Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kuvvetli ve eglenceli. rol olarak kelthuzad'a benziyor.

mage standartlarina gore sustain iyi, dive mumkun var fakat waveclear patato. early game zayif, late game iyi. questi bitirmesi kolay. quest bitince ve 16'da power spike oluyor.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Liebe said:

nerf this!

https://s2.eksiup.com/676a9f65a16.jpg

Bi ara bizim karsi oyuna ciktin sen, fena koyduyduk size sdfg

ahahahah nickin ne bakayım match historyden
Mesaj tarihi:
dogru diyorsun ama yanlis yerden diyorsun. ana'yi zoneluyorlar. combat basinda sinyalledigi gibi nano cooldown'da. belki 3 tane Q atmistir. rakip 1 kisi kalinca nano basabiliyor. fakat o heal debuff mahvetti whitemane'i.

survival ise mimic sayesinde (lvl20) gerceklesiyor.

bir baska not da root'un dogru kullanildiginda ne kadar etkin olabilecegi. bu sartlarla, bu cooldownla genel olarak deger mi tartisilir. fakat bu ornekte degmis.

dikkatli nerflemeleri lazim zira counter-pickleri alininca "2 saniye sonra burada olacagim" hos bir trade-off olmuyor. hele hele kelthuzad bu kadar populerken :D

baska stratejiler de mumkun. shieldbreaker mesela hem shield verdirtmez, hem de o muhtesem shieldi kirip eline verir.

3. ban'dan memnunum ama sayesinde oyuncu kesimi bu islere eskisinden az kafa yorar hale geldi.

competitive'de adaptasyonlari izlemek cok keyifli olacak.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bam bam bam wishlistlerimizden hero ekliyorlar. ben varimathras istiyordum gerci ama vampiric ve sleep tatminkar.

team vampiric baseline olana kadar protesto edelim.
Mesaj tarihi:
uzun zamandır oynamıyordumn oyunu yaklaşık 1.5-2 aydır, geri döndüm fakat feci fps droplar alıyorum böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • Yeni Oluştur...