xbox'ınız varsa anca o zaman gamepass'le oynanır. 25-30 lira mı ne aylık, üye olduğun süreçte bunu da oynuyorsun işte. sıkılana kadar oyna. 3 ay oynasan 80-90 lira. başka oyunlar da vardır tabii içinde o sistemin, benim xbox olmadığından bilmiyorum.
su an closed beta da deli gibi oynuyo millet.
ama cok tekrar su an için izlediğim kadarıyla. Ilk 10 saat özellikle arkadaslarınla oynuyosan cok keyifli görünüyor.
* görev yap.
* sandık topla
* altın topla gemi upgrade ya da tayfa kirala
* gemiler karşılaşınca savaşıyosun pvp yani.
seklinde su anda harici bişey yok. beta oldugundan acık deil belki.
ama potansiyeli cok oyunun. asparagaslar su an da bile baslamıs
Krakeni gördüm
siyah inciyle kapıştık öldük.
skull island var ama harita da görünmüyor.
kabasakalın hazinesi var bulana blade of ship commander veriyo
.
.
.
yani potansiyel var ama su an için 25 saatlik keyifli oyun süresine 260 TL biraz düşündürücü 25 ten sonra yapacak sey pek kalmıyor gibi.
Yok ben bayaa bi yayın izledim hazine sandıklarından altın cıkıyo bunlarla silah alıyosun gemi alıyosun upgrade derken satın alıyosun. tayfa kiralam var aslında ama şimdi beta ya herkes kafasına göre takılıyo kiralanmak isteyen yok :P
yayın yapan amerikalı bir yayıncı var 5 kişilik tayfa ekibi var ciddi büyük bir gemisi var 16 top filan var gemide önden ateş filan püskürtüyo. geleni geçeni batırıyolar.
@Isaac due to the different sizes of ships and also that its only one static type of crew that's given to every kind of ship. I think a crew will be able to be any size (up to a given number like 16/24/32 yknow), so for a group of 8 theres a few things you could do, 2; 4-5 person ships, a really big ship (not confirmed but pretty much gonna be a thing) or one of the 5 person ships with a bunch of extra hands on deck.
Öne çıkan mesajlar