Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Öyle bir mmo arıyorum ki, İçinde büyü unsurları bol olsun Level cap 50 ise 25 levelda lootladığım bir iteme sevineyim dalacak 30 level adam olsun o vanilla wowdaki heyecanı yaşayayım Oynayanı bol olsun Motoru yormasın Ve güzel bir communitysi olsun Yok değil mi? Bir süredir uzağım ama aklıma sadece wow archeage gw geliyor, yok mu yeni iddialı bir yapım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Private Vanilla ya da TBC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 final fantasy: a realm reborn iyi. community'si şahane zaten. theme park bir oyun olmasına rağmen class olayı baya farklı diğer mmo'lardan. ben trial oynadım 10 gün bayağı keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Oyun konusunda yapacak bir şey yok malesef. Herşey olsun diyoruz ama herşey olmuyor. Bu yüzden bizim için öncelik neyse ona göre seçim yapmak daha iyi bence. basit örnek vermem gerekirse, herkes sandbox istiyor sözde ama sandbox oynadıkları yok :P. Yeni bir oyun ve oyuncu sayısına hitaben: Yeni oyunlar çıkıyor elbette fakat insanlar kolaya alıştığından bırakıyor ve oyun gelişimi yavaşlıyor veya duruyor.. Garip bir ikilem :P level cap kısmı için söylediğin kolay... Endgame kısmına rush yapılmayacak oyun çok zaten. Yeterki oyun boost imkanı vermesin alt karakterlere. Güzel community : oyun çok basit ve yaygın değilse oynayan topluluk leş olmuyor. ee ne önerirsin dersen ben öneremem malesef. Ben pvp den daha çok zevk aldığımdan benim seçeneklerim çok kısıtlı oluyor. Haksız rekabete giriyor seçenekler. Bence oyuncu sayısına takılmayıp, eğleneceğin bir şey bakman daha iyi olur. Ne yapacaksın milyonların oynadığını? Zaten özel birşeyler arıyorsun.... Bırak o düşüncedeki insanlarla oyna. Sanki millet ayda 10$ veremiyor wowa vs.. Sevmediğinden diğer oyunları oynuyorlar.. dipnot: twitch den oyun bakanlardan olmada :D. Orada belli bir topluluk var. Belli oyun dışında pek izlenmiyor. Oynayanlar oynadıkları oyunu izleyecek diye birşey yok zaten. herneyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Seru said: final fantasy: a realm reborn iyi. community'si şahane zaten. theme park bir oyun olmasına rağmen class olayı baya farklı diğer mmo'lardan. ben trial oynadım 10 gün bayağı keyif aldım. cevabı verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mmo devri bitti ne yazikki, bizim jenarasyon is guc, aile derken o eski agirlikta oyunlar oyniyamaz artik. Yeniler ise cok sabirsiz ve parasi neyse verelim kafasinda olduklarindan piyasa f2p coplugu oldu. Blizzard bile eskisi gibi kaynak yatirmiyor, titani iptal etti vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Laurelin'e katılıyorum Ek olarak oyunlardan veya MMO'lardan o ilk aldığımız heycan ve zevk arayışına para vericez artık oyuna değil. Başlık sahibi de vanilla wow'daki heycanı arıyomuş hep onu arıyacak aynı onun gibi hatta daha güzel oyunlar bulacak ama fayda etmiycek. Ben kavradım bunu ama bir süre sonra engel olamıyosun, o ilk aşkın olan oyuna benzer bir oyun görüyosun ulan diyosun dayanamayıp alıyosun bir heycanla başlıyosun bir kaç gün iyi gidiyor en fazla 1 hafta sonra sıkılıp oyunun yüzene bakmıyosun bir daha. Paran bolsa sorun değil pek, hatta iyi bile. Bu böyle sürüp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Vanillanin çoğu mekaniği rezaletti. Ondan onun gibisi yok. O hatalardan blizzard bile döndü. Vanilla da alınan zevkin sebebi farklıydı zaten. A realm reborn baya leş kanımca. Geçen konsolda baktım, telegraph içinden çıkıyorsun hala dmg yiyorsun falan hehe. Büyüler, abilityler kabız. Gameplay son derece sıkıcı. Aradığın şey tam olarak yok çünkü aradığın devir kapandı. Gw2 ve wildstar tavsiye ederim. Pvp yapmak keyifli, gameplay keyifli, alışık olmadığın mekanikler olacak, communityleri sektörün en iyilerinden. Onun dışında questing seviyorsan esoya bakabilirsin ama gameplay biraz meh. Çok hızlı tıkanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Secret world, swtor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 archeage guzeldi biraz, trade olayından farm olayından keyıf alıodum ama kısıtlamalar can sıkıodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Şuan piyasada bulunan mmo ların %70 i kapansa... Herkes aradığı şeyi bulur. Bunların hepsi bolluktan... dötünüz kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Xenus said: Seru said: final fantasy: a realm reborn iyi. community'si şahane zaten. theme park bir oyun olmasına rağmen class olayı baya farklı diğer mmo'lardan. ben trial oynadım 10 gün bayağı keyif aldım. cevabı verilmiş oyun gayet derli toplu ama gördüğüm en sıkıcı mmo, tuşa bas git çay koy tuşa bas git duş al yavaşlıktan insanı bunalıma sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 neden geri basllattin o zaman :) mis gibi swg swtor secret world den birini oynayacaktik tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 valla bence wow... pve içerik zenginliği bakımından. heee en güzeli neydi dersen warhammer ayı gibi buglıydı ama çok eğlendiydim... warhammera en yakın pvp yakın zamanda gw2'de aldım o tadı ama tam bir war değildi. moba'lar insanın pvp ihtiyacını kesebiliyor. edit: bir de saydığın şeyler belki şu yeni survival oyunlarında vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 wow vanillia server var tıpkısının aynısı 40man Mc falan yapıyolar sıra falan bekleniyo girerken oyuna. Lvl kasması işkence world pvp falan var. Gaza gelip denedi arkadaşlar oradan biliyorum ama o leveli tekrar kasmak falan eski heyecanı vermeyecektir o apayrı bişeydi iyi ki yaşamışız diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 archeage mi ne var onu oynuyo millet, nası bisi pek bilmiyorum ama her haltı yiyebiliyomussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 SWTOR'u indirip kurdum dün, açtım şöyle bi gezindim etrafta, sonra kapadım. Geçen hafta da 1-2 aydır kapalı duran WoW hesabını açıp shipyard neymiş diye baktım, garrison'la aynı bok olduğunu görünce kapattım hesabı. MMO bitmiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 varsa, ben de pillars of eternity görselliğinde bir tavsiye alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 wod fena lore fena oyun bok gibi millet guild topicinde birbirini yiyo rank blmem kaçız diye lol:D Raidler de boktan. everquestin yenisi mi ne çıkacaktı bakalım. Ortalık artık moba ya kaydı mmo azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ffxiv:arr şuan wow dışında bir themepark mmo'nun deliver etmesi gereken bütün özellikleri barındıran tek mmo. communitysi en düzgün oyun bir kere. zaten subs engeli var, potansiyel çocuk kitlesi dışarıda kalıyor. e-peen'i olan tipler de yok. herkes birbirine yardımsever ve anlayışlı. insanlar konuşuyor, bir interaction oluyor. defalarca wipe yiyip, sorun etmeyen insanlar dolu. GW2'e iyi community denmiş birde ahaha wow'daki gibi yeni bir zone'a girince büyülenme olayı var. ayrıca genelden farklı olarak bütün mapi steam roll yapıp açmaca diye birşey yok. çünkü aynı mapin bir kısmında 1-10 mob da var, başka bir kısmında 30-40 mob da. daha sonra tekrar geri dönüyorsun aynı mape, dizaynı daha farklı tabi o kısmın crafting piyasanın tartışılmaz en iyisi. eğlenerek hafif de kumar hissi yaşayarak level kasmaca. gathering de iyi, grindy değil 1 karakter ile keyfine göre her job(class)'a geçebiliyorsun temel mmo mekanikleri, achievement sistemi, auction house, housing, seasonal event, rare gear, raiding, hard mode dungeon, world boss falan var zaten. lore'u da var. questing en sıkıcı kısmı olabilir oyunun ama boş iş yapıyormuşsunuz gibi gelmiyor, karakterle macera yaşıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. özel job questlerini falan da yapınca. gw2 tier pop-up quest fate kovalamaca powerleveling yaparsanız ama bayar, seyrek yapmak lazım onları. oyunun optimizasyonu da, müzikler de baya başarılı http://www.youtube.com/watch?v=zqJRnD5HuZw http://www.youtube.com/watch?v=Vhr2mLhmdR4 sanırım 3.5-4 ay oynadım ama o zaman oyunda olan tek raid'in son aşamasını bitiremeden bıraktım. o ara bizden önce başkaları kesmişti server's first oldular, sinirlenip bıraktım birde 450 dolares teklif gelince eheh. son bossun kesilmesi zaten 2.5 ay falan sürmüştü, boss mekaniği bulunamamıştı falan. bunlar direk vanilla wow tier olaylar. düşünün artık zorluğunu oyunun end game'inin. ama eğlenceli de baya (primaller, instancelar, raid vs) abi oyuna girdim, vuruş hissini beğenmedim meh diyip atmak çok sığ bir yorum. oyun wow clone değil ama wow kadar iyi ve güzel. bu yorumu 1 sene öncesine göre yazdım, kim bilir neler değişti. pvp, 24man raid, heavensward xpac falan gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 neye göre sığ yorum. MMO mu oynuyorum turn based rpg mi belli değil, ortalama altında zekaya sahip bir şempanzenin ornayabileceği kadar yavaş bir oyunun combatına laf edememek fanboyluktan başka birşey değil. tank oynuyorsun flash sonra bir daha flas sonra yine flash sonra yine flash mana doldur bir daha flash sonra yine flash aferin çok şahane tanksın on numara beş yıldız.Klavyeye macro atadım canı sıkıldıkça flash basıyor. @Kanuni olm ben oynayalım demedim bir akşam geldim amerikada ff oynuyoruz dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 saçmalamanın dibine vurmuşsun tabi mayti. yaptığın yorum yine sığ. 15 levela kadar falan mı oynadın? bir oyunun max levelına gelmeden, endgame'ini oynamadan o oyun hakkında yorum yapanlara bitiyorum. swtor'da da, gw2'de de endgame patatoydu. bunda gayet eğlenceli ve zorlayıcı. oyun wow clone olmadığı için vuruş hissi dediğiniz olay size yabancı geliyor (gerçi eu serverları amerika'daydı lag vardı tabi, eu'a almışlardır herhalde bu kadar zamandan sonra :P) ama boss mekanikleri, fightları gayet iyi. saliselerin bile önemli olduğu, kafanı kullanmak zorunda olduğun fightlar. vuruş hissi çok önemliyse mobalar var işte yukarıda ben tank oynamadım hiç bir zaman ama phase'ine göre bossu kitelaman, tank swap yapman gereken komplike ecel terleri döktüren fightlar var. tank skillerini çok dikkatli kullanman, bazı absürt aoelerden kaçman gerekiyor yatmamak için üstüne aggroyu kaybetmeden. muh hardcore oyuncuyum diye takılanları titana sokmak lazım esas sudan çıkmış balığa nasıl döndüklerini görmek şahane. tank en rahat kişi gerçi burada http://www.youtube.com/watch?v=wR3aPDe5fcI milletten oyun içi gold alıp, boss kill olarak satıyorduk bunu hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 FF 10 numara 5 yildiz, wildstar boktan, gw2 sicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sevme meselesi iste. ff14 guzel ama beni hic sarmiyor su combati. birde fazla uzun suruyor bir mob kesmek. onu kes bunu kes derken of darallar geliyor :) daha seri combat olsa enfes de onuda konsola yapacam diye hakli olarak degisik sekil yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ben oyunun kendisinin gayet iyi olduğunu beyan ettim, benim derdim combatın ölümüne tek düze ve sıkıcı olması. Boss mekaniği dediğin her oyunda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar