Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Yollar bizi bekler kamyoncu dostlar :) http://www.youtube.com/watch?v=ficMiV3AfuE Cikisi belli degil malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 aboww sabahlar olmasin, direksiyonumu aldim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 şu direksiyonlar deli para olmasa. alacam bir tane. çok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 araçlar lisanssız mı ? bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 öyleyse bile modlanır çıktığı 5 dakika içinde ya np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 So far, the trucks shown are the Peterbilt 579, the Kenworth W900L, and the Kenworth T680. The Volvo VNL 780 is expected to be in the game along with some conventional-style American rigs.[5][6][7] However, those brands are not yet confirmed, and they may not be present in final product. Wiki havada konusmus hafif ama lisanslidir herhalde.. Manasi o zaten oyunun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Euro Truck'ta da lisans var ama oyunu zevksizleştiren şeylerin başında geliyor malesef lisanslı olması... kaza yapıyorsun falan hasar modu yok firmalar istemiyor diye. tamire giriyorsun 029848123421 euro masraf çıkıyor ama çizik falan yok. çok soğutuyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 NFS oyunlarında da yoktu hasar modu ama onun kadar keyif alarak oynadığım sürüş-yarış oyunu olmadı. bir ara underground yükleyip oynayayım ya. o oyunu bitirmek için okuldan kaçardım heeeey gidi günler. dııırım dım dım, dım dırı dırı dım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 nfs ile şu oyunların bağlantısı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 adam cs oyuncusu tabi ki yarış deidn mi onu da NFS seviyesine çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Ets2 nin başarısın bi tık üzerine taşısa bile yeter simülasyonu. Gerek yok hasar masar ıvır zıvırlarına. Biz bunları simülasyon diye oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 e ne gerek var? American Truck ne abi. Hani nerede otobüs simi? en sesleri record ediyorlardi http://www.youtube.com/watch?v=B5NwCIGLG9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 3 subat 2016 cikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 my body is ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Lisanssız olup modlansa daha iyi olur bence. Öbür türlü damage olmuyor araçlarda yani iyi kötü araç farkı yaratamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 geniş rahat yollarda gitmenin zevki olmaz be. Euro truck sim de ben almanyaya uğramıyodum çok kolay oluyo geniş yolda sürmek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 otobüs similasyonu ne zaman çıkacak ya?? yemişim amerikan truckınu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 otobus sim diye bir seyin uretimi var mi ki? bunlar kamyon sim uretiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Aynasizlar! Bilerek ciktim ustune birinin cezalari batsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 cıkmış oyun niye söylemiyorsunuz %50 indirim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar