Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 review i yazan baya katiksiz salak. bu adamlarin eline beta nasil geciyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 1 gün 20 saat .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 lan bi saniye Fallout tarihinde ilk defa kadın karakter oynayacakmışız. duyunca çok sevindim yav yippuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://petarsaur.deviantart.com/art/Vault-Dweller-Snow-570399868 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Beyler konuyu derail edeceğim... Şu anda en ucuz FO4 nerede? Steam'de 60 dolar. GMG'de 60 dolar. Siz nereden aldınız??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 nuuvemden aldim ben. fallout 4+season pass+skyrim legendary edition = 68 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Ben birkaç ay sonra fiyatının düşmesini bekleyecem, almadım. Fakat greenman'de 60 dolar olmaması lazım. Ekranın sağında %20 voucher indirimi var. Onu büyük ihtimalle fallout 4 için kullanabiliyorsun. Checkout kısmına gidince sana kod girebilmen için yer veriyor. Oraya ana sayfada gördüğün voucher kodunu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 evet 48 aslinda fiyati orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=C-5tEt2CUro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Twitch'teki leaked stream'leri izliyorum da ayak sesinden lockpick sistemine kadar her şey Skyrim'le aynı lan :( Ellerinde hazır motor varken alıp kullanmaları kötü bi şey değil belki de bütün oyunun reskin gibi durması kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 48 dolara geliyomus gmgde. 1 ceyrek altindan biraz az. Pfff... daha ucuza bulabilen oldu mu? 4gb ram kurtarir mi acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://www.instant-gaming.com/en/755-buy-key-steam-fallout-4/?currency=USD burası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Bone said: lan bi saniye Fallout tarihinde ilk defa kadın karakter oynayacakmışız. duyunca çok sevindim yav yippuu ehjuehue +respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 https://www.flickr.com/photos/pierre_import/22760048862/ ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Aceace said: 48 dolara geliyomus gmgde. 1 ceyrek altindan biraz az. Pfff... daha ucuza bulabilen oldu mu? patidekiler doğum günümü kutlamadı ama gmg kutladı ve fallout 4'ü 115 tl'ye aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Sorma ya... Evlendim barklandim beni de kutlayan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 4gb ram'le patlarsın büyük ihtimalle, oyun açılsa da zart zurt takılır tahminimce. bir yastıkta kocayın. :) lego garaj (tu) ama vault boy ürkünç olmuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 steamde normal hdd ye yuklemistim bunu ssd ye aktarim varmi copy/paste seklinde yoksa cekivereyim bitsin gitsin mi tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yüzlerce fo4 twitch i başlamış? kırdılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 bonecrusher'ın "fo4 veryansın" başlığı Kanuni said: steamde normal hdd ye yuklemistim bunu ssd ye aktarim varmi copy/paste seklinde yoksa cekivereyim bitsin gitsin mi tekrar? oyunun 10'unda unlock olmasını bekleyip, klasörü yeni yere taşı, sonra oyunun uninstall et. yeniden dl düğmesine basıp yeni klasörü göster. eski dosyaları bulup birşey indirmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 tesekkur.. sildim tekrar download ediyorum risk almiyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 3dk bekleseydin keşke cevap için, neyse. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Let's be frank, OP, what you really want is a Fallout 1/2 remake. Fallout 1 is my 2nd favorite game of all time (BG2 takes top spot), and I still enjoyed both FO3 and NV, despite them being radically different games. Sure, if you only enjoy deep RPGs and no other genre, I can see why you'd be upset, but that's your problem. guzel cevap vermis biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Laurelin said: http://www.youtube.com/watch?v=C-5tEt2CUro sadece f3 ve NV :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Sam said: 3dk bekleseydin keşke cevap için, neyse. (:P) okudum senin cevabi da bir seyler cekecek falan gorunce dedim bu cekmez etmez gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar