yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Jaraxxus olmadan iki doomguard'la demonlock yaptim oynamaya calisiyorum simdi. Acayip zevkli geldi henuz ogrenme asamasindayim ki o bile cok zevkli. Alexstrazsa craftlamayi sallayip freeze mage waryor falan demeden jaraxxusu da alip buna yogunlasicam galiba: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 axedice said: Güncel bi dragonpIRAYSt deck plis, twilight falan yaptım ama istediğim verimi alamadım. Dragon yaz hepsini al. Zaten dandik deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 demonlock çogzel oldu diye hevesle sevinçle oynuyorum meğersem dragon warlock diye de bişey varmış, malygos'lu, 2 kere denk geldi bugün. acayip iyi bir deck'e benziyor. warlock'un ucuz removal'larına (darkbomb-mortalcoil) +5 dmg eklenince kalıyosun resmen :/ BRM yok bende ilk wing hariç, altın biriktireyim bari artık bu dragon'lardan çektiğim yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Tek karta bağlı deckle zevkine oynarsın abi anca. Mage kopyalıyor falan hadi warlockta o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Malygos lock bayadır var win condition kartına tek karta bağlı olarak bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 malylock incostistent bi deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Laurelin said: effigy denmis :3 http://www.youtube.com/watch?v=g9-9juhDPUc ahah bu çok iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 dat rng :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Hep böyle havai fişek gösterisi yapmak istemiştim bu yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 http://www.hearthstonetopdeck.com/deck/4749/current/druid-ramp-tempo-storm daha önce hiç druid oynamadım ciddi ciddi. şu üstteki decki yapayım diyorum. boom ve force of nature var zaten. 2 x ancient of lore, 1 azure drake ve 1 savage combatant eksik şu an. tavsiyeler yada alternatifler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 biraz twitch izle derim yapmadan. kolay gibi görünüp aslında zor bi deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 yada bi paladin decklere de bakayım o da fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ya decklerin zorluğu şu zaten her el çok farklı oynama şansı sunan deckler zor. ama asıl kompetetif deckler onlar (secret pala dışında) paladinde koyuyosun oluyo gibi bi durum var genelde çok az karar veriyosun. paladin güzel o yüzden yeni başlayan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Hunter Secret Şöyle bişey oynamaya başladım casual olarak baya eğleniyorum. Denemek isteyen yada bıdı etmek isteyen varsa önerilere açığım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 selam rank3-4 arası fena sıkışmış durumdayım. deck önerisine ihtiyacım var. secret paladin hariç. şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Dragon lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 dragon lock oynadım bi süre düşündüğüm kadar güçlü bir deck değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 sloth said: selam rank3-4 arası fena sıkışmış durumdayım. deck önerisine ihtiyacım var. secret paladin hariç. şimdiden teşekkürler midrange pala. karşına en çok neler geliyorsa ona göre tech card koyarsan 1-2 tane, herşeye cevabı olan bi deck. patron ortadan kalktığı için şu an harika bence. ben oynuyorum tauntsuzluktan yeniliyorum gibi geliyor yenildiğimde, 1 sludge veya 1 tane daha argus sıkıştırabilirsin aralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 dragon lock oynanmaz oynayan yok zaten pek, dragon priest oynayın güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 misdirection çok eğlenceli kesinlikle. giant ile kendi kafasına vurup hakkın rahmetine kavuşanlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Lexius said: Hunter Secret Şöyle bişey oynamaya başladım casual olarak baya eğleniyorum. Denemek isteyen yada bıdı etmek isteyen varsa önerilere açığım baya. Biraz oynadım for fun için.Ball of spiders zevkli ama cok agır kalıyor. Saraad ise azure drake dururken gereksiz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 dragon otk priestte karar kıldım. freeze mage ve cw'ye karşı win ratio düşük ama aggro decklere karşı çok etkili. tavsiyelere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Dragon priest ile frost mage'e karşı neredeyse %100 win istiyorsanız desteye 2 tane antique healbot koyuyorsunuz ve ne olursa olsun yere alex atana kadar kullanmıyorsunuz. 2 tane SWD yi de alex ve antonidas için saklıyorsunuz. Alex attığı tur healbot, kendi healın ile 25e çıkıyorsunuz ve alexi swd ile öldürüyorsunuz. Aynısını antonidas sonrası gelen fireball combodan sonra yapıyorsunuz. Bu aşamada zaten mage oyunu bırakmak zorunda kalıyor. 23 maçta tek oyun kaybettim. Onuda nasıl kaybettim hatırlamıyorum, heralde healbot ve swd gelmedi ele ya da healbotu panikledim erken attım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 sloth said: selam rank3-4 arası fena sıkışmış durumdayım. deck önerisine ihtiyacım var. secret paladin hariç. şimdiden teşekkürler ZOOLOCK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ilk kez bu sezon oynadım. ve bu sezon hiç kompetetif bi kaygım yok. roga bişiler gelene kadar casual oynicam oyunu. öle baya yanda sürekli dizi açık oynadım. tek oyunum bile fokuslu değil hayvan gibi hatalar yaparak falan rank5'e kadar çıktım. legenda kadar muhteşem bi deck diyo herkes. legendda iş yapmıyomuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar