Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Eskiden Medivh'di, bu sefer Khadgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 haha reddit yardırıyo;"We will see things through Illidan's eyes" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 warcraft 3'de olan sahnenin aynını o karga gelme sahnesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 khadgar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Cidden şu oyunda tek fanı olduğum kişi Medivh. Ruh olarak Twisting Nether'da dolaşıyor deniliyor. Fakat tekrar onu görmek çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yanlız nasıl ayarlayacaklar bilmiyorum ama offspec silahları için ayrı bir halt mı yaomak gerekecek acaba. Ben resto druid im normalde healing hammer ı outdoor da ne yapayım. Çifte kas demezler inşallah =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Geçen wod beta gelmişti girip fazla bakınmadım. Şimdi Legion gelirse önce orada girer bitiririm walla :) Yine mecburen alıp 2-3 ay da olsa oynayacağız. Dk üzerinden giderim walla yeni karaktere sabrım yok. Yeni honor sistemi pvp falan diyorsunuz pek bakmadım ne gibi farkı var bg ye gir andaval insanlarla oynamaktan başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp geri getiriyorlar. Bu yeni ek paketin şu videodan hiç bir farkı olmadı gözümde. yekeyeke said: Expansion öncesi mizah! :D http://www.youtube.com/watch?v=PGPFmrxRwpk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yeni spell yok mu ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hahahahahhaha bu paket sonunda f2p hayırlı olsun gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 said: Demon Hunters can double jump, vault in and out of combat, and even unfold their monstrous wings to perform gliding descents and surprise enemies from above. oha glide verirlerse alirim direk, aion a asik olmamin sebebi flight ve glide mekanigi idi hayatta vermez gerci blizz, cikarirlar son anda veya kiytirik CD li bisi verirler heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 To combat the armies of the Legion, Azeroth’s heroes will need to achieve unprecedented heights of power, securing mighty Artifacts—class-specific, highly customizable weapons forged in the fires of lore. They’ll also join forces with unlikely allies in the form of an all-new hero class, the vengeful Demon Hunter, and unify champions of their cause at their class’s Order Hall. Legion also empowers players to boost one character to level 100, making it so anyone can join the battle against the Legion alongside their friends. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ya bana bedava gelmese almazdım gerçekten utanır lan insan şunu açıklamaya adamlar literally we have no imagination deyip no brainer eski content ı getirmişler. demon hunter da o kadar eğreti durmuş ki context içinde. illidian a hiç girmiyorum bile. blizzard, please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bingil oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 my body is ready YOU ARE NOT PREPARED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Classlara yeni skill yine yok görünürde ama artifactlerin kendi skill treeleri var. Sanırım silahın sonunda 2 tane özel skillden birini alabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 oynamayacağım demedim ki, bedava mal baldan tatlıdır. 1 ay free gider işte. ondan sonra eski düzen. gerçekten umutluydum lan akılları başlarına gelmiştir 5m sub a düştükten sonra diye ama adamlar gerçekten ters köşe yaptı. şu tease wod'dan kötü. içerik yine boş. artifact weapon ne abi? legendary nin rengini değiştirip, predefined reforge getirmek mi? class hall? legion? illidian driver karakter? priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 demon falan 3d modelleri de hazir zaten c/p ohh negzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Darksun said: To combat the armies of the Legion, Azeroth’s heroes will need to achieve unprecedented heights of power, securing mighty Artifacts—class-specific, highly customizable weapons forged in the fires of lore. They’ll also join forces with unlikely allies in the form of an all-new hero class, the vengeful Demon Hunter, and unify champions of their cause at their class’s Order Hall. Legion also empowers players to boost one character to level 100, making it so anyone can join the battle against the Legion alongside their friends. oha satin alabilirim belki, draenoru direk skiplemek sahane :D bakalim betadan anlasilir ne bok oldugu art cok iyi gene, nooblar druzzzt ve illidun clonelari oyansin ben visas style peceli bisi yaparim direk :D http://i.imgur.com/HoSCaQO.png http://i.imgur.com/ZFmoxmH.png insallah oyuna yansitirlar su awesome arti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 mew mew http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/august/Panel27.jpg http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/august/Panel46.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://41.media.tumblr.com/8fed6730ee3d0d62d278bba15afc55c7/tumblr_mo1gcgVpPd1ryuxh4o2_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ulfang said: olm ilk defa bişeyin birinçisini yapıyorum dur :D Ahahaha. Adam mutlu olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ne zaman çıkıyormuş şimdi umarım mayıs 16'ya kadar çıkmaz, askerde olacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Bu artifact weapon şeysini detaylı anlatsalar, bütün expansion elimizde tek silahla dolaşacağız herhalde, başka silah alıp skill ve bonusları kim kaybetmek ister :p Silahın nasıl güçlendiğide muamma ama muhtemelen raidlere göre yaparlar mythic yapan süper geliştirir LFR yapanın canı çıkar. birde keşke biraz daha ekstra bir şeyler olsaymış, race yine yok, yeni prof veya secondary skill yine yok. yeni skill anca silah verirse var, 100-110 arası perk mü var yoksa bomboş mu belli değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 teaserda guldanın yuruyusu.. insanmı yapmamıs o animasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar