Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Hahahaha helal olsun beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 rütbesiz tartışması mı oluyor diye geldim. değilmiş. bildiğin rütbeliler yakmış ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Beyinler yanmış.. pahalı değil demiş adam ya, şu skalada fiyatlarla abd’de çıksa iphone ertesi gün borsada dip yapar apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 pahalı değil diyip fakirler kullanamasın bu telefonu demeler falan. 15k nasıl pahalı değil lan? türkiye dışında bir ülkede bilgisi olmadığı için cehaletten böyle yazdığını umuyorum, ha yok biliyor da yazıyorsa o bambaşka bir kafa. tehlikeli bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 çerez parası abi nedir ki... adsfdgafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 1 saat önce, Laraken dedi ki: pahalı değil diyip fakirler kullanamasın bu telefonu demeler falan. 15k nasıl pahalı değil lan? türkiye dışında bir ülkede bilgisi olmadığı için cehaletten böyle yazdığını umuyorum, ha yok biliyor da yazıyorsa o bambaşka bir kafa. tehlikeli bir kafa. bence direkt akp kafası.. çünkü oradaki x2 vergiyi normalleştirmeye çalışıyor, halkının kulak arkasına kadar girip apple'dan mercedes'den fazla para kazanmaya kasan hükümeti savunma msjı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 21 saat önce, orc_lord dedi ki: Önceden hani dövize göre fiyatlar uygun olduğu zaman bile sıklıkla yenileyenlerdendim. Kontratlı alıyor dolunca direkt değiştiriyordum. Açıkçası katılıyorum, hem bu kadar para verilmez hem de bence eskisi kadar almaya değecek bir yenilik gelmiyor. Kamera, ekran ve hız faktörü var ama ne kadar elzem tartışılır. şuan galaxy m31 kullanıcısıyım, telefon gayet akıyo, 6000 mah batarya 2 gün dolu dolu kullanımda bile %10'lara falan iniyo, 2 saatte de fulleniyo. 3-4 ay önce 2599'a almıştım hepsiburada'dan, hani başka özellikleri kötü desem, ekran fhd super amoled, 4 kamera var, ön kamera 32mp her slow motion dahil bir sürü modu'da var. önceki telefonda kullandığım 64gb hafıza kartını da taktım ki aslında gerek olmayabilirdi, 128gb hafızası var. şu özellikler sıradan herhangi bi kullanıcıya fazla fazla yeter. önceki telefonum galaxy s7 3.5 sene gitti, ondan önceki s5 4 sene gitti. apple kullanıcıyı çok hapsediyo, sırf o sebepten geçmedim ve aynen böyle devam ederlerse geçmeyi de düşünmüyorum. ama yiğidi öldür hakkını yeme, adamlar kendi ekosistemini o kadar güzel kurmuşlar ki, apple kendi içinde o kadar güzel senkronize oluyo ki, başka kullanmak zorunda olduğum mesela bi ipad veya macbook veya imac olsa düşünürdüm iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 en son iPhone x'imi 3 sene önce almıştım sanırım ilk çıktığında, 2017 sonuydu. şu anda yaptığım hesaplamalara göre, 2017 yılına göre maaşım tl bazında tam 2 kat artmasına rağmen iPhone alım gücüm tam yarı yarıya düşmüş. o zaman da cihaz 1000 dolardı, şimdi de 1000 dolar. çok sinirlendim bu duruma. nasıl bir aktivizm yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 (düzenlendi) biraz daha sinirlenebilirsin kendince, sinirleri korkak alıştırma Kasım 23, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Bi ara dolar yakıyorlardı, sende tl yakabilirsin fena olmuyordu izlemesi onları. Unutma, yalnız ölü balıklar akıntıyı takip eder dınınıdınınınını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 On 22.11.2020 at 17:13, Pordakal dedi ki: şuan galaxy m31 kullanıcısıyım, telefon gayet akıyo, 6000 mah batarya 2 gün dolu dolu kullanımda bile %10'lara falan iniyo, 2 saatte de fulleniyo. 3-4 ay önce 2599'a almıştım hepsiburada'dan, hani başka özellikleri kötü desem, ekran fhd super amoled, 4 kamera var, ön kamera 32mp her slow motion dahil bir sürü modu'da var. önceki telefonda kullandığım 64gb hafıza kartını da taktım ki aslında gerek olmayabilirdi, 128gb hafızası var. şu özellikler sıradan herhangi bi kullanıcıya fazla fazla yeter. önceki telefonum galaxy s7 3.5 sene gitti, ondan önceki s5 4 sene gitti. apple kullanıcıyı çok hapsediyo, sırf o sebepten geçmedim ve aynen böyle devam ederlerse geçmeyi de düşünmüyorum. ama yiğidi öldür hakkını yeme, adamlar kendi ekosistemini o kadar güzel kurmuşlar ki, apple kendi içinde o kadar güzel senkronize oluyo ki, başka kullanmak zorunda olduğum mesela bi ipad veya macbook veya imac olsa düşünürdüm iphone. ben de telefona fazla yatırım yapma taraftarı değildim. ilk çıktığı günden beri iphone 5s kullandıktan sonra artık daha büyük ekranlı bir telefonum olsun diyerek bozulmadığı halde şubat ayında türkiye'deyken samsung m30s'e geçtim 5000 mah batarya kocaman ekran vs derken. allah belamı verdi desem yeridir. dokunmatiği 2 kez bozuldu. en son bozulduğunda yurtdışındaydım ve bulunduğum ülkedeki samsung servisi tabii ki kabul etmedi. türkiye'ye dönene kadar sinir harbi yaşadım. onun dışında aramalarda ses iletimiyle ilgili de sorunlar yaşadım, samsung forumlarında tek yaşayanın ben olmadığımı da gördüm. şimdi amerika'ya döndüğüm ilk anı bekliyorum iphone çekip rahat bir nefes almak için. telefonu da yeğene brawl stars oynasın diye bırakıcam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Samsungun da en alt serisini almissin abi vur dedik öldürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 On 23.11.2020 at 08:39, roket adam dedi ki: 2017 yılına göre maaşım tl bazında tam 2 kat artmasına rağmen trde boyle mi genelde seninki mi cok artmis? %30 zam nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 1 saat önce, Tokasra dedi ki: ben de telefona fazla yatırım yapma taraftarı değildim. ilk çıktığı günden beri iphone 5s kullandıktan sonra artık daha büyük ekranlı bir telefonum olsun diyerek bozulmadığı halde şubat ayında türkiye'deyken samsung m30s'e geçtim 5000 mah batarya kocaman ekran vs derken. allah belamı verdi desem yeridir. dokunmatiği 2 kez bozuldu. en son bozulduğunda yurtdışındaydım ve bulunduğum ülkedeki samsung servisi tabii ki kabul etmedi. türkiye'ye dönene kadar sinir harbi yaşadım. onun dışında aramalarda ses iletimiyle ilgili de sorunlar yaşadım, samsung forumlarında tek yaşayanın ben olmadığımı da gördüm. şimdi amerika'ya döndüğüm ilk anı bekliyorum iphone çekip rahat bir nefes almak için. telefonu da yeğene brawl stars oynasın diye bırakıcam herhalde. Keske bi arastirsaydin almadan önce. Genelde kronik sorunlari varsa ilk google aramasinda denk geliyosun. Ama "aaa 5000 mah pili varmis" diyip direk alinca bazen kacinilmaz olabiliyo bu tarz seyler. Hatta ilk bakman gereken seyler. Battery drain ve battery charge testleri(youtube da bolbol var) Tech firmalarinin review sayfalari. Forumlarda kullanici yorumlari. Hatta n11 tarzi sitelerde alan kisilerin yorumlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 samsung'ta galaxy s serisi dışındakiler pek güven vermiyor, P/F ürünleri tamamen zaten genelde. annelere J serisi aldıydık ilk alındıkları günden beri yavaş telefonlar. ama sağlam yani ikisi de 4 senedir kullanıyor hala tıkır tıkır çalışıyor telefonlar. sırasıyla: s4 ( ben 2 sene sonra hanım 2 sene) s7 (ben 2 sene sonra hanım 2 sene) s9 plus - 2 seneyi geçti hala bende hanıma şimdi ilk defa 0 telefon aldık hep benim eskileri kullanıyordu sfsdsf galaxy s20 FE aldık yani şom ağzımı açmayayım diyorum ama bu kadar telefon kullandık neredeyse hiç sorunla karşılaşmadık. s4 ün son zamanlarında wifi adaptörü bozuldu bir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 14 saat önce, sardalya dedi ki: trde boyle mi genelde seninki mi cok artmis? %30 zam nedir çok rekabetçi bi sektördeyim (siber güvenlik), yabancı firmalarda maaşlar genelde döviz üzerine. bizde tl olunca dövizdeki artışa eşleşemese bile yaklaştırmak için agresif zamlar yapabiliyorlar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 On 24.09.2020 at 10:13, roket adam dedi ki: apple watch os 7'ye güncellediyseniz dış ortamdaki çalışmalarınız için apple workout app'ini kullanmayın. kullanırsanız da bir bug'dan ötürü gps bilgisinin kaydedilmeyeceğini bilin. saatin tek olayı da bug'dan dolayı çalışmıyor. dünyanın en zengin şirketinin olayına bak. Bu bug hala devam ediyor mu? Hanıma bi tane apple watch 3 almayı düşünüyorum spor falan yaparken kullanması için, nasıl bişi kullanan eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 20 saat önce, Dynun dedi ki: Samsungun da en alt serisini almissin abi vur dedik öldürdün ya ben zaten büyük bir beklentiyle almadım da en alt seri diye de ekranın iki kere bozulmasını beklemedim. üstteki arkadaşa istinaden yazdım daha çok. onun anlattığı telefonun bir sene önceki modeli, özellikler falan göze hoş geliyor da malzeme, işçilik ve teknik servisteki kalite kullanmana izin verirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 1 saat önce, axedice dedi ki: Bu bug hala devam ediyor mu? Hanıma bi tane apple watch 3 almayı düşünüyorum spor falan yaparken kullanması için, nasıl bişi kullanan eden var mı? hocam apple watch 3 artık cidden eskidi. ben 5 ve 3 arasında kalıp 1000 tl fazla verip 5 almıştım şimdi 6 çıktı bide. Se'den aşağısı alınmaz, watch 5'i 3.5k sltına bulursanız da alınır. ama 3 artık yok yani, o kadar para fazla şu an 3 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 O bug geçti, telefonu ve saati sıfırlayıp restore edince düzeldi. Ama S3 almamanı öneririm ben de. En azından SE veya Seri 4 al derim. Özellikle S4'ten itibaren çok değişti saat, özellikle ekran çok fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 7 plus satan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Beklenen güncelleme geliyor iOS 14.5 Türkiye saati ile tahmini olarak 20:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 bi tane 8plus ve 7plus var 8plus balkondan assa dustu arkasi komple cizik ve kamerasi kirildi calisiyor problemsiz aliexpressten tool alip 7nin kasayi ona takabiliyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 ipadi 14.4.2'e güncelledikten sonra kalemi çalışmamaya başladı. İnternette yazanları yaptım olmadı. update i mi bekliyim supportla mı görüşüyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar