Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 doomhammer nıe dualwield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 abi Ork karıları lore da öyle değil işte çatur çutur kemik kırıyorlar.Agra yengeyi de artık Thrall için banu alkan gibi yapmışlar ama Neredeydi o yav hangi pakette? Thrallı agra ile kurtarmaya falan gidiyorsun goel goel goel diye diye savaşıyor yani :) Birde abi ork karısının neyine bakıcan ? orc female dedigin yaratık blood elf male den daha çok male duruyor. Ben ORc female warrior görünce human male den ayırt edemiyorum :) @suark Doomhammer duelwield değilde işte silahı çekince yanında yanar dönerli bir offhand çıkıyor.harbi lan ne gerek var iki tane doomhammer taksaymışız ya. ne gereksiz şeylerle ugrasıyor blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 biliom işte sırf shaman paladinden farklı olsun dual wield olsun die yapmışlar peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Heroic mode normal modedan çok farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Birisi bana rogue için stat olayını bir anlatsın. Bütün sitelere bakıyorum genelde dağılım Agility; Versatility. Critical Strike. Mastery; Haste. şeklinde olacak diyor ama aşağıdaki listede adamların hepsinde 1. öncelik mastery ve critic olmuş. Anlamadım bu stat dağılımı nasıl oalcak. http://www.worldofwargraphs.com/pve-stats/best-players/rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 anlamayanlar için video yapmışlar işte izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Absolut said: Heroic mode normal modedan çok farklı mı? değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 bingildak said: anlamayanlar için video yapmışlar işte izliyorsun arkadaşın kupasını verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 verilmişi var, videoda bu daha bikaç sayfa önce konuldu https://www.youtube.com/watch?v=kPvjkW0ZkxM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 4Ever said: Birisi bana rogue için stat olayını bir anlatsın. Bütün sitelere bakıyorum genelde dağılım Agility; Versatility. Critical Strike. Mastery; Haste. şeklinde olacak diyor ama aşağıdaki listede adamların hepsinde 1. öncelik mastery ve critic olmuş. Anlamadım bu stat dağılımı nasıl oalcak. http://www.worldofwargraphs.com/pve-stats/best-players/rogue poison build için crit mastery ağırlıklı oluyor yok bleedse crit versa ağırlıklı olay bu genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Absolut said: Heroic mode normal modedan çok farklı mı? heroic bizim zamanında wotlkda yaptığımız normal zorluğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Marquezetto said: poison build için crit mastery ağırlıklı oluyor yok bleedse crit versa ağırlıklı olay bu genel olarak İnceledim ama Outlaw(Sword) ağırlıklı talentlarda bile durum aynı örnek aşağıdaki adam listede 2. sırada http://eu.battle.net/wow/en/character/Sargeras/Varskar/advanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 bu arada hazir oyundan baymisken dedikodulari ve komplo teorilerini test etmek istedim hep bitchliyorum 500 saat played de leg dropum yok diye, bu 500 saatin icinde sadece 6-7 defa boss drop icin lootu ret yapmisimdir ve hemen switchledim tabi. oyle bosvermisimki oyunu bugun sabah baktim ve "ya tank legleri zaten dandrik heatcliff haric, spesifik onu droplama sansimda belli ve aggramar shared bari ret yapiyim" dedim emissary chestten liadrin atti -_- main specinize leg dusmuyorsa israrla deneyin :P yeni kasicaklarda loot speclerini offspece ayarlasinlar, 300-400 saat sonra maine gecirin hooop legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 healer var mı patide? mw denedim de her packte full mana harcayarak ucu ucuna healliyorum. holy priestte çok rahatım her konuda. druid ve şaman sorucaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 4Ever said: Marquezetto said: poison build için crit mastery ağırlıklı oluyor yok bleedse crit versa ağırlıklı olay bu genel olarak İnceledim ama Outlaw(Sword) ağırlıklı talentlarda bile durum aynı örnek aşağıdaki adam listede 2. sırada http://eu.battle.net/wow/en/character/Sargeras/Varskar/advanced sin rogue oynayanlar için geçerli benim dediğim ya zaten outlaw için stat weights nedir ne değildir hiç fikrim yok açıkçası yalnız outlaw oynaynlarda genel olarak gördüğüm crit / versa gittikleri hee bir de hastein sin için bi önemi yok mesela outlawda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 baskanlar simdi bu trial by fel fire icin ah de bulamadim ben yardim edebilecek biri var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Kesin vardır AH'de. Olmamasına imkan yok. Deli para kapısı o quest. Eğer yoksa da trade'e yaz. Millet matları verirsen bedavaya bile yapabilir skill kasmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 itemlar soyle, ornek Imbued Silkweave Bracers of the bilmemne. critlileri falan pahali. kimsenin istemedigi dandik statlilari ucuz oluyo. gidip pahalilari alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 haa cok pahaliydi onlar evet. Dandiklerine bakayimda olmadi alt char falan kasayim ya leatherworking mi istio onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 abi alt char kasana kadar gidip herb topla parasını çıkart, hepsi toplam 10k falandı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 o quest serisinin sonunda erisecegin sey daha beter pahali ve bence pek de gerekli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 2 tanesi lw, bi tanesi bs, bi tanesi tailoring. lw olanları baya ucuz aslında direk al geç. cloth olan da ucuz gibi. bi bs olan pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 peki sonunda ne verecek? ya 10k cok para su anda 35k var 35k kaldi, iste cicek topluorm quest yaparken. iyi geliyorda yeterli degil yani. 72k nedir aq ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ben ilk zamanlarda yapmistim 30k filan gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar