Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Drizzt'in palaları girdap gibi dönüyordu (Forgotten Realms filmi geliyo)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mystra 4 yok, 3 geri geldi Sundering'in sonunda, tam Larloch buyu tanrisi olmak uzereyken. Larloch Mystra'dan daha iyi yapardi isi bence.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Mystra 4 yok, 3 geri geldi Sundering'in sonunda, tam Larloch buyu tanrisi olmak uzereyken. Larloch Mystra'dan daha iyi yapardi isi bence.

Bu hikayeleri anlatan roman vs. serisinin adı ne hocam?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ilk olumu Netheril Trilogy, ki kendigi yazilmis en iyi WotC serisi bence, her sekilde okunmali.

Ikinci olumu Avatar Trilogy, atla gec.

Ucuncu olumu dogrudan anlatan bir kitap yok. O vok buyuk hata oldu zaten, WotC 4e'ye gecti bununla, yazarlarin fikrini almadan yapti ve batirdi resmen. Kimse okumadi kitaplari da dogru duzgun bu olay ile 4. arasinda cikan. Spellplague basliyor bu olumle.

Dorduncu icin icin FR yazarlarini toplayip, bir hata ettik abi, affedin, duzeltiverin bir dediler. Yazarlar da tamamdir diyip mukemmele yakin Sundering serisini yazdilar, FR'yi ozune dondurduler. Yeni baslayanlar icin de bir baslangic noktasi diyorlar Sundering ama ne kadar dogru bilmiyorum yeni baslamadigimdan. Sundering'un son kitabinda WotC evrenlerinin en imba buyucusu Larloch tanri olmaya karar veriyor ve olaylar basliyor.

FR'ye sifirdan baslamak istiyorsan bu arada Brimstone Angels ve Sundering ile basla.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Abi şu muhabbetlere geç kalmadılar mı ya, 10302139 tane marvel dc çekileceğine şunların serileri olsa, üstüne dizileri çıksa off yarabbi :D

Drizzt, Dark Tower ve World Of Darkness filmi/dizisi bekliyorduk kaç yıldır. Sürekli söylentiler çıktı ama hepsi fos. Sanırım ona en yakını Game Of Thrones, Drizzt filmi izliyormuş gibi izleyin işte.
Mesaj tarihi:
game of thronesda emo emo takilip herkese tek atan saklabanlar yok, uzgunum. grrm ide kitaplarinida sevmesemde FR ile ASoIAF karsilastirmak hani elif safak ile dostoyevski karsilastirmak gibi
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
filmle alakalı değil ama drizzt reise ait tek başlık bunu bulabildim
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51GYmXudytL._SX329_BO1,204,203,200_.jpg
http://www.amazon.com/gp/product/B00R047Y7G?refRID=0KCGKDRDW75A2D661SHC&ref_=pd_ys_c_rfy_668010011_2

okuyan var mı?
Mesaj tarihi:
1.0000000000000 Orcs kitabını almıştım en son okurum diye

resmen tiksinip bırakmıştım. demekki ergenliği tam o kitap çıktığında bitirmişim. hiç cazip gelmiolar artık.
Mesaj tarihi:
1000 orc fena değildi. sonrasında orc king, pirate king ve ghost king geliyor(lich king miydi yoksa tih tih tih).
arada 2 bölüm sellswords var artemis ve jaraxle in 3. sınıf adam dövmeceli epikli(epic level party) grup.
Mesaj tarihi:
Jarlaxle haricinde güzel karakter hatırlamıyorum o seriden zaten.

Test of time'a direnen tek karakter, hem ergen hem yetişkin olarak okey dedigim.
  • Yeni Oluştur...