Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 hangisi be illidan'la xe'ra'nın videosu mu o videoyu yedirtmem her gün izliyorum <3 illidan fanboi oldum çıktım sayesinde I AM MY SCAAARS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 https://i.imgur.com/tP4MTYS.jpg old but gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 https://i.imgur.com/tP4MTYS.jpg old but gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 twisting nether da sosyal guild varsa alın ya, muhabbet edecek adam arıyorum arada safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 @Flam casual spotunuz varsa alırım ben de bir dal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Abi casualler cok farmlara guild raidlerine pek alinmiyo. Arada kalirim uzulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mitik+ yapiyonuz diye dedim zaten raide vaktim yok da neyse bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Ben de Depart From Argus questinde Prophet Velen ile konuşup teleport olacağım yerdeki yükleme ekranında takılıyor oyun ve öyle yüklemeden boş boş bekletiyor. Başka yaşayan var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Yok açılmıyor ordan sonra oyun delircem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 daha o questleri yapmadım o yüzden kesin bişey diyemiyorum ama cache ve wtf klasörlerini silmeyi denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Onları silince bütün addon ayarları falan gidiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 tüm addonları disable edip dene bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 O da olmadı şimdi klasörleri temizledim deniyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Valla yüklüyo gibi :P Ama bütün addon ayarları falan gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 bi yere yedek alsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Restore ettim dosyaları oldu gibi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Repair atsaydın keşke ayarlar gitmiyor. bende de benzer bir sorun olmuştu repair atınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Repair yetmedi ama cache wtf silince girebildim sonra restore ettim dosyaları bir problem kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 geçmiş olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Ya şöyle elayıns, guildçe raid yapıyoruz ama adam eksik kalıyor diyen varsa, dışarıdan gelebilirim raidlere. Puglarla normal tos'u bitirdim, heroiclerde ilk 4 boss temizledim. Ancak memur gibi raiderlık yapamam. Hazır çakılı adam olamam. Yarı casual takılıyorum. 917 ilvl shadow priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 casual dediğimiz o işte yarı casualler curve aldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 off raid işi bana bu saatten sonra acaip zor geliyor. WOD zamanı highmaul da mythic e kadar tankladım . inanılmaz vakit kaybı yav. sene olmuş 2017 raidmaster ın taktik anlatmasını dinliyorsun falan bana ters şeyler.PUG girsen daha da vakit kaybı. LEgion da 1 tane raide girmedim. sadece m+ yaptım 919/925ilvl prot warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 şu exp'nın en iyi icadıydı m+ ama en son biraz buff gerekiyordu droplara, çok geride kalıyordun normal raiderlara göre. En son ne yaptılar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 buff geldi m+ 890 dan başlıyor artık. birde 935ilvl item için artık +15 kasmaya gerek yok. +10 yaptıgın zaman haftalık chestten 935+item atıyor. tabi bu gene Antorus raidi gelene kadar. antorus raid LFR si 915 ila 925+ilvl arası item atıcak. gerçi son raid olacagı için m+ yapanlara koymaz sanırım. zaten millet te son dönemleri gold ve mount farm yaparak geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Transmog farmını patlattılar, low level dungeonlarda da artık raidler gibi itemlar karaktere özel çıkıyor ve bop oluyor. Gold farm zorlaştı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar