Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 abi zaten black sails'e başladım, ondan gazlanıp hiç şans tanımadığım AC: Black Flags indirdim (ubisoft'tan tiskiniyorum) bunu nasıl beklicem ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Nc-7GHh5iP8&ed2f26df2d9c416fbddddd2330a778c6=ypmpvfdd-ydbvjmvzf alpha geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 çok saçma eğlenceli bi şey olucak galiba bu oyun. alfa beta bi şeyler olsa da denesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Bi up yapalım. Sign up oldum acaba gelir mi development access? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ben de olmuştum da gelmedi :( forumlarda aktif olmak lazım sanırım biraz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 steam de niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 facebook video için sori https://www.facebook.com/SeaOfThievesGame/videos/1372738359415179/ çok tatlı gözüküyor ya. elemanların gamepad'den dolayı ağır yeto olması hariç. "what's the point of making a game if you can't be the best of it!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 bu oyun çıkınca microsoft'un windows 10 vs dayatmasına ya da salak gaming platformlarına maruz kalmak en büyük çekincem. steam'de olmak zorunda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 steamde olmazsa kendi ayaklarına kurşun sıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=u0TI3ho7KOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 ben oynadım biraz bunu. gameplay eğlenceli gözüküyor baya ama open world olayını henüz anlamış değilim. tech. alpha diye geçici mi bilmiyorum ama oyuna girerken matchmaking gibi bi sisteme giriyor ve 4'lü crew oluşturup giriyorsun. sonrasında soktuğu sunucu, tüm playerların oynadığı sunucu olduğunu sanmıyorum çünkü kendi crewım dışında kimseyi görmedim. sanırım küçük küçük instance'lar şeklinde olacak. ama bari biraz büyük olsa. şöyle en azından bi 100 kişi falan olsa, açık deniz olayı güzel çünkü baya, bi sürü adalar var, fast travel gibi bi mantık görmedim baya gemiye atlıyosun, haritaya bakıyosun ada nerde gemi nerde, ona göre rotanı belirleyip açıyosun yelkenleri gidiyosun. denizde diğer playerlarla karşılaşmak, combat falan baya eğlenceli olabilecek şeyler ama bunlar böyle matchmaking mantığıyla olursa hiç tatlı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Bana da geldi invite, kimsede yok diye tek kişilik girdim, o zaman da zorlandım gemi ile uğraşmaktan falan. Keyifli görünüyor ama arkadaş grubu veya matchmaking gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Yaklaşık 3 haftadır oyunu açık olduğu zamanlarda oynadım. Bu hafta oyuna iki kişilik ve tek kişilik gemiler de eklendi. Oyun kalabalık güzel tabii. Tek kişilik biraz stresli geçiyor. Dün iki kişi girdik, eğlenceli oldu bayağı. Bir adaya hazine aramaya giderken başka bir gemiyle karşılaştık. Bizim gemide hali hazırda üç tane hazine sandığı olunca bulaşmadık önce. Bastık gittik. Sonra adamların gemiyi sahilde atıl görünce, bir operasyon yapalım derken karaya oturttuk gemiyi. Adamlar fark etti tabi gemi karaya oyturunca. Top atışına tuttular bizim gemiyi. Kaptan öldü, gemi deli deşik oldu ve su almaya başladı zor kurtulduk ellerinden. Büyük ihtimal bunların gemi de doluydu kovalamadılar. Aksiyon aranıyorsa dört kişi girmek lazım. Dört kişilik oyunda devamlı bakşa gemilerle karşılaşıyorsunuz. Hatta bir oyunda üç gemi 15-20 dk it dalaşına girmiştik. Bu oyundan ümidim var benim. Alpha haliyle bile gayet iyi durumda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Ebb7rp44kg0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 abi whatdafak https://www.microsoft.com/tr-TR/store/r/sea-of-thieves/9MVQ2J7BXZJD?ed2f26df2d9c416fbddddd2330a778c6=kvsbkrsvi-kvsrmjrkl&rtc=1&wa=wsignin1.0 260TL NEDİR??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bu fiyat ne abi tam kufurluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 microsofta da, rare'e de mail çektim ya. anama söv daha iyi bu ne meke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 AmaZon, zart zurt bir yerden aliriz ya ama 40-50 dolardan asagi olmaz onlarda sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 amazonda da 60 dolar abi baktım :/ gmg'de falan pricing olursa olur anca bi de düzeltirler gibi geliyo bana. yeni açtılar pre-order'ı, regional pricing yapmamışlardır belki henüz. ya da 3. dünya ülkesi olduğumuz için unutmuşlardır sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Var mı bu haftaki alphaya katılan? Çok tatlı duruyor oyun da çok içerik lazım. Grafikler harika, gün batımı, doğuşu falan inanılmaz tatlı ama hep aynı bok oyunda. Git haritadan hazineyi bul, kaptanı öldür. Başka görev denk gelmedi, ileri de belki vardır. Saydığım görevler chapter 1 diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 bugün summit1g yayınında izledim de. uzun zamandır şöyle 3-5 arkadaşla girilip bu kadar zevk verecek oyun görmemiştim. 10 yaş genç olsam da çıldırsam keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 zipzip said: Var mı bu haftaki alphaya katılan? Çok tatlı duruyor oyun da çok içerik lazım. Grafikler harika, gün batımı, doğuşu falan inanılmaz tatlı ama hep aynı bok oyunda. Git haritadan hazineyi bul, kaptanı öldür. Başka görev denk gelmedi, ileri de belki vardır. Saydığım görevler chapter 1 diye geçiyor. Bende var da dün giremedim, hafta sonu karalarım bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Ben de izledim bügün, fırtınalı denizi süper yapmışlar alabora oldu battı gitti bi gemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 lirik-shorty-giantwaffe'ın yayınını izledim ben de. içerik sıkıntısı olduğundan bir süre sonra bayıp kendi eğlencelerini yaratmaya başladılar, o da bayınca gemiyi batırıp çıktılar. sonuçta alfa sürümü bu demo değil, bu kadar kendini tekrar ederek tutunması zor olur şu dönemde hele böyle bir fiyata.. suyun görüntüsüne bayıldım bu arada çok hoş duruyor. dalgalı denizde sallanamdan düz giden gemi kötü duruyor ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 fiyat değişmeyecek galiba 260tl geçirecekler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar