yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ben harcadım ya o boostu boş yere... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 46k gold ile açtım ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bombilo said: Liebe said: MasterHapLo said: ondan önce patchwerk var. tam bir casualkillerdı ahah. vanilla wowdan sonra wotlkde oyuna geri dönmüştüm ve ilk guildimle birlikte günlerce patchwerk kesmeye çalışmıştık mal gibi wipelar yiyorduk YA NİYE TANKI YATIRIYONUZ LAN HİILIRLAR diye bağıran raidleaderla sdsfds. fightın orta yerinde agroda 2. sıraya çıkıp zart diye ölüp ben nasıl öldüm yea diyen roguelar falan tövbe ne sinirdi ya cok degisti cok. simdi tank olayını tamamen armor mitigation'a cevirdiler baska bi numarası yok. eskiden tank'ın threat yaratmak icin cabalaması, dps'lerin tank threat'ın altında kalmak icin ona gore oynaması gerekiyodu. onu kaldırdlar, dps mevzu sadece faceroll seklinde rotation uygulama haline geldi. Ben mage halimle bile 2 kez invis atmak zorunda kaliyodum o threat silmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 henuz yapilmamis olandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Kanmayin hype a en bok hali su an wowun Http://www.youtube.com/watch?v=puRtQyclQqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=GdkcisPikBE Şu çok iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 hiç bilmiyodum raid nedir diye, ulduarı seçtim meğersem en çok sevilen oymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 en iyisi bu. daha iyisi gelmedi. http://www.youtube.com/watch?v=Qas9vDLW__c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Solo content takılayım bakalım. Alar falan düşer belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Benim için vanilla naxx,aq40,ulduar ve karazhan gerisi hep meh oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Ulduar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdem23 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Madcat said: ben niye ulduar düşünüp icc'ye oy verdim lan ARTHAS WINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ulduarla karazhan arasında kaldım tabiki karazhana verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 http://i.imgur.com/n104Bj7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ahahahahah serverin en iyi roguydum be muhteşemdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=gsv99-wDbVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 of şu ses kaydını duydukça gökhan geliyo aklıma ahahah adam boss anlatmaya çalışırken sürekli bunu bağırttırıyoduk. kıyamam "abi" dışında bişide demezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ağğbiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Laurelin said: http://i.imgur.com/n104Bj7.jpg direk quit çekmişim 2 accountla da ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 2 hafta bwl ilk bossta Wipe yiyince, gece yarısı Guild lider sinirden ağlamıştı.Edilen küfürler yüzünden PC nin sesini acamiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 (van).Bwl hele ilk boss Razorgore the Untamed onun var yaa .... olmaz olsun öle boss ne uğraştırmıştı o zamanlar, QA gerisi facqu u yani, karazhan gideri var (van)Zul gurub'da havası atmosferi bir ayrı gerisi ulduar da fana sayılmaz hani en kötüsü black temp illidian'a yapılan ayıbı unutmadık. bi olayı molayı yoktu ama o yalnız kurt misali Onyxia vardı naxx da ayrı bir hoştu bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hahaha olm yine mmo oynayalım ya bi ara ts i dinleyince keyfim yerine geldi komün mmo çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 açık ara en iyi ulduardı aq 40 mande çok zevkli bi raiddi en boktanı bwl olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Oyunun Black Temple sonrası top noktası bence http://www.youtube.com/watch?v=3hgcy6bsg4g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Ulduar ilk 4-5 boss progress görmüş biri olatak ukalalık yapamam ama, Sunwell skill check anlamında iyidi yav. Müzikler trash vs. tam hardcore du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar