applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 baymadı mı sizi hala ya, hadi bırakın da akıllanıp düzgün bişey yapsınlar, aylarca WoD oynadınız garrisonda :(/
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Valla bundan daha düzgün ne yapabilirler cidden merak ediyorum. Yapılacak her şey nasılsa bayıcak bizi 10 küsür yıldan sonra. Bence adamlar casual adam için zaten yapılacakları yapmış. Problem WQ farm ise casual adam için şart değil. 20. seviyeye kadar artifactı kasınca gerisi senin için pek bir şey ifade etmiyor doğrusu. Eee pro adam zaten bu farmı az bile buluyordur. 3 saate gold verenler dahil tüm haritadaki WQ lar temizleniyor. Harbi ya, ne yapabilirler ciddi ciddi bir fikri olan biri var mı? Ne yapsalar baymayız yani.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 yapilabilecek birsey yok zaten. raid yapan adama oyun keyifli. yapmayana bayiyor dogal olarak. illidian ve suramar storyleri de cok guzel ama ilerlemiyor raid yapmiyorsan. suramarinki raid istiyor muydu emin de degilim de sonunda tikniyordu o da biyerde. ya raid ya yeni patch bekliyor. bayiyorsun.
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 adamlar raid yapamayacak insanlar icin mc+ sistemini getirdiler kendi grubunla düzenli farmladığın sürece raid gearından kesinlikle geri kalmayan bir geara sahip oluyorsun. Daha ne yapsınlar ki şimdi karazhanı da 2 ye bölüp mc+ yapacaklar sanırsam .7.2 yle yeni 5 man getirirler, mc+ lardan düşen itemleri de boostlayacaklar. Hani yapmak isteyene yapacak şey çok var oyunda ben haftada 3-4 akşam falan düzgün oynayabiliyorum sığdıramıyorum yapacak şeyleri raid girmiyorum arada pug hc falan ilvl 878 oldu.
mardox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Bu expi de begenmiyosaniz yapacak bisi yok. Wod' la uzak yakin alakasi yok.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 valla casual olarak ben cok sevdım bu expı. pişmanlığım karakterin pve serverında olması, yoksa bu world questler çooooooooooooooook zevkli olurdu heeheh
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Yaptıkları en iyi exp. bence Legion. Alt'ların AK'ları biraz daha dolsa çok daha lezzetli çipetpet olurdu ama nasip. Herkese tek karakter oynatıyorlar sdfkj
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 dün legendaryim düştü Maws +2 den, 867 warloğumla tabiki 250k dpsi geçemiyorum ama yılan gibiyim raidlerde
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Trial of valoru nedense çok sevemedim ben ya. basit geldi fightlar. Helya kesemedik gerçi, raid liderinin inatla yanlış taktik diretmesinden. ama o da basit yani.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ne mythic'i be. normal PUG. adamlar Helya'daki minik addleri saldılar ortaya. kesip, dalgayla yıkatmak yerine. yetemedi tabi healerlar. Uykum geldi çıktım artık dün. Bugün ben kuracağım. Guildim yok benim. PUG takılmak zorundayım :(
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mythic + için healer tavsiyesi var mı ? Druid ve Shaman arasında kaldım. Monk da ilginç geliyor. :D
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 normal zorlukta oynarsan hiçbir şey zevkli gelemez. beyin ölümü gerçekleşmiş kesim için ayarlanıyor zorluğu.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 raiding ilk gününde heroic pug girmek. NO
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 tam bir ara patch raid'i olmus, cerezlik. fazla trash de yok. helya zor ayrıca, skill check degil ama organizasyon gerektiriyo. heroic kesenlerin sayısı da cok degil hala.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 abi karazhan son boss bildiğin daha zor aslında. individual skill check var paso. ve dps de gerekli. Helya tamamen strategy'i grupçana uygulama olayı. PUG ile çok zor o yüzden evet ama guildler rahat yapar bence.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ToV açıldı mı? Ben de not available henüz diyor.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 LFR'ye gelmemiştir henüz, haftaya gelir
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 subsı iptal ettirdim ben. hiç vaktim olmuyor oynamaya. bir de server'da kimse yok, mmo'da single player gibi takılıyorum sinirim bozuldu. TN'de karakter açmıştım, mainimi bırakasım da gelmiyor üşeniyorum levellamaya bile.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 LFR girmek için demin baktım hala kapalı görünüyor bende ya işlginç. barbu said: Acik. Dun girdim ben
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Yok abi LFR değildi benim. Normal için demiştim. LFR'ler sonra geliyor raid açılışından. Ama LFR girmene çok da gerek yok. ilvl 850 filan olsa, saçmalamayan grupla yaparsın. 2. boss dps check. Onu geçmek için belki 870lik 2-3 adam gerekebilir ama.
Öne çıkan mesajlar