Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mystra'ya yazik lan. Onun kadar olen tanri yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 farketmiyorki mystra 1 = slut mystra 2 = slut mystra 3 = slut mystra 4 = ilgelenmedim ama buyuk ihtimal buda sluttir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mystra 4 yok, 3 geri geldi Sundering'in sonunda, tam Larloch buyu tanrisi olmak uzereyken. Larloch Mystra'dan daha iyi yapardi isi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 eh tamam slut iste gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 O degil de, en ise yarar kiz Dove öldu, ona uzuldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 GERGE said: Mystra 4 yok, 3 geri geldi Sundering'in sonunda, tam Larloch buyu tanrisi olmak uzereyken. Larloch Mystra'dan daha iyi yapardi isi bence. Bu hikayeleri anlatan roman vs. serisinin adı ne hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ilk olumu Netheril Trilogy, ki kendigi yazilmis en iyi WotC serisi bence, her sekilde okunmali. Ikinci olumu Avatar Trilogy, atla gec. Ucuncu olumu dogrudan anlatan bir kitap yok. O vok buyuk hata oldu zaten, WotC 4e'ye gecti bununla, yazarlarin fikrini almadan yapti ve batirdi resmen. Kimse okumadi kitaplari da dogru duzgun bu olay ile 4. arasinda cikan. Spellplague basliyor bu olumle. Dorduncu icin icin FR yazarlarini toplayip, bir hata ettik abi, affedin, duzeltiverin bir dediler. Yazarlar da tamamdir diyip mukemmele yakin Sundering serisini yazdilar, FR'yi ozune dondurduler. Yeni baslayanlar icin de bir baslangic noktasi diyorlar Sundering ama ne kadar dogru bilmiyorum yeni baslamadigimdan. Sundering'un son kitabinda WotC evrenlerinin en imba buyucusu Larloch tanri olmaya karar veriyor ve olaylar basliyor. FR'ye sifirdan baslamak istiyorsan bu arada Brimstone Angels ve Sundering ile basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 yekeyeke said: Abi şu muhabbetlere geç kalmadılar mı ya, 10302139 tane marvel dc çekileceğine şunların serileri olsa, üstüne dizileri çıksa off yarabbi :D Drizzt, Dark Tower ve World Of Darkness filmi/dizisi bekliyorduk kaç yıldır. Sürekli söylentiler çıktı ama hepsi fos. Sanırım ona en yakını Game Of Thrones, Drizzt filmi izliyormuş gibi izleyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 gerge niye spo veriyon kitaptan ciddiyim. sonunda ne olduğu söylemişsin neyse ki pek takmıyorum okuyasım geldi şimdi asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 game of thronesda emo emo takilip herkese tek atan saklabanlar yok, uzgunum. grrm ide kitaplarinida sevmesemde FR ile ASoIAF karsilastirmak hani elif safak ile dostoyevski karsilastirmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Forgotten Realms wiki'ye bakayım dedim, yine ne olduğunu anlamadan kendimi sayfalarca okumuş halde buldum :) Orada bir saat bir dakika gibi geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Küçük bir çocukken annemi babamı orclar kesti o yüzden kaçak bir kara elf olarak yer yüzünde yaşamaya karar verdim ve onların intikamını almaya yemin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Kabul edildim mi servera abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 nicki xlegolas olan biri için cesur sözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Ben küçük bir çocukken orman kulubemizi orclar bastı annemi babamı öldürdü. Bir elf ranger olarak hayatımı o orcları bulmaya adadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 filmle alakalı değil ama drizzt reise ait tek başlık bunu bulabildim http://ecx.images-amazon.com/images/I/51GYmXudytL._SX329_BO1,204,203,200_.jpg http://www.amazon.com/gp/product/B00R047Y7G?refRID=0KCGKDRDW75A2D661SHC&ref_=pd_ys_c_rfy_668010011_2 okuyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 benim seri baya önce şaştı bırakmıştım o yüzden okumayı. Dağılmayı okumuştum en son sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ben de okumadım ya aradaki 123*12* tane kitabi ama underdark'a dönüşten bahsediyor. hmmpps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 wizards dünyanın çivisini çıkaralı bıraktım FR okumayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 neverwinteri okuyorum ben daha 1. kitap sonra 2 ve ondan sonra archmage ama daha gelemedim. vakit yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ben en son bir lich kadınla kapışmasını okuyordum, ama hangi kitaptı, ne oluyordu hepsi uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 1.0000000000000 Orcs kitabını almıştım en son okurum diye resmen tiksinip bırakmıştım. demekki ergenliği tam o kitap çıktığında bitirmişim. hiç cazip gelmiolar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 1000 orc fena değildi. sonrasında orc king, pirate king ve ghost king geliyor(lich king miydi yoksa tih tih tih). arada 2 bölüm sellswords var artemis ve jaraxle in 3. sınıf adam dövmeceli epikli(epic level party) grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 jarlaxle salvatore un en iyi karakterlerinden ve sırf kendisi yüzünden okutuyor o kitapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Jarlaxle haricinde güzel karakter hatırlamıyorum o seriden zaten. Test of time'a direnen tek karakter, hem ergen hem yetişkin olarak okey dedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar