sinera Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 O tarz bi deck denedim offensive adama denk geldimi üstümden kamyon gibi geçiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 nzoth ve sylvanas da koy tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 vardır zaten de screenshot dışında kalmış bence. nzoth'suz böle deck yapmanın pek manası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 çok bitmiş gibi görünüyodu saymadım bile kartları 27 varmış ok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 http://i.hizliresim.com/D2n2vz.png thijs bi cw yapmıs bi bakim dedim,rank kasmadım daha doru dürüst ama 15 den 14e 5-0 falan gitti şimdilik deck,bi deneyin isterseniz.bayık tabi baya cw malum fdsfs,bu ay 5 e nası cıkacaz acaba cok merak ediyom :( yine illet zoolock oynancak galiba 2 giantlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ya saraan a değiyor mu o slota baska kart koyarım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 muhtemelen hero power'ı çok kullanacağı için en iyi inspire kartını koymuş. istediğini atarsın bence o slota, şart değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 http://i.imgur.com/sK1cDBh.jpg Shaman T3 Concede KreyGasm :v bu da kullandığım diğer ramp listesi, an itibariyle rank 4 11-3 yaptım bugün, 2 gün önce de 19-4 yaptıydım ama dün de 2-8'ler falan mı dersin böyle. abuk subuk win streak ertesi lose streak yapıyorum her zaman ki gibi. aklım ermiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Çünkü istastistik bilimi diyor ki dünyanın en iyi oyuncusuda olsan ortalaman %40 %60 aralığında olur zaten değilse oyun dengesizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 senin ramp'in fakir versiyonunu yapayım dedim ama ağzımı kırdılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 şöyşe bir deck yaptım kart olmadığı için ikinci shield bearerı koyamadım olursa brawlı tekleyip koymayı dusunuyorum kart çekme opsiyonu eksik kaldı gibi biraz dünyanın en entresan decki değil ama elenceli olaibilir bashleri cıkartıp taskmaster mı koysam aceba early icin ravaging ghoul yerinede konabilir taskmaster aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 brawl tekmiş la zaten bashi azaltabilirim brann lazım mı emin olamadım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 meh çürüdüm kartsızlıktan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Ragnarosu çıkar oynayamassın zaten doğru dürüst, yerine silah koy. Ravaging ghoulları da çıkar, her ikisi yerine de acolyte of pain koy. Aslında bence deckte grom'a da yer yok ama sen bilirsin, ben olsam onun yerine skeram cultist koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ravaging ghoul falan çıkmaz manyak mısınız lan? en fazla 1 tane çıkabilir yani. ama 2 acolyte lazım evet. cthun warriorlar grom oynamıyor genellikle bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Ravaging ghoul çıkmaz da ne çıkaracan abi deckten, bakıyorum bakıyorum her kart vazgeçilmez gibi geliyor. Fiery war axe'lerden birini çıkar diyecem ama oyunun başında illa bir tane olması lazım elinde, teke düşürünce oyun başında gelme ihtimalini baya düşürmüş oluyor. Bash çıkmaz bence, C'thun kartları illa duracak, hatta 3 mana her tur C'thun bufflayan 3/4 kart bile olsa 1 tane iyi olur ama neyse. Ravaging ghoul içinde legendary kart çıkarmak ayıp olur, valla aklıma başka bir şey gelmiyor ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 ragnarosu patır patır oynuyorum ya hata guzel kısmı su o kadar cok single target removal tragetı var ki adamın aklı sasıyo gromun bi artısıda o zaten gromu inip admaın bi minionunu olduruyorum grom enraged kalıyo adam mecburen elimnde ne var ne yoksa groma vuruyo bi sonraki turn cthun ya da ragnaros inince kalıyo oyle bu arada reno lock oynuyorum oda inanılmaz zevkli ya bu aralar shamanlar cıldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Arcane Mage Şöyle bir deck yaptım oynuyorum baya eğlendim şimdiye kadar. Çok hızlı maç kazandığım da oluyor, sakin sakin dayak yerken bir anda oyunu çevirdiğimde. Çok fazla removal yok gibi gözükse de temizleniyor bir şekilde ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Rhonin güzel kart ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Çok uzun zamandır oynamıyordum. Son 2 haftadır falan bi' gaza geldim. Solo adventure'ları aldım, biraz da deck aldım falan. Aşağıdaki gibi Shaman deck yaptım. Genelde mid-game'de bitiyor oyun. 16-18 arası gidip geliyorum sıralamada. Tavsiye rica edeceğim. https://i.hizliresim.com/YbPoNz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ya ben oyuna yeni başladım da epic diye her desteye molten giant koyuyorum ama iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim. c'tun destesi yapayım dedim mage sete o da patlak oldu eheh tutorial vs gibi bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Kötü yapıyorsun. http://lmgtfy.com/?q=hearthstone+for+beginners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 epic diye kart koyulmaz deck'e. hearthpwn.com gir bak destelere, hangi destelerde ne kadar eksiğin var vs. ki çok eksik vardır zaten, muhtemelen moralin bozulacak ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 alternartif deste tasarlamak için yine yeni ek paket mi bekleyecez? off sıkıcıymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 o ne demek olm? alternatif deste her zaman kendin yapabilirsin yani. seni limitleyen şey sahip olduğun kartlar. bu nedenle de şu noktada yeni oyuna başlayan birinin işi çok zor. şu anda 30 tane falan kullanılan legendary var. bunların en azından 15'ine sahip olman lazım ki competitive deck yapasın. onun için de sağlam sayıda pack açman lazım falanlar filanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar