sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 last man standing surprise madafuka ne söylersen hepsi uyar şu videoya boss için çıkan kavgalara hastayım ya taktik minimal düzeye düşüp bütün dünyaları en hızlı spamlamaya çalışmak çok komik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 arcane said: film gibi film... http://www.youtube.com/watch?v=qH5ZqLMIepo& inanılmaz ahah zeratulun combati acar acmaz saniyesinde stun+ sevensided strikei yemesi sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 thrall çok iyiymiş ya, baya sevdim ama meta değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 lan görende rank 1 sancak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 rank demeyin. rank 6dan rank 12ye indim 10 maçta. birinde de dc yedim diye 1 rank geri attı filan. heves baltalayacı blizort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Sparkcaster said: lan görende rank 1 sancak ya turnuvalarda fln oynanmıyor diye dedim ya, son 1 haftadır 3 kere mi ne maç yaptım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Hiçbir objectivein peşinden koşmayan, takım savaşlarına yetişmeyen, hiçbirşey için acelesi olmayan oyuncuları "gerizekalı" oldukları için raporlayabilsek keşke. "Gerizekalı" diye bir rapor şıkkı eklemeli Blizzard. Sürekli birbirleriyle oynasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 öle bişey yapamazalar çünkü Blizzard başarısını bu tarz insanlara borçlu ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 geri zekalılar için yapıyorlar zaten oyunu (oyunlarını) "casual" friendly hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Onlara en güzel taktik küfretmeden ve düzgün bir şekilde "gereksiz yere ölme, takımla kal, objective'leri yap" diyeceksin. Bir iki seferden sonra zaten öyle adamlar başlıyor küfretmeye, sana noob demeye, benzeri toxic hareketlere. Ardından da bas asıl reportu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ya bu oyunlara niye matchmaking koymuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 abi böyle adamlar yok hl falan atılmaz bu nedir ya adam witch doctor bütün oyun sadece auto attack yaptı böyle bişi var mı ya?Bu adam yüzünden takımdaki diğer 4 kişi boşu boşuna 15-20 dakka oyun oynuyo ve rank düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 her karanlığın bir aydınlığı vardır. üzülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 . (yanlış konu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 arcane said: film gibi film... http://www.youtube.com/watch?v=qH5ZqLMIepo& inanılmaz ahah abi ahahahaha çok iyimiş boss fightlarda beyinler eriyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 turnuvada rexxar seçildi. http://www.twitch.tv/khaldor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ben de hep rexxar ile oynuyorum. 10 numara hero eğer takımda ona uygunsa cidden o ilk kötü izlenimden çoktan kurtuldum asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 dün warrior dailymi rexxar ile yaptım. üç maçı da aldım. ama patato hala rexxar eheuh. turnuvada seçmem!! :P :P yalnız fixler çok farkettirdi. en azından artık gazlowe oynuyormuş gibi hissetmiyor insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 rexx tokatladı. edit : http://www.twitch.tv/blizzheroes bi turnuva daha var, yeni başlıyor galiba rexx banladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Cloud9 eziyo şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 thrall ezilince çok üzülüyorum :( reis zaten pek seçilmiyor, seçildiğinde de eziyorlar. bu arada yapılan talent buildi pek beğenmedim. güzel maçlar oluyor ya izlenir. bu arada twitch ile blizz hesabınızı ilişkilendirirseniz bu turnuva için icon veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Aynen, direkt yapıştırdım sdf Ben gayliance ve Tyrande'ci olsam da sırf daha güçsüz oldukları için Infinity'i destekliyodum da yazık oldu ya, 12dkda cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 S-H said: güzel maçlar oluyor ya izlenir. bu arada twitch ile blizz hesabınızı ilişkilendirirseniz bu turnuva için icon veriyor. tam olarka nası bu? ilikşilendirme kısmı tamam. başka bişey yapmam lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 arcane said: S-H said: güzel maçlar oluyor ya izlenir. bu arada twitch ile blizz hesabınızı ilişkilendirirseniz bu turnuva için icon veriyor. tam olarka nası bu? ilikşilendirme kısmı tamam. başka bişey yapmam lazım mı? yok hacı, yayını izlemek yetiyor galiba. full izlemeye gerek yok diye biliyorum öyle bi göz atmak yetiyor diye okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 demin khaldoru izliyordum onun üzerine hiç gitmedi bu samimiyetsiz takım elbiseli ortam. heyecan yok abi. bi maça üç yorumcu mu olur bi de. sırayla yapıcaz diye zorluyorlar captain obviousa dönüşüyo sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar