLWyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Banocalypse başladı yaklaşık bi hafta önce herhalde oyuncuların bi 3de 1i falan banlanır heheh. Perma mı bilmiyorum gerçi ama illa bot olmasına gerek yok sanırım hesabına login olsa bile data çıkarmak için yeterli ban sebebi 3rd party olduğu için. ama tabi ki pokeassistantta öyle bişey olduğunu hatırlamıyorum o yüzden sanmıorum onun sorun olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 beni de banlamışlar, itiraz ettim hayır ne bot ne yazılım ne fakegps kullandım diye. hayır bot kullanmadan oyunun oynanacak bi tarafı yoktu ben de bu nedenle bot kullandım. adamlar biraz erkek olsun ulan o kadar potansiyeli olan ama o kadar dandik bi oyun çıkardık ki adamlar bot kullandı diyip ceketlerinin önünü ilikleyip başlarını öne eğmeleri lazımken gidip ban wave yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 İyi yapmışlar bizi siz küstürdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 küçük pipililer banlanmaya başlanınca gym'lerdeki pokemon CP'leri azaldı, cok rahat gym alınıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 monoscope said: beni de banlamışlar, itiraz ettim hayır ne bot ne yazılım ne fakegps kullandım diye. hayır bot kullanmadan oyunun oynanacak bi tarafı yoktu ben de bu nedenle bot kullandım. adamlar biraz erkek olsun ulan o kadar potansiyeli olan ama o kadar dandik bi oyun çıkardık ki adamlar bot kullandı diyip ceketlerinin önünü ilikleyip başlarını öne eğmeleri lazımken gidip ban wave yapıyorlar. kardeş sen biraz erkek olsaydın da bot kullanmasaydın(td) senin mantıkla dünyadaki bütün oyunlar dandik, o yüzden hepsinin hilesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Lvl9 gym var evin yanında en tepede de dragon 3k cpli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 monoscope said: beni de banlamışlar, itiraz ettim hayır ne bot ne yazılım ne fakegps kullandım diye. hayır bot kullanmadan oyunun oynanacak bi tarafı yoktu ben de bu nedenle bot kullandım. adamlar biraz erkek olsun ulan o kadar potansiyeli olan ama o kadar dandik bi oyun çıkardık ki adamlar bot kullandı diyip ceketlerinin önünü ilikleyip başlarını öne eğmeleri lazımken gidip ban wave yapıyorlar. ya haketmişin işte bi de ağlıyosun hey allam şu postunu niantice göndericem de 2 ay sonra r diye cevap verirler diye uğraşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Güzel banlandık bende mail attım bot filan kullanmadım geziyorum iş nedeni ile die yalandan kim ölmüş asdşkngfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 banlanmadan 2-3 hafta önce bırakmıştım ben bu arada oynamayı. ban maili gelince girmeye çalıştım giremedim sonra sırf itiraz etmek için ettik işte bakarsın açar kekolar diye. yoksa umrumda değil alın bütün gymler sizin olsun... @mulgear6 hadi biz botçuları anlıyorum da panpa sen niye gaza geliyon ki şu yazdığını niantice yollayacağım falan diyosun. istediğiniz oldu işte botçular banlandı tüm dünya size kaldı takıl keyfine bak kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 göz yaşları sel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 güncelleme gelmiş, IV check tarzı bişey var. pokemonu takım liderine soruyosun, "uu defansı iyiymiş, güzel pokemon bu" diyor. direk rakamsal değer vermiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Update sonrası IOS ile girebildiniz mi? Bende authentication error veriyor gmail ile girmeye çalışınca zaten poketrainer hesabım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ban yemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Xenocide said: güncelleme gelmiş, IV check tarzı bişey var. pokemonu takım liderine soruyosun, "uu defansı iyiymiş, güzel pokemon bu" diyor. direk rakamsal değer vermiyor ama. şuna bakın biraz yardımcı oluyo pokeassistantla birlikte http://imgur.com/a/zofAR#cXLkgyY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Kiyamam ya bide aglamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 şu dandik oyunun bu kadar prim yapması kimseyi üzmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 o değil de banlananların ağlaması baya üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 oyuna dandik diyip, eliyle oynamaya yetemeyip botla oynayanların sonra ağlamasının üzdüğü kadar hiç bir şey üzmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Bot kullanmadım. Fake gps kullandım. Sydney senin, Los encılıs benim, Kore onun bunun diye takıldım. Ama hala banlı değilim. Ama oyuna da girmiyom zaten haftalardır. Bot kullananlara da oh olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar