Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Bu tarz şeyler çıkmaya başlamış bizde de , hem uber hem emin değilim ama bla bla car falan filan. Bunun yasal bir olayı yok mu? Böyle uber mantığında bir firma kurulabiliyor mu türkiyede ? Buna karşı kanun falan vardır sanıyodum ben , yoksa bizde korsan taksi çoktandır var zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 taksiciler agzina yuzune seker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 türkiye'de taksi duraklarıyla ortak yaparlar ancak yaparlarsa. diğer türlü korsan olur kan alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 türsaba kaydedilen her araç yapabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 blabla'yı bilmem ama almanyada MfG var buna kaydolunca eğer site üzerinden araç bulursan şöföre verdiğinin belli bi yüzdesini siteye ödemek zorundalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yasak tabi türkiyede. über de turex firması ile anlaşmalı yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Uber süper bişey ya. Arabaya biniyosun, iyi günler diyip oturuyosun. Gidiceen yeri telefondan işaretlemişsen bi daha hiç konuşmana gerek kalmıyo. Taksici ışidli mi bilmemneci mi şimdi ne muhabbet kitlicek derdi yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 gpy goy meraklısı taksici kalmadı pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 dasBock said: blabla'yı bilmem ama almanyada MfG var buna kaydolunca eğer site üzerinden araç bulursan şöföre verdiğinin belli bi yüzdesini siteye ödemek zorundalar Blabla tamamen farklı bir konsept. O sadece yol arkadaşı bulma sitesi. Para olayında bir resmiyet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 evet sanırım dediğin gibi çünkü bikaç kez kullandım yaptığın tek şey site üzeirnden iletişime geçmek herhangi bir ücret istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Uber çok başarılı bence, devamlı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bi robert deniro'muz niye yok :( https://www.youtube.com/watch?v=5Q-z6g0HUu8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Uber black i iptal ettiler cok uyuz oldum ya... Neguzel gidiyorduk bok oldu hep... Bosver deniroyu black istiom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Über'den ziyade Bitaksi'yi çok kullanıyorum ben, acayip işime yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ben üye olurken bu kod ile üye oldum. 2 ay geçerli 40tl bedava yolculuk verdi. kod: 1uva6cfuue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 said: Uber’in yasalarla sınavı Türkiye’de de başlıyor…Faaliyet gösterdiği İstanbul’da sıkı denetimle karşılaşan Uber’le Türkiye genelinde mücadeleye başlayan Emniyet Genel Müdürlüğü, tüm illere talimat gönderdi. Emniyet, Uber‘e korsan taşımacılık suçundan ceza kesilmesini istiyor. http://webrazzi.com/2016/12/27/ubere-turkiye-genelinde-korsan-taksi-cezasi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 turizm belgeli arac olmasi zorunlu degil mi abi uber olarak calismak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yani nasil korsan taksi statusu gorebiliyor ki? o mantikla ozel transfer yasagi da gelmesi lazim. tursabla emniyet karsi karsiya gelir, ubere bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 vergisini nasıl ödüyor bu uber ? fiş fatura kesiyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 efatura kesip mail atıyor. şu an nedir bilmiyorum ama ilk geldiklerinden turex ile anlaşmışlardı, d2 belgeleri vardı, o kapsamda özel şehiriçi servis diye geçiyordu adları. işte bu havaalanı vip transfercilerle aynı statü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Esh said: turizm belgeli arac olmasi zorunlu degil mi abi uber olarak calismak icin? şu an değil bildiğim kadarıyla işin kötü yani istanbuldaki uber şoförleri o kadar iyi ki (4-5 defa bindim) vip tier turizm şirket gibi. çoğunda bebek koltuğu bile oluyor. adamlar düzgün giyimli, konuşmasını biliyor, saygılı falan. illa adamlara çökecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 uber halleder bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 uberXL giderse işe nasıl gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 über giderse karı kızı vitoya doldurup aksarayda kürek kürek nasıl boşaltacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proutsmou Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 gene "türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz." mevzusu. 2-3 kere kullanmıştım, hem fiyat olarak hem kalite olarak harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar