nienna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 retri nasıl 860+? ezbere mi sucks diyolar yoksa gerçekten öyle mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 türkler oynamasa adamların işine gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 35TL'ye 1 aylık gold parası veririm size istiyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Sabah Twitch'te methoddan bir arkadaş vardı, +9 mythic yapıyorlardı, mage, retri pala, monk healer, dk ve druid. Baya akıyorlardır, retride 800 900k critic falan çıkıyordu habire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 İlk mythicimde healer beni heallemek yerine dps deneyince fena dayak yedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 retri baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bıraktım ben oyunu ya. çok vakit alıyo uğraşılmaz. casual dotaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 S-H said: retri baya iyi rakamları trilyon vursa ne yazar, oynaması zevkli olmadıktan sonra. retri baya sux gameplay olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ya dün heal olarak girdim adamın biri tank paladin, lvl 101 ben 102 yim. heal atamadım adama, anlamadım gitti. Eşyalarına baktım hepsi mor falan, i lvl 845 miymiş neymiş chatte biri demişti. nası yaptı bu adam bunu? bide sürekli bot mesajı spamlıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Haftada 1.5 gün mythic raid yapan evli ve çocuklular olarak mythic de 4. Bossu kestik. Ne ballıyım lan. Ben girdim adamlar akmaya başladı. Ele baya zevkli ya cluster fuck, baya hoşuma gitti. Frost rakamsal olarak akıyor. Ursoc da frost oynadım. 360 a yakındım. Unholy 320 yapacam diye yırtınıyor. M plus da yine çok avantajlı. 25 sn cdli aoe 5 sn stun artı aoe/single targetı çok yüksek. Target değiştirme sıkıntısı çekmiyor. 400 küsür bitirdim 10 arcway i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ben daha hiç denk gelemedim ama dediğin gibi m+ dungeonlarda çok avantajlı diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bu arada time zone değişikliği fena sıçtı ya. 10 da başlıyor 1 de bitiyor raidler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Suark said: ya dün heal olarak girdim adamın biri tank paladin, lvl 101 ben 102 yim. heal atamadım adama, anlamadım gitti. Eşyalarına baktım hepsi mor falan, i lvl 845 miymiş neymiş chatte biri demişti. nası yaptı bu adam bunu? bide sürekli bot mesajı spamlıodu 101 lvlde giyilebilen 835 ilvl BoE itemler düşüyor worldden. Onları toplamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 adamın canı azalmadı, sıkıldım böle acaba dps e mi cevirsem diye düşündümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 deadwoll said: WoW oynayan herkes big mac yedigi icin big mac indeksine gore ayarlanabilir sub rakamlari. uzun zamandır duyduğum en mantıklı cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Absolut said: İlk mythicimde healer beni heallemek yerine dps deneyince fena dayak yedim hehe disc pri miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bingildak said: bu arada time zone değişikliği fena sıçtı ya. 10 da başlıyor 1 de bitiyor raidler :( o cidden fena sıçış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 oh legendary düştü sonunda be, prot spec ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 deadwoll said: Aslinda su sub mevzuunda blizzard forumlarinda kulis yapsak biraz faydali olabilir. Ruslar cinliler ingilizler vs. kendi currencyleronde oderken bizim kol gibi euro odememiz cokinsafsiz. WoW oynayan herkes big mac yedigi icin big mac indeksine gore ayarlanabilir sub rakamlari. faydali olur tabi. turkiyeden ne kadar oynayan var sayisina gore degisir cevaplari ama aglamayana meme yok ruslarin odemeleri bugunku kurda 1 aylik 8.69 usd 3 aylik 7.90 usd 6 aylik 7.11 usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Gametime alamıyor muyuz? Doğrusu ben hala token çıkartıyorum rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 rus serverında karakter açmak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ya p2p şey açısından sıkıntılı mesela başka oyun oynıcam, 20 gün ama arada bi girip bakmak istiorm buna iki büyü atar çıkarım falan kafası için sıkıntılı. hep wow oynamak zorunda bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Kod olarak satılıyor ya tr de dnr da fln. Onun rus versiyonu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 O fakirlikten öyle suark =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ya yüreğim fakir snaırım, oyun için ayırdığım bütçeyi zorluyor p2p şey gibi hissediorm, ev kiralamışım ama gidip otelde kalmak istiyorum ama kalamıyorum çünkü ev kiralamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar