Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Fo76 patlayinca eraun yanali mi transfer ettiler hotstan noldu
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Fisini cekmisler Starcraft battle royale de gorusmek uzere
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 kitlesini bu kadar dinlemeyen bi firmanın oyununun bu hale gelmesi şaşırtmadı gerçi.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Ulan ben de geçen gün tekrar indirmiştim, 5 - 6 maç attıydım daha. Matchmaking dediğiniz kadar boktanlaşmış diyordum hatta. Versinler lan giden GB'larımı geri.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Rip. Furyası nispeten inişe geçince girdiler zaten MOBA'ya. Actishit Battle Royale oyunu yaptırır Universe of Blizz tarzı bunun yerine.
Narius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Millete 1 yıllık boost satıp şunu yapmaları da fo76 tier dolandırıcılık. 1-2 yıla full mobile dönerler dandirik battle royal beklemek bile iyimser.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 HEROES OF THE STORM: IMMORTAL HYPE TRAIN
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 kotik ofiste supercell'in yeni oyunu brawl stars oynayıp; 'lan bakın hele bundan yapın sizde, boşverin hotsu. koyun buraya tum iplerden heroları millete 59,90'a bi ske derman olmayan gem çantaları sattırıp oynatalım' demiştir.
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Smite batmadı daha yeni pro sezonu bitti falan, geldi bunlar battı vay anasını lan Git 1 milyona değil de 300-500k kaynakla pro scene yap 3 tane takım ayrılır devran devam eder, rocket league 200kyla turnuva yapıyor ake Pro scenei tamamen kapatıp developerları başka oyunlara kaydırdık demek nedir 3 ay önce DayZ 1.0 çıkacak Hotsun fişi çekilecek deseler inanmazdım
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Blizzard Immortal Status: Deaded Gerizekalilar Edit: Ulan hala inanamiyorum ya. Adamlar resmen "para yapmiyo ya" diye ezdikleri hor gordukleri oyun yuzunden batacaklar. Baska sirket olsa anlardim da Blizzard'in dustugu hallere bak rezalet.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 hgc iptali blizzard'in icinde bulundugu kosullarda garantiydi zira prize pool bu olcekte bir oyun icin yuksekti. ancak oyunun maintenance mode'a alinmasini kimse beklemiyordu. yazik oldu fakat zamanlama daha iyi olamaz. xp changes oyunu farkli bir yone goturecekti. belki bu yamada tepki nedeniyle geri vitese takildigi icin oyle olmadi ama niyetleri belli oldu. boylece milletin gerizekaliligina cater edilmesini deneyimlemeden tasi taragi toplarim.
Narius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 HGC zarar etse de şu şekilde insanları çok mağdur ettiler. Biter bitmez ya da lig sırasında açıklansa, tamamen iptal etmeyip ölçeğini küçültseler anlaşılabilirdi ama bu durumda hiçbir takımın/oyuncunun blizzardın herhangi bir e-sport organizasyonunu ciddiye alıp bel bağlaması güç. HGC dışında çok zarar ettiğini sanmıyorum yıllardır sürekli artırdılar desteği yavaş yavaş çekerlerdi. Muhtemelen insider leakteki gider azaltma hikayesine fatura hotsa çekildi.
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 dota 2 oynayın, özlemişsinizdir gerilimi :p - Blizzard fanboylarından korkulur. Redditde "Değişen bir şey yok" kafasıyla savunanlar var. Mobalarda proları izlemesi, dramalarını takip etmesi bile zevkliyken, bunlara göre değişen bir şey yok :D
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 yok hotsa devam sanki pro oyuncuyum xd
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 samuraylı dark souls çıkınca onu oynicam zaten bi süre
Narius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Sadece hgc kalksa iyi de; We’ll continue actively supporting the game with new heroes, themed events, and other content that our community loves, though the cadence will change. Ultimately, we’re setting up the game for long-term sustainability. Şu kısım prolar dışında da oynayacak oyun kalmadığını gösteriyor. Üstünde çalışılan şeyleri bir yıla yayıp sonra tamamen salarlar.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 bak hala inatla aynı şeyleri yapmaya devam edeceklerini söylüyorlar. aşfldjkasdf
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 valla ben de agir blizz faniy(d)im ama son 1-2 senedeki halleri falan facia. acti bunlari aldiginde koskoca blizz kulturu abi yedirtmezler kendilerini cizgilerinde yururler dedim de pembe hayallermis yani. zaten diablo 4, hadi onu da gectim diablo 3'e yeni ek paket duyururlar en kotu, lan hadi o da olmadi diablo 2 remake duyurucaklardir en kotu diyip CON'da immortal'i gorunce aynen boyleydim; https://vignette.wikia.nocookie.net/epicrapbattlesofhistory/images/6/63/Fuck-this-shit-table-flip.jpg
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Lead Hero Designer mış. Wowa geçiyormuş. https://twitter.com/matthew_villers/status/1073746685015146496
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 abi hotsu silin bu arada, ya da reinstall edin :p 40 gb kaplıyormuştu bende de, aynen şurda yazdıkları gibi https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/a5goie/annual_reminder_that_uninstallingreinstalling/
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 https://i.imgur.com/Uq1mIQI.png https://i.imgur.com/w3hUyFC.gif
Öne çıkan mesajlar