Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Az evvel kay keçi sütü içerken ağzıma ip gibi birşey geldi. Baktığımda bildiğiniz beyaz iplik gibi yaklaşık 5 cm uzunluğunda ama hareket etmiyor, heralde uht sırasında ölmüş. Garip bir olay, paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 müşteri hizmetlerini ara kutunun üzerindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kurt çıktı de sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kurtla sevişmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Kay ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 4 lu paketi 4.19 a sayilan sut. Bi ara ben de kullandim ama sonra pinar da 5 liraya indrince ona dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kay diye süt mü olur lan adında hayır yok. kay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Abi sutun en ucuzunu alcan. Hepsi ayni dandik yontemlerle uretiliyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 hangi markette o 4 lüsü 5 lira. Kutusunu 2.5 liraya aliyorum ben kazık mı yiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kurt sütü lazım biraz kurt sütü olsaydı.. +orda kim var? -dişi bir kurt, hem de memeleri süt dolu. +olamaz bu bir mucize... dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Akşam şikayetimvar.com a yazayımda biraz marka değerini baltalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 elesso tırlatmış en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Organik demek ki KAY süt abi, daha ne istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bu arada içine yulaf koydum yiyorum, birşey olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Abi Kay Sütten diye bi manken var tas gibi ve kürtmüş algiladim epey bi sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kayseri değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Lord_Argos said: Bu arada içine yulaf koydum yiyorum, birşey olmaz değil mi? gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Xenocide said: Abi Kay Sütten diye bi manken var tas gibi ve kürtmüş algiladim epey bi sure. E Y V A H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 pakette açıklık olmadığına emin misin, sızdırmadığına kutunun? yoksa markasına pek bakmıyor bu olay. redditte tropicana kutusunu kesip koymuştu adam içinde yeni tür organizma oluşmuş resmen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Kurtçuktan da anahtarlık filan yap bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Xenocide said: Abi Kay Sütten diye bi manken var tas gibi ve kürtmüş algiladim epey bi sure. ahakjsgdagsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Kay Sutton diye biri varmış. 1 yaklaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Xenocide said: Abi Kay Sütten diye bi manken var tas gibi ve kürtmüş algiladim epey bi sure. gerçek veya değil ama sesli güldüm asdhfuasdhfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar