Grego Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 heveslendirdiniz, abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 RamsesII said: abi tek ön libero, 2 mc ve 1 amc (ileride çift santrafor) ile oynamak daha iyi geliyor bana. Eski Milan Taktiği. Ben sevemedim onu, yandan yaldır yaldır bindiren, bi anda içeri kateden kanatların adamıyım ben, defans sevmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ya ben akşama 4-3-1-2 ön liberosuz uygulamaya çalışıcam da bakalım. Tutar mı tutmaz mıo? Tutmazsa milan taktiği :) Kanatlı ben de seviyorum rewendor da kanatlı da atak oynamak gerekiyor abi. Ben kontra taktiği peşindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oyun iyi mi şimdi direkt alayım mı geçen oyunu hiç almadım bile, onu da almam gerekte pahalı halen ak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 RamsesII said: Ben kontra taktiği peşindeyim oynadigim hemen hicbir managerlikte su kontratak fitbolunu oynayamadim be..tek forvet long pass de bile yemedi motor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 RamsesII said: abi tek ön libero, 2 mc ve 1 amc (ileride çift santrafor) ile oynamak daha iyi geliyor bana. 442 diamond ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ba 11 ay sakatlandı ilk maçta. lol hiç değişmemiş oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 DarKRideR said: oyun iyi mi şimdi direkt alayım mı geçen oyunu hiç almadım bile, onu da almam gerekte pahalı halen ak :( Lam askerde değil misin sen? Ne fm'si? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 hiç beceremedim şunu ya alsam noobsafe midir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 fm15 logo pack bunda işe yarar mı??? boşuna 1.5gb indirmeyim birdaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Yariyor, ben 4gblik cektim catir catir calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Rewendor said: DarKRideR said: oyun iyi mi şimdi direkt alayım mı geçen oyunu hiç almadım bile, onu da almam gerekte pahalı halen ak :( Lam askerde değil misin sen? Ne fm'si? haydaaa, konuyu görmedin mi sdafsd tl:dr çürük verdiler, 10 günde terhis ettiler asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Görmedim valla, nerede konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Gökhan Töre'yi direk satıyor Fikret başgan tutamadım elimde 20.5 dolar reddedilemezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Rewendor said: Görmedim valla, nerede konu? garbage da, askerlik bitti plx tarzı bir şeydi. kilolu olmanın ilk defa bir faydasını gördüm. bu ödüle riayette 2 ayda 15 kilo kaybetmeyi hedefliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 khalad said: Gökhan Töre'yi direk satıyor Fikret başgan tutamadım elimde 20.5 dolar reddedilemezmiş. harbi reddedilmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 E iyiymiş, geçmiş olsun :) Şu ana kadar 3 oyun açtım farklı denemeler için hepsinde Töre dakka bir gol bir 20-22m € arası bir takıma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 oyunda halen daha aynı saçma sorun devam ediyor ama maç 2-0 deplasmanda son 40 sn 2-2 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Beşiktaşla mı oynuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 taktik ve antreman önerebilecek var mı? feneri o kadroyla pereradan kötu oynatıyorum lol. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ya şu klüp logolarını nasıl ayarlayacağız? fm 2014-15 ve 16 hiç birinde olmuyor? http://s24.postimg.org/ebs2qnn3p/Screenshot_2015_11_15_09_20_15.png böyle çıkıyor klüpler hep. steam atölyesini indirdim olmadı. custom indirdim. yine olmadı. olmuyor yani logolu oynayabilen biri bi izah edebilirmi? resmen oyundan soğuyorum çiçek logolu takım görünce. preferences'de cache sil varmış. düzeldi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ucuza satan bi yer varmı. steamde 100 tyl hiç araştırmadımda. heryerde aynımı yopksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 gg'den gamegate adlı satıcıdan 84 liraya aldım daha ucuz vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Xaenin said: ucuza satan bi yer varmı. steamde 100 tyl hiç araştırmadımda. heryerde aynımı yopksa D&R 91 TL diyordu bir ara, 9 TL için değer mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Bruma kiradan dönsün de oynatayım diye çok hevesliydim, Hoffenheim adamın yakasını bırakmadı. Teklifi reddedince de adam mutsuz oluyor, onlar vageçsin diye 30 milyon euro fiyat biçtim, verdi hayvanlar. Dursun Başgan direk kabul etti, bir maç bile göremeden gitti kara kuru çocuk :( Sıkıntı şu ki Großkreutz zaten mutsuz, sağ kanada adam almam lazım, gelmiyor adamlar. Elde para var, adam gelmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar