Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Diğer topicde kaybolup gidiyor paylaşılan deckler , burda toplayalım ama fantazi decklerden öte sağlam win streakler yaptığımız deckleri koyalımki herkes nemelansın derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Şu sıralar baya popüler oldukca iyi tek sorunu oynayanıda çok karşına çıkıp duruyor. Secret Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Az önce Savjz oynuyordu. çok eğlenceli, oynaması zor olan bi deck. eskisi competitive değildi. şu anda healing wave ve elemental destruction ile yaklaşmış competitive olmaya. gadgetzan nerf'lendiğinde kırmıştım hepsini full refund için. şimdi gittim 100 dust'a kıyıp 1 tane gadgetzan yaptım. tavsiye ederim. ha savjz 2 tane destruction ile oynuyor, bende hem 2 tane yok, hem de ayrıca savjz kullanırken 2 tane fazla gibi geldi. elinde patlayıp duruyordu. ben de onun yerine 1 fire elemental daha koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 malygos + elemental destruction ihtimali yeter ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 fire elemental yanlış seçim bu arada. daha fazla minion koymaya gerek yok. ancestrall recall'da elinde extra minion'lar patlıyor o zaman da. çıkardım frost shock koydum. belki 2. earth shock da koyabilirim. he ama control warriorlar nası yenebilir bu deck hiç bilmiyorum :D max damage2ı 40 civarı falan gibi. control warrior da 50 civarına rahat çıkar bu matchup'ta turn 16-17'ye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Dolayısıyla olmamış bu deck ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 yok baya güzel olmuş ya. tek kötü matchup control warrior gibi duruyor. ilginç bir şekilde patron yendim mesela dün. toplamda 3-3 yaptım deckle. ama iki mağlubiyet çok feciydi, ilk 13 kartta 2 fireball ve 2 kill command çeken adamlara yenildim, elimde de heal varken. tavsiye ediyom kartları olanlara, deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mistwalker olan guzel bir shaman decki yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Malygos shaman güzel ya kontrolü baya iyi bir de midrange shaman yaygın olduğundan genelde onu bekleyerek oynuyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Aviana Druid çok iyi oldu , Aviana ile birlikte Malygos u koydunmu yere iş bitiyor. Faceless Manipulator'lerle 3 Maly yaptım , sonunda 0 manalık Moonfire ile 16 dmg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 oyun bezdirdi biraz 50% shaman 50% secret paladin geliyor lel gittim secret deck yaptım 100% win rate rank7y geldim malygod locka döndüm hala geliyor secret paladin ahhahaha şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ben 2 brawllı 2 maidenlı falan süperfag walletwarriorla druidden başka bişey görmüyorum arada bir handlock geliyor falan o yeni archetypeların hepsi bitiyor ladderda bir noktada ya, mistwalker animasyonu çok güzel diyorlardı daha onu görücem sdfsjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Biraz heveslerini alsınlar bu kadar çok çıkmaz ilerde Secret Paladin Farklı ve oynaması zevkli üstüne bir de iyi iş çıkarıyor genelde oynayanı çok o yüzden. Bir de çoğunda tirion yok onu farkettim, yani Mysterious Challenger ve secret'ları koyuyorlar gerisini elde ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Olmadığından oynayanı da vardır da iki varyasyonu var genel olarak secretın biri daha agresif öteki tirion lay on hands falan late'e de yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Sonunda malygos craft edicem hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Malygos pek hayal ettiğin gibi çıkmayacak söyliyim. Mana 9 olmadan oyun bitiyor genelde olduğunda da elinde pek büyü kalmadığı oluyor büyüleri harcamıyım malygos'u koyunca harçıyım dersen durum kötüye gidiyor vs. Uygun pozisyon çok nadir oluyor oldumu baya keyifli oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 amaz'ın yeni agro paladin de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 hangisi o? bu mu? http://teamarchon.com/decks/view/69-backspace-chargadin - - - yeni başlayıp para harcamadan ladder'de tırmanmak, oyunu çözmek ve keyif almaya başlamak isteyenlere shockadin tavsiye ediyorum ben de. bu deck'le ilk sezonumda rank 9'u gördüm: http://www.hearthpwn.com/decks/273544-legend-on-a-budget-shockadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/321735-kolento-37-0-100-win-the-beast-is-unleashed 50 tane deck denedikten sonra en eğlenceli deckin bu olduguna karar verdim. bi de tavsiyeye ihtiyacım var. 1 tane lightbomb koymak istiyorum. swp ya da 1 cultist çıkartmam lazım. hangisi daha mantıklı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 sabonis said: Az önce Savjz oynuyordu. çok eğlenceli, oynaması zor olan bi deck. eskisi competitive değildi. şu anda healing wave ve elemental destruction ile yaklaşmış competitive olmaya. gadgetzan nerf'lendiğinde kırmıştım hepsini full refund için. şimdi gittim 100 dust'a kıyıp 1 tane gadgetzan yaptım. tavsiye ederim. ha savjz 2 tane destruction ile oynuyor, bende hem 2 tane yok, hem de ayrıca savjz kullanırken 2 tane fazla gibi geldi. elinde patlayıp duruyordu. ben de onun yerine 1 fire elemental daha koydum. inanılmaz zevkli bi deck olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 bu imgur niye açılmıyo bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ona benzer deck'i ben ilk gün yapmıştım en çok büyü shaman'da hepsini doldurup malygos koymuştum bir yerden sonra tıkanıyor ama iş yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Valla suan rank 14'üm 4 win aldım üst üste ilerleyen seviyele ne olur bilemem ama face huntardlara falan konsiit attırıyorum direk 2. healing wave ile fullendikten sonra sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 sloth said: http://www.hearthpwn.com/decks/321735-kolento-37-0-100-win-the-beast-is-unleashed 50 tane deck denedikten sonra en eğlenceli deckin bu olduguna karar verdim. bi de tavsiyeye ihtiyacım var. 1 tane lightbomb koymak istiyorum. swp ya da 1 cultist çıkartmam lazım. hangisi daha mantıklı sizce ? said: it's a kolento deck.... that means any normal person will have a huge learning curve before reaching any success rate. the man is a monster. deck güzel de craftlayacaksanız şunu da düşünün yalnız, herif hakkaten müneccim gibi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ben elemental desto'yu ikiledim ama 1-2 oyun gerçekten cok ihtiyacım oldu. bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar