Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olm piyasa cok kotu lan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gittim kredi cektim bugun. Koca koca anonim sirketler bile odemelerini yapmiyor. Kucuk musterileri saymiyorum bile. Sakat yani ortalik. Fuzuli harcama yapmayin
Mesaj tarihi:
Zaten zamanında USA'dan gelen sıcak paralar düşük faizlerle dağıtıldı. Millet götü toplayamıyor. Bir kere girdin mi o kredi girdapına götürüyor.

Ne 'koca koca' şirketler var daha bir bilseniz deli gibi kredi yüküne girmiş, istim üzerinde giden.
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Ne 'koca koca' şirketler var daha bir bilseniz deli gibi kredi yüküne girmiş, istim üzerinde giden.

biz onlara *mi *otu dagitmis diyoruz..tam nasil dustun anlat hikayesi iste..
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Kimsede harcama yapacak para yok ya. Daha önce hiç banka şubesi kapandığını görmemiştim ben /= Burada kapandı resmen.

olay zaten kredi kartıyla harcama yapmakta. insanlar kredi kartıyla tatile çıkıyo lan?! resmen gelecek sene kazanıcağım parayla bu sene tatil yapiyim kafası
Mesaj tarihi:
abi fuzuli harcama yapmayin diyorsun da ..bizim halk -ben dahil enflasyonla yasamanin kitabini yazdi..simdi elimde 3 5 kurus tl varsa ne yapacagim oturup erimesini mi bekleyeyim ..yatirim araclarinin hicbiri bana para kazandirmaz..bir arsa alirsam 10 sene sonra degerlenir belki biraz da daire kira getirisi vs verir.ne alabiliyorsam onu alirim enflasyon ortaminda 1 sene sonra kesin alamam ne alacaksam..sabit faizli borclanirim ev alirim kirasi arti takviye ile borcunu oder 10 sene sonra enflasyonun ustunde gelir elde ederim..
Mesaj tarihi:
milletin hani eskiden anlattığı bi dönem varmış ya araba alıyomuşsun 1 sene sonra daha pahalıya satıyormuşsun. tam o döneme döndük. alt üst oldu bütün hesaplar.

geçen yıl şirinler köyü gibiydi ortam, herkes mutlu herkes keyifli. kampanyalar geziler falan. bu sene herkes kan ağlıyor.
Mesaj tarihi:
harcamayın lan tabi, biraz kesenizi kontrol edin.
bugünleri öngörerek borçlanmadan kaçındım.
sadece kaskomun 1 taksidi kaldı. o da bitince cari oranım hesap makinasında error verecek.
Mesaj tarihi:
o konuda ben bayaa temkinliyim ya. şu an itibariyle 9 aylık maaşım bankada birikim olarak duruyor. şu anki harcama seviyemde devam edersem, işsiz kalsam tam bi sene aynı yaşam standardını devam ettiririm (bir tek arabam olmaz malum şirket arabası, o büyük bi olay tabii :)
Mesaj tarihi:
Kriz gelse de kriz var desek, haberler hep büyüdük modunda. Örneğin araba satışında rekorlara gidiyor. Millet parayı nerden buluyor anlamış değilim
Mesaj tarihi:
ginaly said:

vay tuğlacı.
olum para gene gelir ama bu yaşlar geri gelmez.
emebildiğin kadar em kapitalimin dolgun memelerinden.

abi çok para kazandığımdan değil de zaten şirket sayesinde geziyorum yiyorum içiyorum falan bana fazla para harcamaya yer kalmıyor :d
  • Yeni Oluştur...