S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 güzel zevkli olmuş, ben çok beğendim uzun sürüyor ama işte vaktin varken arkadaşlarla girip eğlenmelik güzel bi dungeon olmuş çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 130 tane flask yaptım bugün bloodları çevirip, 1 tane rank3 recipe gelmedi ya la, abv böyle şansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 valla biz dun girdik, bi daha da girmeyiz dedik :) cok uzun ve buyuk, sıkıyo bi yerden sonra. son boss'un mekanı muhtesem olmus, arka tarafı wallpaper yapasım geldi. bi de library'ye indiğimiz kısım muhtesem. opera'da, moroes'da baya nostalji yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Dün bir kez daha girdik karazhana. girmez olaydık dedik. casual adama yaramıyor karazhan. zaten uzun, birde işten kocası gelen hunter. başında karısı dırdır eden tank , çocuguna bakan healer baba olunca 4 boss 4 saat sürdü :D şaka bir yana sadece achievement için bir ara girer bitiririm. bunun dışında mythic+ kas daha iyi. Hatta mythic ler varken raid yapmanın bile anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ya aslında uzun olması zor olması iyi güzel. yani dedicated bi grubun olucak işte her hafta beraber giriceksiniz vs, baya raid gibi. fakat her wipe'tan sonra bütün instance'ı patır patır geçmek çok baydı beni, götüm rahata alışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Bence blizz mythicler ,karazhan falan derken progress işini dungeonlara dökecek. world of diablo işte :) ona hazırlık yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 bu arada 7.1'le gelen font problemi için bi addon çıkarmışlar https://mods.curse.com/addons/wow/font-fix-7-1 %100 eski haline dönmedi ama yine de biraz daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 her şey dungeonda zaten. normal dungeon heroic dungeon raid dungeon mythic dungeon mythic plus dungeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Ya bu Garrison'da primal spirit ve recipe veren vendorlar kalktı mı? Her gün 1 tane geliyordu random, ya quest ya da bu vendorlar, şimdi sadece questler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Saeros said: ya aslında uzun olması zor olması iyi güzel. yani dedicated bi grubun olucak işte her hafta beraber giriceksiniz vs, baya raid gibi. fakat her wipe'tan sonra bütün instance'ı patır patır geçmek çok baydı beni, götüm rahata alışmış checkpoint sart suna ya. kos allah kos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 check pointler var zaten, bu portal olan yerler check point. moroese geldiğinizde arka kapıdan sola girince bir kapı unlock oluyor, oradan 2 dk da boss a gidebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 bizi yukardan bir kapidan soktu biri. oradan ilerledik, maidene kadar geldik sonra olduk falan ama her oluste hep ayni yerden kostuk durduk belki kacirdik.. ilk kez girdim ben wow tarihimde 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 maidendan sonra girişten sağa değil sola gidince olan kapalı bir kapı açılıyor, moroes tarafına hızlıca geçebiliyorsun. diğerlerinde direkt portal aktif oluyor, dungeon a girdiğinde o en son check pointten giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 maiden'a kadar kosmak gercekten iskence ama moroes'dan sonra kısmen rahatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 smyrnas said: Bence blizz mythicler ,karazhan falan derken progress işini dungeonlara dökecek. world of diablo işte :) ona hazırlık yapıyorlar. Yeni blizzconda bi patlatirsalar su world of diablo olayini cok sukela olur. hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 toggie said: valla biz dun girdik, bi daha da girmeyiz dedik :) cok uzun ve buyuk, sıkıyo bi yerden sonra. son boss'un mekanı muhtesem olmus, arka tarafı wallpaper yapasım geldi. bi de library'ye indiğimiz kısım muhtesem. opera'da, moroes'da baya nostalji yaşadım. Abi son boss mekani harbi 10 numara olmus. Adamlarda dehset artistler var ama kimin aklina uyup da xavius mekanini gri bi bosluktan ibaret yaptilar. Hadi giris oyle olsun tamam. ama fight baslayinca dream phasinda farkli bi mekana geceydik en azindan. Sirf bosluk. bossdan sogudum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Bu karazhandaki bosslar eskisiyle aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 sanssizsansli said: Bu karazhandaki bosslar eskisiyle aynı mı? bazıları evet ama çoğu değişmiş. aynı bosslar da benzer abilityler olsa da rework yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 herb level 2 veriyor başkan yekeyeke said: Ya bu Garrison'da primal spirit ve recipe veren vendorlar kalktı mı? Her gün 1 tane geliyordu random, ya quest ya da bu vendorlar, şimdi sadece questler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 resim upload Emissary'den düştü sonunda (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Loading ekranları sıçızlamış vaziyette ya, mythic DHT'ye girerken takıldı grup, kalakaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Pordakal said: toggie said: valla biz dun girdik, bi daha da girmeyiz dedik :) cok uzun ve buyuk, sıkıyo bi yerden sonra. son boss'un mekanı muhtesem olmus, arka tarafı wallpaper yapasım geldi. bi de library'ye indiğimiz kısım muhtesem. opera'da, moroes'da baya nostalji yaşadım. Abi son boss mekani harbi 10 numara olmus. Adamlarda dehset artistler var ama kimin aklina uyup da xavius mekanini gri bi bosluktan ibaret yaptilar. Hadi giris oyle olsun tamam. ama fight baslayinca dream phasinda farkli bi mekana geceydik en azindan. Sirf bosluk. bossdan sogudum resmen. xavius'a ilk girdiğimde texturelar yükleniyor diye bekledim asdsfs. bikaç kişi daha aynı sanmıştı aynı raidde. meğerse düz basmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 xavius baya yetişmemiş ya. napsak napsak demişler, öyle itelemişler asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Karazhan son boss 36 wipe sonrasi kestim. Pug ile cok ama cok zor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Peygamber sabri gelistirdim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar