Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RamsesII said:

abi tek ön libero, 2 mc ve 1 amc (ileride çift santrafor) ile oynamak daha iyi geliyor bana.

Eski Milan Taktiği. Ben sevemedim onu, yandan yaldır yaldır bindiren, bi anda içeri kateden kanatların adamıyım ben, defans sevmem :P
Mesaj tarihi:
ya ben akşama 4-3-1-2 ön liberosuz uygulamaya çalışıcam da bakalım. Tutar mı tutmaz mıo? Tutmazsa milan taktiği :)

Kanatlı ben de seviyorum rewendor da kanatlı da atak oynamak gerekiyor abi.

Ben kontra taktiği peşindeyim
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

DarKRideR said:

oyun iyi mi şimdi direkt alayım mı

geçen oyunu hiç almadım bile, onu da almam gerekte pahalı halen ak :(

Lam askerde değil misin sen? Ne fm'si?

haydaaa, konuyu görmedin mi sdafsd

tl:dr

çürük verdiler, 10 günde terhis ettiler asdfasd
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Görmedim valla, nerede konu?

garbage da, askerlik bitti plx tarzı bir şeydi.

kilolu olmanın ilk defa bir faydasını gördüm. bu ödüle riayette 2 ayda 15 kilo kaybetmeyi hedefliyorum bakalım.
Mesaj tarihi:
ya şu klüp logolarını nasıl ayarlayacağız?

fm 2014-15 ve 16 hiç birinde olmuyor?

http://s24.postimg.org/ebs2qnn3p/Screenshot_2015_11_15_09_20_15.png

böyle çıkıyor klüpler hep. steam atölyesini indirdim olmadı. custom indirdim. yine olmadı. olmuyor yani logolu oynayabilen biri bi izah edebilirmi? resmen oyundan soğuyorum çiçek logolu takım görünce.

preferences'de cache sil varmış. düzeldi simdi.
Mesaj tarihi:
Bruma kiradan dönsün de oynatayım diye çok hevesliydim, Hoffenheim adamın yakasını bırakmadı. Teklifi reddedince de adam mutsuz oluyor, onlar vageçsin diye 30 milyon euro fiyat biçtim, verdi hayvanlar. Dursun Başgan direk kabul etti, bir maç bile göremeden gitti kara kuru çocuk :(

Sıkıntı şu ki Großkreutz zaten mutsuz, sağ kanada adam almam lazım, gelmiyor adamlar. Elde para var, adam gelmiyor :/
  • Yeni Oluştur...