dana22 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ninca diyince aklima geldi nobunaga s ambition a yeni oyun cikmis..sphere of influence diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Black_Hand said: vurmayın çocuğa vazgeçtim, ağzına vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ok abicim, benim soyleyecek seyim kalmadi bu topic de. Umarim duzgun bir insan olarak yetistirirsin kendini, butun istediklerine bir sekilde kavusursun. Ama dogru yolda degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Artık tek beklentim bu adamın troll olması ya, yoksa gerçekten hem kendine, hem ailesine, hem de ilerde kuracağı aileye yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Anladığım kadarıyla ya yeni mezunsun ya olacan vs. Beklentinin yüksek olması normal ama hayat pek öyle değil açıkcası. O dediğin parayla aile geçindirenler var yani öğrenci olarak 800tl nin sana kalması gayet makul ve yaşanabilir. Ha dersen ki ben Bigchef te brunch, develi de akşam yemeği yemek istiyorum, o zaman olmaz tabi. Standartını düşük tut, bilgi ve birikim yap, sikkoçino bir bölüm okuyosun bunu cisco vs sertifikalarıyla doldur ondan sonra tekrar görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ben bu adamla mitahata vizyonsuz gerizekalı dedim diye banlanmıştım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Fin said: kesin ninca bu ya trollüyor aptal rpsi yapıp :3 adam bi tek bu konuda başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 kermit said: ben bu adamla mitahata vizyonsuz gerizekalı dedim diye banlanmıştım dimi vizyonsuz demeseydin iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 kermit said: ben bu adamla mitahata vizyonsuz gerizekalı dedim diye banlanmıştım dimi banleyenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://brightside.me/article/why-generation-y-is-unhappy-11105/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bende araya kayniyim. 30-40 günlük bi işe ihtiyacım var. ne iş olursa yaparım modundayım. uzun süredir şöförlük yapıyorum taksi,turizm taşımacılığı falan. öyle bilmemnerden masterım doktoram yok lise mezunuyum. asgari ücret e süper derim. antalyadayım.. Ciddiyim vardır belki birileri yardımcı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ya arkadas patinin seviyesi eskiden baya kalifiyeliydi universitesi mastiri falan. simdi herkes kan agliyor. ulkenin durumu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 arada bi ben vardım hem eski olup hemde mastırdı carttı currtu okumayan. ezme beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Anhora said: Saçma. Gerçi bu ülkede normal olanı istemek yukarıdaki gibi algılanıyor. Normal, bu ülkenin standartlarının çok üstünde. Abi bu ülkede ya da başka ülkede ne gördün de normal olanın ne olduğuna kanaat getiriyorsun? Nasıl bir tecrübeye dayanıyor yani bu "normal" algısı sende? Ya da sence bir "normal" var ve sen en azından o normali yaşamayı hak edecek bir adam mısın? Ulan benim köpek gibi çalışırken ailesine destek olmak için D&R'da haftasonları tezgahtarlık yapan arkadaşım vardı, adam şimdi dünyanın en büyük şirketlerinden birinde manager oldu, kamyonla para kazanıyor. Sen ne yaptın da hangi şartın normal olduğuna ve senin o şartı hak ettiğine inanıyorsun? İnanılmaz bir kafa ya, biz güzel okul bitirelim en az 2 dil bilelim, network yapalım, haftada 2 uçakla sağdan sola uçalım para kazanmak için; beyefendi lise mezunu dil bilmiyor, normali istemek şöyle böyle algılanıyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Sinirlendim sabah sabah güne kötü başlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sabah sabah derken burda yazar okyanus asiri ulkelerden birinde yasadigini belirtmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Hakediyorum ben. Yaşamıyorum zaten eğitime geldim, yaşanmaz buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kasmayın bu kadar işi gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 normali istemek ile yazdığın şeye katıldım la. insanca yaşayabilmek için üst sınıf bir üniversite bitirip 2-3 yabancı dili akıcı konuşup master,doktora vs. yıllarca uğraşmak gerekmemeli. neyse devrimi bekleyin kardeşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Avrupa'da da çalışmayan adam insanca yaşayamıyor. Bu adam hiçbirşey yapmayayım ama insanca yaşayayım diye takılan biri işte. Elli tane öneri verildi adama. Cidden ya salak, ya troll. Çok üstünde durmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 zenginlerden bana ne ya..zengin oldu diye benim yasam kosullarim iyilesecek mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sorun sistemden kaynaklanıyor kardeşim devrim gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 dana22 said: zenginlerden bana ne ya..zengin oldu diye benim yasam kosullarim iyilesecek mi?? hayir onun iyilesek. dunyadaki varligimiz bizden daha zengin olanlari zenginlestirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Hee biz götümüzü başımızı yırtalım it gibi çalışalım. Devrim gelsin. İnsanlar aynı değil ne eşitliği. Ben 4 yılda okulumu bitireyim kasayım iş bulayım. Sınıf arkadaşım toşnak kebabı yapsın 8. Yılda okulu bıraksın devrim istesin Sonra devrim geliyomuş, rmk de herkes eşit baştan kasıyomuşuz sonra lion gelip ulti ile kill çalıyomuş komşu laneden lina geliyomuş, onuda ikna ediyomuş. Sonra farmın anasını belliyolarmış. Hmmmf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar