Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 http://4.bp.blogspot.com/-e_TdP27OLUs/Ut91jdpFXuI/AAAAAAAAAEg/69YIdMwZHoE/s1600/1538911_673663662699729_408350584_n.jpg Şansını dene, senin ne eksiğin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 suyun kaldirma kuvvetine guven ama yine de kendin de cabala demis meme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 o değil de bu anhora ninja mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Çok meraklısı değilim istanbulda yaşamanın. Bana kalsa izmirde yaşarım. Ne çekicem istanbulun derdini. Biz bilmiyor muyuz? 1500 liraya maaşı iş peşinde koşucam, biz bir günde kazanıyoruz o parayı dükkanda. Paranın ticarette olduğunu bilmiyorum mu sanıyorsunuz? Niye bu ülkede debeleneyim? Bir kariyer başlangıcım olsun, bir 5 yıllık profesyonel iş tecrübem olsun, sonra alıp express entry'mi geçip gideyim bu ülkeden. Ne yaşacam ulan burda. Şurası modern tr'nin özeti işte. İnsanlar bu ülkede ya seni gömerler, ya senin tecrübesizliğinle dalga geçerler, ya çok iyisindir seni aşağı çekmeye çalışırlar. Bu yani. Sonra sen niye farklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 okula devam et. okulun çevresindede zorlarsan garsonluk vb. işler bulabilirsin çok çalışmak istiyorsan. tabi en mantıklı olanı git babala aranı düzelt. adamın 24 yıllık yatırımını batırmışın ters davranması normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Anhora said: Çok meraklısı değilim istanbulda yaşamanın. Bana kalsa izmirde yaşarım. Ne çekicem istanbulun derdini. Biz bilmiyor muyuz? 1500 liraya maaşı iş peşinde koşucam, biz bir günde kazanıyoruz o parayı dükkanda. Paranın ticarette olduğunu bilmiyorum mu sanıyorsunuz? Niye bu ülkede debeleneyim? Bir kariyer başlangıcım olsun, bir 5 yıllık profesyonel iş tecrübem olsun, sonra alıp express entry'mi geçip gideyim bu ülkeden. Ne yaşacam ulan burda. Şurası modern tr'nin özeti işte. İnsanlar bu ülkede ya seni gömerler, ya senin tecrübesizliğinle dalga geçerler, ya çok iyisindir seni aşağı çekmeye çalışırlar. Bu yani. Sonra sen niye farklısın. Trde yaşamak istemiyorsan, paran bok değilse ve kalifiye değilsen tek yol bodrum garsonluğu, bi önceki sayfadaki komikli posta benzer bi tanıdığım şu anda böğmingımda villada barbekü yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Uçak bileti alsın. Amerikada pompacı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 kıbrısta varsa kalacağın yer, görüşelim. hem de askerden yırtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Kıbrıs deme bana ya. Zaten kıbrısta kalmadığım için böyle uğraşıyorum. Keşke yakındoğuyu bırakıp gelmeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Anhora said: Kıbrıs deme bana ya. Zaten kıbrısta kalmadığım için böyle uğraşıyorum. Keşke yakındoğuyu bırakıp gelmeseydim. daner ?? spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ya hacı sende çözemediğim bir luğzır havası var. nedense bu çocuktan bi cacık olmaz etkisi bırakıyor forumdaki karakterin. o yüzden iş bulacağın varsa da olmaz böyle konuştuktan sonra. defalarca kariyer topiğine tavsiye verdik dil tükettik, gelmiş istanbulda garson, o bu muhabbetlerine devam ediyorsun. enteresan yani bu okulla yerle falan alakalı değil. okul okumamış ama öyle istekli heriflerle tanışıyorum ki "lan bi alalım bi bakalım belki kendine yatırım yapar geliştirir" diyorsun. kimi de üniversitenin kralını bitirmiş olsa da "yok abi bundan olmaz" diyosun. neden böyle bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hayir dukkanda para kazaniyoruz ama ben gidip deldircem postu yaban ellerde modu .. babaya karsi geronimo modu.. okudum ama is ilanlarinin hepsinde tecrube istiyorlar ise alinmadan nasil tecrubem olucak aglamasi modu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 İşsizlikten hotpoint servis talep formu hazırlayan eleman bildirdi. Ya bi araya girme mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Anhora said: İşsizlikten hotpoint servis talep formu hazırlayan eleman bildirdi. Ya bi araya girme mk. acikcasi o form senin komple hayat hikayenden ve yasadiklarindan daha yaratici ve eglendiriciydi.. belki de sorun budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Form demek istedin herhalde. lol fast edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 eh senin hizin da fena degilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 fındık toplamaya git. babanı dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 adam kaliteli troll ya bıkmadan usanmadan aptallık çizgisini bozmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Su karinca font size i kullanmayin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 anhoranın da fotoğrafını koyayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Anhora said: Yapamıyorum işte, insanlara bağımlı yaşayınca strese giriyorum. Yaş oldu 24 hala çocuk muamelesi yapıyorlar. Kardeş olmadığından galiba. Yani 24 yaşına gelmişsin ne işin var ne okulunu bitirmişsin. Sence kardeşin olmadığı için çocuk muamelesi mi görüyorsun yoksa başka bir sebebi olabilir mi dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 çocuk akpli çıktı zaten, içi boş vurmayın tınlaması geliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Okumadığı içindir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Hem de en acı türünden, AKP'li olup oraya buraya torpille kapak atamamış, yolunu bulamamış versiyon. Üstüne Davutoğlu'na kalbini çaldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Erdoğancı olsa belediyede işi hazırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar