akirafes Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bolf Ramshield i azure drake için patlatıcam yoksa bolfu saklamalı mıyım? Bolf bu mage için bir kalkan arkası spell shield olarak Kullanılabilinir mi ? yoksa tereddütsüz patlatayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bende de var. daha patlatmadım duruyo. ama hiç sanmıyorum kullanılsın bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 akirafes said: Tavsiye lazım bu decke ne eklemem ne çıkartmam gerek? Echo of medivh i çıkartmak istemem o kalsın. şimdiden teşekkür ederim. effigy de ekleyebilirsin. yuksek cost minionla mukemmel oluyor. direkt oyun bitiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 effigy denmis :3 http://www.youtube.com/watch?v=g9-9juhDPUc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bu sezon ikisinden birini inşa ediciiim. CW mu demonlock mu daha geçerli? Geçen ay malganis, grommash ve justicar düşmüştü paketlerden. Sylvanas-alexstrazsa ya da ysera craftlayarak cw'ye yonelirsem sonrası için dragon priest, freeze mage gibi decklerin yolunu yapabilir druid'imi şenlendirebilirim (sylvanas ile) veya direkt demonlock dizip ona yoğunlaşabilirim. Kalbim jaraxxus ve giantlarda ama mantığım cw bahanesiyle neutral legleri craftlamam gerektiğini söylüyor Hali hazırda paladin-druid-(mech)mage oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 effigy iyide ekliyorum teşekkürler sayende çok iyi bir decke sahip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 cwyi nerflemeyecekler. cw her zaman top tier kalacak. öte yandan demonlock fena bir deck değil hakkaten. bende şu anda bitane leg craftlayacak dust var ama jaraxus yok. olsa malganisi basarım direk. eğlenceli bi deck baya. mantığının sesi daha iyi ama temel kartları almak daha çok seçeneğinin olması falan. bide cw abi. direk dominasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bu arada cw, patron, SECRET, Agropala'nın ilacı zoolock muş. yüzde 80 cw win rate yüzde 90 patron win rate yüzde 60 secret win rate yüzde 80 aggro pala 66 oyunda. ilk kez warlock deneyeyim dedim akıyor gidiyor bu nasıl bir decktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 zoo çirkin daha da çirkini demon handlock bence bi tek malganis yok bende ilk yapıcağım kart o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 cw oynayan adamsın. nolur sus artık. öncesinde dragon priest oynuyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 cw vs cw olmadığı sürece en zenkli deck direk cw. en zevksiz olan patron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 dragon priest baya dandik olm, bazı oyunlarda direk concede çekiyosun 1. turnden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 herkesin oyun zevki farkı. ben oilden grimden keyif alıyorum. grim oynamamamın sebebi hiç oturup full focus oynamıyorum ondan. otuz saat sayı sayıyosun sürekli 5 oyun atınca eeh diyip üşeniyorum grimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 yav said: Bu sezon ikisinden birini inşa ediciiim. CW mu demonlock mu daha geçerli? Geçen ay malganis, grommash ve justicar düşmüştü paketlerden. Sylvanas-alexstrazsa ya da ysera craftlayarak cw'ye yonelirsem sonrası için dragon priest, freeze mage gibi decklerin yolunu yapabilir druid'imi şenlendirebilirim (sylvanas ile) veya direkt demonlock dizip ona yoğunlaşabilirim. Kalbim jaraxxus ve giantlarda ama mantığım cw bahanesiyle neutral legleri craftlamam gerektiğini söylüyor Hali hazırda paladin-druid-(mech)mage oynuyorum handlock metaya uygun değil bu arada şu anda. rank 2-3'ten sonra oynayacaksanız yapın falan yazıyolar. bak animakerın yazdığı şey 'Like season 17 it's floaded with Face/Midrange Hunters, Secret Paladins, Control Paladins, Handlocks, Dragon/Combo Priests and Grim Patron Warriors, with some Aggro Rogues rarely seen and Combo Druids everywhere. The reason I picked this deck up this season was because from rank 16 to 19 I got owned using Handlock, the meta is very anti-handlock' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 demonlock ama daha bi hybrid böyle aggro'ya karşı daha etkili, tam bi anti-meta diyorlar... bilmiyom canım çok oynamak istiyo handlock :D hem meta decklerim var, secretlı paladini olsun combo druid'i olsun bi şekil inerim 8-10'un altına... bi de jaraxxus yerine alexstrazsa kullanmayı düşündüm 1-2 gündür onla ilgili bişeyler okuyorum gideri var gibi gözüküyor böylece sonrasında freeze mage, cw için sıvarım kollarımı dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 jaraxussuz demonlock varsa şu anda craftlayacağım malganisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Güncel bi dragonpIRAYSt deck plis, twilight falan yaptım ama istediğim verimi alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 var tabi jaraxxus olmayan. hatta voidcaller kitleniyor jaraxxus eline geldiğinde. onsuz olanı daha iyi bence. şurada mesela http://www.hearthstonetopdeck.com/deck/4909/current/demon-handlock-ekop jaraxxus yerine 2. doomguard gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 dragon priest'ın en kilit kartı bence chillmaw. o olmadan çok büyük eksik oluyor deckte. ben de verim alamadım o olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 axedice said: Güncel bi dragonpIRAYSt deck plis, twilight falan yaptım ama istediğim verimi alamadım. şu an dragon priest oynuyorum ve 5 eldir control warrior geliyor, cw's gave me cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ahmedinejad said: var tabi jaraxxus olmayan. hatta voidcaller kitleniyor jaraxxus eline geldiğinde. onsuz olanı daha iyi bence. şurada mesela http://www.hearthstonetopdeck.com/deck/4909/current/demon-handlock-ekop jaraxxus yerine 2. doomguard gider. Giantlı demon lock?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 demon handlock işte. diğeri demon zoo oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Voidcallerla jaraxxus inmek kötü değil hatta çoğu decke karşı baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 yaptım malganis. 1000 dust daha var. sezon sonunda artık bide jaraxus yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar