Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 adam gibi olur ya umarım, skype ile hangout yerini tutamadı, gtalk vardı onun da anasını aglattılar. eski günleri özledim. http://www.windowscentral.com/microsoft-lets-slip-image-upcoming-messaging-app-windows-10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 whatsapp var daha iyisi çıkana kadar yeni msn bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 whatsapp built in değil, eğer bunu outlook ile çalıştırırlarsa bence iş tarafında kullanılabilir. kimi skype kullnıyor, kimi gtalk standart bir platform yok. ama herkes outlook kullanıyor. outlook entegre adam gibi ara yüzle pratik yaparlarsa tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 İş tarafında eski Lync - yeni Skype Kurumsal kullanılıyor. Fonksiyon açısından baya faydalı bir de. Edit: Outlook ile entegre tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Skype kurumsali ilk defa duydum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 @hotmail şartı olcaksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Nasil herkes Outlook kullaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 hipsterlar ve tasarımcılar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Hotmail kullanıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 aslında Gerge hariç herkes outlook kullanıyor. bugün gidin bir şirkete hepsinde outlook var. kişisel olarak farklı bir email programı kullanıyor olabilir insanlar evinde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ya biri microsoftu arayıp olmuyorsa zorlamayın abi desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Outlook kullaniyordum ben de ama domain olayini ucretli yaptilar, ucretsizdi eskiden. Zoho kullaniyorum su anda ucretsiz oldugu ve spam engelleme isinde saglam oldugu icin. Ama is yaptigimiz firmalardan Google musterileri de bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 iş hayatında outlook kullanılıyor abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Calistigimiz firmalardan Google kullananlar da var diyorum ben. Ikisi arasinda dagilmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 iş hayatı (kurumsal) = outlook + gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 50'den fazla personeli olup gmail kullanan görmedim ben, google hariç zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 titreşim olacak mı onu söyleyin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 hele hele hele hele hele hele hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Gangren said: İş tarafında eski Lync - yeni Skype Kurumsal kullanılıyor. Fonksiyon açısından baya faydalı bir de. Edit: Outlook ile entegre tabi. O kadar boktan ki. Tele confu bozuk. Mesajlar geç gidiyor. Skype ile alakası yok for businessn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bingildak said: 50'den fazla personeli olup gmail kullanan görmedim ben, google hariç zaaaa Google Apps baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Lync -yeni adıyla Skype for Business da bok gibi, Skype da bok gibi. MSN'i zaten bitirdiler. Adam gibi masaüstü mesajlaşma uygulaması kalmadı, resmen IM'i bitirdi adamlar. Sonra Whatsapp falan çıktı zaten. Whatsapp bi desktop client çıkarsa kimse yüzüne bakmaz diğerlerinin de yapmıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ShadowFax said: Gangren said: İş tarafında eski Lync - yeni Skype Kurumsal kullanılıyor. Fonksiyon açısından baya faydalı bir de. Edit: Outlook ile entegre tabi. O kadar boktan ki. Tele confu bozuk. Mesajlar geç gidiyor. Skype ile alakası yok for businessn Biz kurum içi kullanıyoruz, hiç sıkıntı yaşamadık. Ekran paylaşımı, sunum paylaşımı, dosya paylaşımı, vb. sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 lotus kullananlarda var hala :) ama onlar bile lotus + outlook kullanıyor. outlook dışında bir standart yok zaten. skype güzel bu arada, beğeniyorum ben. çat ara konferansını yap, hem mobilde hem pc'de olması da artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 lotus notes ve sametime :( firmanın TR'de +5000 çalışanı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 "roket adam" said: Lync -yeni adıyla Skype for Business da bok gibi, Skype da bok gibi. MSN'i zaten bitirdiler. Adam gibi masaüstü mesajlaşma uygulaması kalmadı, resmen IM'i bitirdi adamlar. Sonra Whatsapp falan çıktı zaten. Whatsapp bi desktop client çıkarsa kimse yüzüne bakmaz diğerlerinin de yapmıyorlar işte. android ve windows mobile için desktoptan girip yazışabiliyosun. ama ayfon telefonlarla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar