chrome Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Gittim kredi cektim bugun. Koca koca anonim sirketler bile odemelerini yapmiyor. Kucuk musterileri saymiyorum bile. Sakat yani ortalik. Fuzuli harcama yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 chrome'un bugün de canı sıkılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Haklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 katılıyorum benim de götüm 3.5 atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Kimsede harcama yapacak para yok ya. Daha önce hiç banka şubesi kapandığını görmemiştim ben /= Burada kapandı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Zaten zamanında USA'dan gelen sıcak paralar düşük faizlerle dağıtıldı. Millet götü toplayamıyor. Bir kere girdin mi o kredi girdapına götürüyor. Ne 'koca koca' şirketler var daha bir bilseniz deli gibi kredi yüküne girmiş, istim üzerinde giden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 pattisliborek said: Ne 'koca koca' şirketler var daha bir bilseniz deli gibi kredi yüküne girmiş, istim üzerinde giden. biz onlara *mi *otu dagitmis diyoruz..tam nasil dustun anlat hikayesi iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Redeagle said: Kimsede harcama yapacak para yok ya. Daha önce hiç banka şubesi kapandığını görmemiştim ben /= Burada kapandı resmen. olay zaten kredi kartıyla harcama yapmakta. insanlar kredi kartıyla tatile çıkıyo lan?! resmen gelecek sene kazanıcağım parayla bu sene tatil yapiyim kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 abi fuzuli harcama yapmayin diyorsun da ..bizim halk -ben dahil enflasyonla yasamanin kitabini yazdi..simdi elimde 3 5 kurus tl varsa ne yapacagim oturup erimesini mi bekleyeyim ..yatirim araclarinin hicbiri bana para kazandirmaz..bir arsa alirsam 10 sene sonra degerlenir belki biraz da daire kira getirisi vs verir.ne alabiliyorsam onu alirim enflasyon ortaminda 1 sene sonra kesin alamam ne alacaksam..sabit faizli borclanirim ev alirim kirasi arti takviye ile borcunu oder 10 sene sonra enflasyonun ustunde gelir elde ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 milletin hani eskiden anlattığı bi dönem varmış ya araba alıyomuşsun 1 sene sonra daha pahalıya satıyormuşsun. tam o döneme döndük. alt üst oldu bütün hesaplar. geçen yıl şirinler köyü gibiydi ortam, herkes mutlu herkes keyifli. kampanyalar geziler falan. bu sene herkes kan ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 harcamayın lan tabi, biraz kesenizi kontrol edin. bugünleri öngörerek borçlanmadan kaçındım. sadece kaskomun 1 taksidi kaldı. o da bitince cari oranım hesap makinasında error verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 o konuda ben bayaa temkinliyim ya. şu an itibariyle 9 aylık maaşım bankada birikim olarak duruyor. şu anki harcama seviyemde devam edersem, işsiz kalsam tam bi sene aynı yaşam standardını devam ettiririm (bir tek arabam olmaz malum şirket arabası, o büyük bi olay tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 vay tuğlacı. olum para gene gelir ama bu yaşlar geri gelmez. emebildiğin kadar em kapitalimin dolgun memelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ginaly bir buluşamadık be abi, yemek ısmarlayacaktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 adam sağlam biriktirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Kriz gelse de kriz var desek, haberler hep büyüdük modunda. Örneğin araba satışında rekorlara gidiyor. Millet parayı nerden buluyor anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 deno ısmarlayak aga ayıpsın. Haftaiçi hergün öğlen hizmetinizdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bize yemek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 fuzuli harcama yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ginaly said: vay tuğlacı. olum para gene gelir ama bu yaşlar geri gelmez. emebildiğin kadar em kapitalimin dolgun memelerinden. abi çok para kazandığımdan değil de zaten şirket sayesinde geziyorum yiyorum içiyorum falan bana fazla para harcamaya yer kalmıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 İsmail Ayaz'da mı çalışıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 öğle yemeğine ben de gelirim, roket de gelsin hatta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 doğru sektöre konumlanın tr gibi bir konjonktürde kariyer yapmak istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Tavsiye ettiğin bir sektör var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Fistan said: fuzuli harcama yapın yapiyorum ben, 20sine kadar erimiş oluyor maaş. 10 gün de aç geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar