Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini short lu kizin fotografini cektiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kamusal alanda fotomu çekemezsin diye bir durum yok diye biliyorum. Kanunen yani, işin etik boyutunu değinmiyorum. Hani adam çok olağan bir şekilde arkadaki manzarayı çekiyordum fotoğrafa girdi dese ne diyecen sdf.
Mesaj tarihi:
kız çok fazla tepki göstermiş, ama adamın da şlak diye fotoğraf çekme hakkı yok. profesyonel fotoğrafçı olsa da hakkı yok yani. o zaman herkes birbirinin fotoğrafını çeke çeke gezsin sokaklarda.

op haksız. kızlar haklı.
Mesaj tarihi:
Lütfen böyle deme korumam gereken bi şöhretim var =(

Sen olsan gider 2 dkda kızla BFF olur iki tarafı da barıştırır, sonra da kızın hoşlandığı çocuğa açılmasına falan yardımcı olurdun =/
Mesaj tarihi:
axedice said:

Lütfen böyle deme korumam gereken bi şöhretim var =(

Sen olsan gider 2 dkda kızla BFF olur iki tarafı da barıştırır, sonra da kızın hoşlandığı çocuğa açılmasına falan yardımcı olurdun =/

üstad neler diyorsun böyle mi gösterdin bana
Mesaj tarihi:
chrome said:

cunku gayet normal giyinmis herkes gibi geziyor ve sanki ciplak fotografi cekilmis gibi tepki gosteriyor.

Tepki göstermek için fotoğrafın çıplak mı olması lazım? Özel hayatına müdahale ediliyor, neden başkasında olsun benim fotoğrafım, belki sağa sola gönderecek?

Ayrıca mini şort sana bana göre normal olabilir ama belli ki o çeken barzo için bir abazalık malzemesi, bir kız bir abazaya bu şekilde malzeme olmak istemeyebilir, istememeli hatta, normal.
  • Yeni Oluştur...