Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini short lu kizin fotografini cektiler

chrome

Öne çıkan mesajlar

Izmir gul sokakta bir cafede oturuyordum. Ondeki masada da 4 adam var. Cok guzel 2 kiz geciyordu sokaktan biri de bu mini shortlu kiz. Cafeyi gecince 10mt sonra bu kizlar sokakta poz vermeye baslayip birbirlerinin fotograflarini cekmeye basladilar. Adam da artik gaza mi geldi noolduysa telefonunu cikartti kizin fotografini cekti. Arkadan da bir baska kadin gecerken bu durumu gormus gitti kizlara soyledi. Bu mini shortlu kiz rage e girdi. Gitti adamin yanina sen benim nasil fotografimi cekersin senin anan kiz kardesin yokmu diye saydirmaya basladi. Neticede kufurlesildi ve taraflar ayrildi. Biz de cafenin geri kalani olarak 2 ye ayrildik. Bir taraf kizi hakli buldu. Diger taraf ise kizin boyle yaparak haksiz oldugunu ve aslinda kendi kendisine hakaret ettigini savundu. Ben 2. Taraftayim cunku gayet normal giyinmis herkes gibi geziyor ve sanki ciplak fotografi cekilmis gibi tepki gosteriyor.

Sizin fikrinizi merak ettim konu ile ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

Isinsiz fotograf cekmek 5 sene once falan yasayla yaptirima baglandi diye hatirliyorum.

Rage yerine avukatini arayip hakliyken daha hakli konuma gelebilirdi.

Bi de gul sokak bir nevi podyum abi. Bakmaya ve baktirmaya gidilen bi yer, insan psikolojisine deginmeyecegim ama herkes begenilmekten hoslanir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...