Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Evolve işi bitti. Tam 26 dakika sürdü ama 1.5 level aldım ve pokeomnların son hali işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 şehir şehir gezenler var ya inanamıyorum. abi neyi var bu oyunun ya benim göremediğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Simdi de pokeadvisoru banlamislar. Niantic gercek bir scumbag ya. Botlara eyvallah, fake gps eyvallah, tracker, advisor gg banbanban Oyun yamuk yumuk calisir bi suru eksik var ama yok ADVİSORU BANLAYİN TOP PRİYORİTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 pokeadvisor banı hakkaten saçmalık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Yalnız o siteleri botlar yüzünden banlıyorlar anladığım kadarıyla botlar o sitelerden aldığı bilgilere göre çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 pokeadvisor olmadan bot çalışamıcak mı abi? pokevisionu hadi anlarım da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=6-RerthVB54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 fail. adamın oturduğu yer ıslak hep, bari kurumasını bekleselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 androide yeni sürümü çıkmış https://www.vg247.com/2016/08/09/the-new-pokemon-go-update-includes-a-work-in-pogress-tracking-system/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ama botlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 gerçek pokemon bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Kaç saatte bu hale geldi mesela? Android ve IOS için yeni sürümler çıkmış. Androidinkini nereden indiriyoruz? Bir de çalışan bi bot kullanan varsa bi ÖM atabilir mi? Çocuklara yaşgünü hediyesi hızlı bi poke hesabı hediye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 yeni tracking: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1260225 herkeste aktif değilmiş sanırımmış falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bende sightings kısmı aktif şu an, nearby'da bir şey yok. Evdeyim tabii bir şey göremiyorum. Nearby kısmı daha kolay görünüyordu, sightings'i anlamadım sadece çimende iki pokemon görülmüş gibi. Tıklayınca da bir yere gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 sightings kısmı anladığım kadarıyla eski sistemin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Track etmek için pokemon seçemiyorsun da orada. Biraz çevirimi yapayım arada tekrar açar bakarım nearby kısmı da gelmişse kurcalarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 yok eski sistem dediğim bok gibi olan son sistem yani sdfkljhsdkfjsd release note'ta sadece bi grup kullanıcıda denediklerini söylemişler. [spo=notes]Added a dialog to remind Trainers that they should not play while traveling above a certain speed. Trainers must confirm they are not driving in order to continue playing. Made improvements to the accuracy of a curveball throw Fixed a bug that prevented ”Nice,” ”Great,” and “Excellent” Poké Ball throws from awarding the appropriate XP bonuses. Fixed achievements showing incorrect Medal icons. Enabled the ability for Trainers to change their nickname one time. Please choose your new nickname wisely. Resolved issues with the battery saver mode on iOS and re-enabled the feature. Added visuals of Team Leaders Candela, Blanche, and Spark. We’re currently testing a variation of the “Nearby Pokémon” feature with a subset of users. During this period you may see some variation in the nearby Pokémon UI. Minor text fixes[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 levellayacakmısın? farmmı yapacaksın? pokemonmu toplayacaksın ona göre yardımcı olayım. Absolut said: Kaç saatte bu hale geldi mesela? Android ve IOS için yeni sürümler çıkmış. Androidinkini nereden indiriyoruz? Bir de çalışan bi bot kullanan varsa bi ÖM atabilir mi? Çocuklara yaşgünü hediyesi hızlı bi poke hesabı hediye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 sleepingdeath said: ama botlar Ama abi yemin ederim botlar oyunun kendi sisteminden daha işlevsel gözüküyor.Haftalardır iv olayını çözemedim yolladığın sste ne güzel sistemlemiş bot. stat bonusları ve iv % sini vermiş daha ne olsun hangi pokemon işlevsel hangisi değil rahat rahat anlaşılıyor.Benim evolve edip kastığım pokemonların kaçı leştir kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 pokeadvisor patladı; buraya alalım https://www.pgnexus.gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bu yeni yazdığını denemedim ama pokeadvisor iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Porygon yakaladım raremiş galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Yeni tracking calisiyor. En azindan rangeine girip cikmasi dogru. Onun sayesinde jinx yakaladim 650lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Xenocide said: Yeni tracking calisiyor. En azindan rangeine girip cikmasi dogru. Onun sayesinde jinx yakaladim 650lik transfer et gereksiz bi pokemon cpsi de dandik zaten zenci bayan fantazin varsa ayrı tabi dfhdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 dsün durup dururken 950 ananas ağacı cıktı lan anlamadım mis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar