arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 tek sabitim azmo ban. counterplayi olmadigini dusunuyorum. gerisi duruma gore. isin boktan kismi en cok oynadigim herolardan azmodan. isler rework oncesi de gayet iyiydi. tekerime comak soktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 addfg aynen o yüzden artık otp ktz'ye döndüm 20 oyunda 1 kere banlayan cıkıyo ya da karşıdan seçen. temiz hero :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 diablo da çok pislik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Diablo en temiz hero oyundaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Hem emmeye hem gommeye her turlu compa gelen baska bi hero yok ya, belki varian ama yok yani diablo daha bi fantastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 yeni hero iyi gibi de alışamöadım ya ço keverextend yapıp ölüyorum dün bi maşta 13 kere öldüm amk dlfskgjfşldgfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 ben oynayamadım henüz ama izlediğim kadarıyla o kadar da op bir karakter değil, ptr işe yaramış orada çok güçlü gözüküyordu. oynaması da o kadar basit değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 sanssizsansli said: valla eskiden tryhard denediğim zamanlarım da oldu ama bi işe yaramıyo. üstün oyuncu olmadıkça taşıyamıosun işte. hani herkesin şikayeti my team sucks demeyi geçiyorum uğraştığına değmiyo. o yüzden goygoyuna girmek ftw OW da aynı durumda sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Laurelin said: Overwatcha dizayn olarak f2p boktan oyun terk bir karakter eklemisler, ne tasarimi guzel ne gameplayi buna katılamayacağım. OW'da ihtiyacını duyduğumuz bir karakter olmuş. karşıda azıcık iyi oynayan bir pharah+mercy olduğunda tüm takım Wreckingball + Winston + Soldier + Mcree + ana + moria seçip pharah'a odaklanmak zorunda kalıyor, bu sefer de diğer karakterleri counterlayamadığımız için yine kuşbaşı pide oluyoruz. boktan gameplay dediğin karakter shotgunjump ile pharah avlamak için baya avantaj getiriyor, bir yandan takım oyununa katkı sağlayabilecek özelliklere de sahip. karakter overwatch için nimet olacak. ama hots'a taşınacak kadar değerli bir karakter mi, hayır elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 lol. kime göre neye göre. ow'ye başladığımdan beri şöyle silahı olan bir karakter bekliyordum abi ben. long range shotgun. kafayı yicem kaç gündür daha bi kere bile alamadım. bir soğusun mainleyecem kesin. yalnız bob biraz op gibi geldi bana. daha canlı çıkamadım karşısından fdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 az önce 160k la bitirdim ben de orpheayla, 2. adam 100k falandı(o da enemy orphea dfsfs) chomp stack dmg i +1000 falandı 24 kille 12 assistle bitti maç sdlkfglsdgfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 long range shotgun diye sacma bisey olabilir mi ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 proxy shotgun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 hayir, gelen shotgun da degil, rifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 aquila said: hayir, gelen shotgun da degil, rifle. rifle olacaktı ya. hemen de vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 ulan ben de orpheanın lvl 16 talentını konusuyonuz sandım long range shotgun deyince dkslnfsdşjgkşd tamamen alakasızmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 ya millet alışana kadar her hero op gibi olıyor başlarda. ben dün 2-3 maç attım karşı takımda hep vardı bundan, meh. S-H said: ben oynayamadım henüz ama izlediğim kadarıyla o kadar da op bir karakter değil, ptr işe yaramış orada çok güçlü gözüküyordu. oynaması da o kadar basit değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Suark said: ya millet alışana kadar her hero op gibi olıyor başlarda. ben dün 2-3 maç attım karşı takımda hep vardı bundan, meh. S-H said: ben oynayamadım henüz ama izlediğim kadarıyla o kadar da op bir karakter değil, ptr işe yaramış orada çok güçlü gözüküyordu. oynaması da o kadar basit değil gibi. benim oyunlarda hep banlandı, ne kendi takımımda ne karşıda göremedim henüz. streamlerden izlediğim kadarıyla yorum yapıyorum ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 malibu sen miydin QM'de karsimizdaki rhadamantis? battlefield of eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 ben lili banlıyorum ake 3. banım hiç değişmiyor 1, lili spambot olduğu için, senin support zorla heallayan bir sığır olunca 50kya 150k healing çıkıyor direk, alexi anayı manayı bilerek oynamayanın karşısında haksız rekabet 2, yetolar blindın ve movement speedin farkına varmıyorlar, karşıda lili olunca o illidanın butcherın hedenin maçın içine etme ihtimali iki misline çıkıyor 3, ileri geri fıkırdayıp duran delinin serpentle doğru düzgün trade yapabilmesini sağlıyor, overextent yapınca basıyor heroici falan bir nevi takımındaki denyoyu nötrleyebiliyor azmodanla malganisi herkes banlıyor da ben sylvanas veya witch doctor banlıyorum, gargantuan kulenin aggrosunu alıyor, güle oynaya kule altına daldırıyorlar adamlarını sonrası snowball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 arcane said: malibu sen miydin QM'de karsimizdaki rhadamantis? battlefield of eternity Başka yok sanırım Rhadamantis ya bide gece saati olduğna göre kesin benimdir :D Çok maç yaptım dün acaba hangi BoE idi allah bilir tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 bende malganis vardi, cagirnat'da orphea. cok yakisikli bir malganis hatirliyorsan bendim yani sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 ekleyin de 3-5 oyun atalım beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 sen ekleme arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar