Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de Depart From Argus questinde Prophet Velen ile konuşup teleport olacağım yerdeki yükleme ekranında takılıyor oyun ve öyle yüklemeden boş boş bekletiyor. Başka yaşayan var mı bunu?
Mesaj tarihi:
Ya şöyle elayıns, guildçe raid yapıyoruz ama adam eksik kalıyor diyen varsa, dışarıdan gelebilirim raidlere.

Puglarla normal tos'u bitirdim, heroiclerde ilk 4 boss temizledim. Ancak memur gibi raiderlık yapamam. Hazır çakılı adam olamam. Yarı casual takılıyorum. 917 ilvl shadow priest.
Mesaj tarihi:
off raid işi bana bu saatten sonra acaip zor geliyor. WOD zamanı highmaul da mythic e kadar tankladım . inanılmaz vakit kaybı yav. sene olmuş 2017 raidmaster ın taktik anlatmasını dinliyorsun falan bana ters şeyler.PUG girsen daha da vakit kaybı. LEgion da 1 tane raide girmedim. sadece m+ yaptım 919/925ilvl prot warrior.
Mesaj tarihi:
buff geldi m+ 890 dan başlıyor artık. birde 935ilvl item için artık +15 kasmaya gerek yok. +10 yaptıgın zaman haftalık chestten 935+item atıyor. tabi bu gene Antorus raidi gelene kadar. antorus raid LFR si 915 ila 925+ilvl arası item atıcak. gerçi son raid olacagı için m+ yapanlara koymaz sanırım. zaten millet te son dönemleri gold ve mount farm yaparak geçiriyor.
  • Yeni Oluştur...