knox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Bone said: https://www.youtube.com/watch?v=hgkLfqFm3oU abi bu nedir ya ahahuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 abi muhabbeti geçmiştir mutlaka dönüp eski sayfalara bakamadım. Power amor'u nasıl recharge edicez. Benim inventory'imde 52 tane core var ama onu load yapamadım zırha.. nası bi durum bu bitik mi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Otomatik dolduruyor ama senin corelar silah icin buyuk ihtimal. Fusion core ismi Fusion cell silah icin mermi bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Thegameawards.com Fallout 4 yılın oyunu adayları arasına girmiş. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 gözün aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Behemoth kesemedim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Kosarken konsol crosshair e ayar cekmeleri lazim bide Backpedal yalan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 biraz daha oynayayım, yazacağım. ama hiç iyi şeyler olmayacak. witcher dan sonra en kibar tabiriyle yavan gözüküyor. hakkaten oyun olmuş, ben bu kusurları görmezden gelerek zevk alıyorum diyebilen varsa, ağır fanboi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 ahah http://i.imgur.com/4gE8HLL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 oyun ilerleyen saatlerde acildi biraz. level sistemi yuzunden kademe kademe bir seyler ilerlediginden oyunun basi cok yavan kaliyor. dag tas gezip raider vurmaca oyunu saniyorsunuz baslarda. sonra isler zamanla aciliyor biraz. biraz da tabi kusurlarina alismanin da etkisi olabilir. bethesda her zamanki gibi emegini oyunun gorunen yuzune yansitamadigini ispat etti. mutant base basiyordum, baska bir faction da ayni anda daldi, stealth boy ile dolasirken etrafta missilelar ucusmaya baslayip ayagim dibinde iki tane patlayinca noluyor yahu oldum. bir baktim kafamin ustunde vertibird dolasiyor bir tane. random eventler var. sorun, bethesda bunlari oyunun hikayesine yedirmeyi basaramamis her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 bir de adam gibi sneak char yapabilmek icin oyunun ortasina gelmeniz gerekiyorsa (susturucu crafting dahil), o mekanige de biraz el atmak lazim demektir. alert olsunlar mantigini sevdim de, uygulama biraz fazla yanlis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 bosunamı sneak gittim melee ile ben simdi, lvl2 perk baya bokum gibi şimdilik, ileride nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Ilerde sacmaliyor. Power armorla detect olmadan koca base i temizliyorum. Very hard ve üzeri icin shadowed, light armor gerek. Tek vuruşta oldurmek icin ninja ve crit/vats perkleri gerek. Legendaryleri tek vuruşta öldürüyorum genelde. Sacma sapan damage i. 3 tane crit store edip son ap kirintisinda crit basip ap fulleyip crit vururken crit dolduruyorsun fln. Survivor a aldim, yine çocuk oyunu gibi. Ilk levellarda sneak calismiyorken pa kullan direk stealth fln kasmadan. Pa arti melee godlike ztn. Bos de cok erken lvlda öküz gibi pa veriyor. Basladigin kulüstur gibi değil. Bi de susturucu silah her zaman kullanman gerek. Melee girip stealth e geri donemedigin bin tane fight var. Susturucu ile sneak crit hs atip alert etmeden ilerliyosun. Sayilari azaltinca kapi esiklerinde melee sneak ile ayıkliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 8gb ram ile ilk defa çöken oyun oldu, keşke ram de taktırsaydım ilave. pagefile açacağım ilk defa yıllar sonra lol. "konsolla pc aynı olur" diyenlere doggy fena gol atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 model ve texturelar konsol ile birebir aynı oyunun 8 gb ram'de çökmesinin sebebi de "pc exclusive" inanılmaz geliştirilmiş olması değil, oyun motorunun çağ dışı olması ve her zamanki gibi pc için adam gibi optimize edilmemiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Benim 1 gblık kartta çökmeyen oyunu nasıl çökerttiniz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Boston şehir içine gidince acayip ram yiyor, 1gb pagefile ile yine çökünce 2gb yaptım. Gerçi ini tweak var biraz cell buffer filan ikiye katladım. Bende de 1gb vramli kartla çökmüyordu ama yeni kartla herşeyi kökleyince başladı heh. 3gb de vrame yüklüyor üstelik. Aslında oyun 2,5gb filan vramde ama committed 7gb diyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar