chrome Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Izmir gul sokakta bir cafede oturuyordum. Ondeki masada da 4 adam var. Cok guzel 2 kiz geciyordu sokaktan biri de bu mini shortlu kiz. Cafeyi gecince 10mt sonra bu kizlar sokakta poz vermeye baslayip birbirlerinin fotograflarini cekmeye basladilar. Adam da artik gaza mi geldi noolduysa telefonunu cikartti kizin fotografini cekti. Arkadan da bir baska kadin gecerken bu durumu gormus gitti kizlara soyledi. Bu mini shortlu kiz rage e girdi. Gitti adamin yanina sen benim nasil fotografimi cekersin senin anan kiz kardesin yokmu diye saydirmaya basladi. Neticede kufurlesildi ve taraflar ayrildi. Biz de cafenin geri kalani olarak 2 ye ayrildik. Bir taraf kizi hakli buldu. Diger taraf ise kizin boyle yaparak haksiz oldugunu ve aslinda kendi kendisine hakaret ettigini savundu. Ben 2. Taraftayim cunku gayet normal giyinmis herkes gibi geziyor ve sanki ciplak fotografi cekilmis gibi tepki gosteriyor. Sizin fikrinizi merak ettim konu ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 tüm erkekler haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 doğru söyle, sen çektin di mi fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 her ne sebeple olursa olsun,izinsiz fotoğraf çekme konsepti yanlış zaten, ki bu adamın sanat sever bir amaçla kızın fotoğrafını çekmediği ortada gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ispikleyen teyzeyi dövmediniz mi ? ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 mankenlik ajansındanım seni meşhur edeceğim bacaklarını bütün türkiyeye gösterme fırsatı vereceğim deseydi adam 2 saniyede tatlıya bağlanırdı bence konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 huun said: mankenlik ajansındanım seni meşhur edeceğim bacaklarını bütün türkiyeye gösterme fırsatı vereceğim deseydi adam 2 saniyede tatlıya bağlanırdı bence konu. bu kadar "sığ" bir mesaj okumadım hayatımda allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 tekrar düşündüm, net allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 madem bu kadar istedin versin, ama niye bu kadar gaza geldin onu da anlatsaydın bari bela gelmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 sen böyle yazabilmeyi bırak düşünebiliyorsan, tr'nin geri kalanını yakalım. "ne kadar kötü olabilir ki insanlar" düşüncesi, bu mantaliteyle realize oluyor. tecavüz eden adam, "sokarlar yatarım" diye düşünmüyor: aynen senin gibi düşünüyorlar ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 huun said: mankenlik ajansındanım seni meşhur edeceğim bacaklarını bütün türkiyeye gösterme fırsatı vereceğim deseydi adam 2 saniyede tatlıya bağlanırdı bence konu. tAwn watch 2015 cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ayrıca mantalitene kombigene hımbimegene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 huun said: mankenlik ajansındanım seni meşhur edeceğim bacaklarını bütün türkiyeye gösterme fırsatı vereceğim deseydi adam 2 saniyede tatlıya bağlanırdı bence konu. tecavüzcü müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Adam izinsiz ve "ooo ben evde bunla osbir çekerim" düşüncesiyle kadının fotosunu çekmiş. E kadın gerizekalı değil herhalde herifin ya halleneceğini ya da feysbuka yapıştıracağını biliyor. Haliyle kızacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Isinsiz fotograf cekmek 5 sene once falan yasayla yaptirima baglandi diye hatirliyorum. Rage yerine avukatini arayip hakliyken daha hakli konuma gelebilirdi. Bi de gul sokak bir nevi podyum abi. Bakmaya ve baktirmaya gidilen bi yer, insan psikolojisine deginmeyecegim ama herkes begenilmekten hoslanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Goering said: tekrar düşündüm, net allah belanı versin. allah belanı versin.net fix'd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Izınsız foto mu cekilirmiş ya. Adam net haksız. Tecavüz ettim ama orospuydu zaten gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Goering said: tekrar düşündüm, net allah belanı versin. Kızı ve adamı geçtimde sen neden bu kadar dönüp dönüp bela okudun ki sanırım kötü bi hatıran depreşti! Anlat panpa dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 yoo gayet doğru tepki vermiş geororirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 bence biraz abartmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 koca bir moda sektörünün bütün vebalini bana yükledi eleman assadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mini sort mu acaba rahatsız eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Daha link istenmedi mi hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 foto nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 sırf taksimde sabahtan akşama kadar dükkan önünde oturup malzeme toplayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar