Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Eger tanitimda herhangi bir cgi vs. seytani bir seyler yoksa acayip iyi bir film olmus.

Adamlar Samsung’un yaptiklarindan ders cikartip parlatmislar. On numara gorunuyor. Turkiye gerceklerinde nah alirim. 

Mesaj tarihi:

duo = taşınabilir ipad olmuş. telefon niyetine alınacak ürün değil çok saçma. çünkü kapalı hali de ipad ratio'sunda. kendi ux ini güzel yapabilir bazı çok büyük appler de ux çalışabilir. ama applerin %90 ı kolay yolu seçip sağ sol alanı atıl bırakacak ve pratikte normal iphone a göre büyük alan kaybı yaşanacak.

parası da iphone+ipad birleşiminden pahalı neredeyse. o yüzden satışta düşük olur. telefon değil de ipad versiyonları gibi ux ile çalışır her şey. bence gereksiz bir ürün. 

bunu ballandırarak anlatan reviewerların apple vision incelemelerine de bakarsak eğer "dünyayı değiştirecek, uçacak kaçacak vs demişlerdir heralde. sonuç sıfır app desteği😀

Mesaj tarihi:

Burada olay katlanabilir telefonlarin tutup tutmayacagi bence. Norm olurlarsa dev.ler zike zike adapte eder her seyi.

Apple bu ise girdiyse tutma ihtimali yuksek demektir. Gozluk isinin taklaya gelmesi iyi bir ornek olmayabilir telefon konusunda, cunku gozlugun environmenti patladi esasen. Metaworld’lerin tutacagi varsayimi uzerine kurgulanmisti o aletler. 

Mesaj tarihi:

orada başka sıkıntılar vardı burada da başka sıkıntılar. samsung telefon + tablet yapıyor. bunlar küçük tablet + büyük tablet yapmış. bence en büyük sıkıntı bu. bu etkiden çok fiyat yüzünden satışı az olacaktır ama. gözlükte de fiyat büyük etkendi. yani küçük eğlence işi için 5k dolar abartıydı. pro taraf için de sayı kurtarmazdı app yapanı. yani problemler farklı olsa da ölü doğmak noktasında bence birleşmişler. göreceğiz bakalım.

Mesaj tarihi:

acikcasi bir iki software animasyonu disinda bir numarasini goremedim duonun. Yani neredeyse Microsoft'a sallamak icin bu sekilde isimlendirme yapmislar. Aspect rationun kapali ve acik halde ayni olmasi guzel. Dev'lere deli gibi dokumasyon da basmislar anladigim.

Passport form factor cok hosuma gitse de, iphone mac kullanicisi olarak nedense samsungunki daha cekici geliyor bana. iphone 15 pro ve samsung z flip 5 kullaniyorum gunluk olarak. iphone 18 prodaki aperture kamera disinda cekici bulmadim.  

Mesaj tarihi:
MrLevie, 10.09.2026 15:13 tarihinde dedi ki:

acikcasi bir iki software animasyonu disinda bir numarasini goremedim duonun. Yani neredeyse Microsoft'a sallamak icin bu sekilde isimlendirme yapmislar. Aspect rationun kapali ve acik halde ayni olmasi guzel. Dev'lere deli gibi dokumasyon da basmislar anladigim.

Passport form factor cok hosuma gitse de, iphone mac kullanicisi olarak nedense samsungunki daha cekici geliyor bana. iphone 15 pro ve samsung z flip 5 kullaniyorum gunluk olarak. iphone 18 prodaki aperture kamera disinda cekici bulmadim.  

Bir sonraki telefonum yüksek ihtimal s25 ulta yada s26 ultra olacak. iOS kısmına bir süre elvada diyeceğim gibi duruyor.

Mesaj tarihi:

apple tv gelmiş trye, bende cloud yoktu ama yıllık apple arcade vardı o dün icloud+ya dönmüş 50gb cloud+arcade+tv  fakat apple tv'de içerikler gözüküyor oynat çıkmıyor 😐 galiba yavaş yavaş geliyormuş accountlara, eylül sonuna kadar gelir dedi support ama pek inanmadım. yıllık üyelik patlattı galiba

• Yeni Oluştur...