Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 1 win 1 loss 1 win 1 loss oynamaktan mge den yukarıyı göremedikki dmg idik mge ye düşürttü ibiş hilenin teki yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Fransuxa said: abi allah aşkına yokmu bi tayfa mg-mge arası oynayan 5 kişi toplanalım girelim allah çarpsın masayı sandalyeyi falan kıracam 5 olursak gelirim mge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 varsa maç yapacak ekleyin. atalım 2-3 maç LE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 14-7 navi yenilirken edward 3v1 clutch yaptı 14-16 kazandı navi. zevkten ölüyordum izlerken süper hareketti düşer videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bu sanırım, lectreden büyük hizmet, epıla saymayı öğretin yanlış yönlendiriyor insanları :< http://www.youtube.com/watch?v=vYaT9wQBxP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 kötü edvırda bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 navi bala gote iyi kazandi bu aralar he. Space kebaps da quick arena kazanmis sonunda her hafta inviteliyolardi bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 aynen bu round. efsane oynadı adam ya. ordaki ilk killde bişey yok,sen bile vurursun o adamı sdasfa sonraki 3v1 clutch efsane hareketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Nekro said: mg kalmamistir su sistemde abi eagle dan asagisi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bon daha yeni dmg oldu seviniyodu geçende üzdün şimdi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 45 ms mm girdim ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Silphatos said: bon daha yeni dmg oldu seviniyodu geçende üzdün şimdi asdfg eagle merkez patlıyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 gaben nerf Bone pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 sdf yeni basladiysa falan normal. Benim smurf bile cykalarla kurwalarla oynamama ragmen lem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Ya şu Global deki low ötesi boosted adamlar bi düşsede kurtulsak... Bizim Global bildiğin Keleş gibi oynuyor karşısı direkt Pro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 hayvanın biri 144 saatlik stream yapmış lan bitiyor neredeyse http://www.twitch.tv/koibu wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 6 gün uyumadan nasıl durabilir ki lan ? arada 2-3 saatlik uyku arası vermiştir dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Its the same guy that tried it before he passed out on the 90th hour.He almost failed again but his friends in TS saved him when he had 5 hours left he was half dead until he started playing CSGO. biri şöyle yazmış redditte :D edit: cs:go subredditinde görünce ben de buraya yazdım da sanırım çok az cs oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 cenk & erdemin böyle bir challenge'ı vardı bilmem kaç saat hiç susmadan konusacaklardı, ondan sonra gördüğüm en salakça şey 6 gün ne ya sdsaf adam sayesinde 2 gün boyunca bilgisayar oynayan genç öldü haberlerine karşı bir cevabımız var artık !!! savior of the MASTER RACE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 twitchte popüler olmak kolay değil abi. biraz sıradışı olmaya çalışıyordur adam. napsın memelerine silikon mu taktırsın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Lan maximum 3 gun benim rekorum ahahah 6 ney lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 3.5k kasmıs 6 günde iyi para valla sdsf ben gideym bir kahve koyup derse devam edeyim bari, adama bakınca benim uykum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Galiba cenk erdem de aynı uyanık kalma olayını denemişti son ses Metallica dinliyordu cenk evde sdfs ben 24 saat duramıyorum uyanık lan yu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Nekro said: sdf yeni basladiysa falan normal. Benim smurf bile cykalarla kurwalarla oynamama ragmen lem. 3 yildir falan oynuyo pek yeninsayilmaz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ben singapurdayım şimdi, burda oyuna girince aynı rank'le burdakilerle mi oynicam? seviyelerde çok fark var mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar