wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Diğeri dolmuş taşmış zaten, babayı bir süre önce kaybettik günlük. Her işim oymuş meğersem; o kadar boşluğa düştüm ki geceleri uyanıp yatağına falan bakıyorum. Daha yokluğuna adam gibi üzülemedim zaten o hep dik duracak biri lazım diye gene ben içime attım annem için. Adam gibi ağlayamadım bile çok fena patlayacam gibi his var bir yerde. Böyle içimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım rahatlığı da yok değil ama yetmiyor ne yalan söyleyeyim.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Bu konuda denecek pek bir şey yok kardeşim. Başınız sağolsun...
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ilk sayfa. Reklam alinir. O degilde cok sicak lan. Yağmur yağsa keşke. Ozledim resmen
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Artık AK Parti'yi destekliyorum. Gururla söyleyebilirim bunu. Türkiye için. https://www.youtube.com/watch?v=o_Nc15ltueU
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Sen de olmasan gulecek seyim yok be zalım
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bu ne biçim bi gün lan böyle. Şirrefsizin teki dün gece arabayı boydan boya çizmiş , üstüne bir de bugün sol kapıya zibidinin teki 1.16 ile yasladı.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 wastyrx said: Diğeri dolmuş taşmış zaten, babayı bir süre önce kaybettik günlük. Her işim oymuş meğersem; o kadar boşluğa düştüm ki geceleri uyanıp yatağına falan bakıyorum. Daha yokluğuna adam gibi üzülemedim zaten o hep dik duracak biri lazım diye gene ben içime attım annem için. Adam gibi ağlayamadım bile çok fena patlayacam gibi his var bir yerde. Böyle içimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım rahatlığı da yok değil ama yetmiyor ne yalan söyleyeyim. basin sagolsun hakkan. mekani cennet olsun. kafa dagitmaya yurt disina falan cikarsan haberim olsun.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 wastyrx said: babayı bir süre önce kaybettik günlük. basin saolsun abi.. o enerjii olumlu bir alana yonlendirebilirsen sahane olur..ne bileyim git bir donum arazi al ustune 20 fidan dik git gel onlari sula..
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 dün işe yürürken yeni doğmuş inanılmaz tatlı siyah bir kedi görmüştüm, fotosunu çektim kız arkaşıma attım, isim taktım bir de "nokta" diye bu sabah aynı yerden geçerken cesedini buldum, ağzından falan baya kan gelmiş var oluşunu silkeyim dünya, nasıl demoralize oldum sabah sabah ya görüşme öncesi..
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bingildak said: dün işe yürürken yeni doğmuş inanılmaz tatlı siyah bir kedi görmüştüm, fotosunu çektim kız arkaşıma attım, isim taktım bir de "nokta" diye bu sabah aynı yerden geçerken cesedini buldum, ağzından falan baya kan gelmiş var oluşunu silkeyim dünya, nasıl demoralize oldum sabah sabah ya görüşme öncesi.. Testi geçemedin, geçmiş olsun.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Biraz geç olacak ama sağolun, şimdilik birikiyor enerji falan neyse o. Muay thaiye dönüp çıkarmayı planlıyorum olursa
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 şimdi gördüm, takip ediyordum hakkında yazdıklarını falan. başın sağ olsun abi.
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Hakan cidden üzüldüm ya, huzur içinde yatsın.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 wastyrx said: Diğeri dolmuş taşmış zaten, babayı bir süre önce kaybettik günlük. Her işim oymuş meğersem; o kadar boşluğa düştüm ki geceleri uyanıp yatağına falan bakıyorum. Daha yokluğuna adam gibi üzülemedim zaten o hep dik duracak biri lazım diye gene ben içime attım annem için. Adam gibi ağlayamadım bile çok fena patlayacam gibi his var bir yerde. Böyle içimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım rahatlığı da yok değil ama yetmiyor ne yalan söyleyeyim. Basin sagolsun
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Saat 1 olacak ve bangir bangir konser sesi geliyor. Ada sahilleri sarkisi. Demek ki turklerin hepsi issiz ve yarin 12 ye kadar yatip uykuya oruc tutturacaklar Hele sukur bitti ama kafamda ada sahilleri caliyor
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Comic Con a biletsiz girip 3 saat dolaştıktan sonra yakalanmak :D
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Bugün benim doğum günüm. Paticik'e üye olalı da 10 yıl bitti. 10 yıl önce dün üye olmuştum. Topik açılmıştı doğum günün kutlu olsun diye. Tanımadığım bi dolu iyi insan doğum günümü kutlamıştı. Aradan 10 geçti ve şunu anladım, hepinizi selfie çubuğuyla dövmek istiyorum. Şaka tabi, banane.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Baltazarla ayni gun dogmak... Facebookun acik olsa atlamazdim bende kapali tutyon :( simdi o selfie cbugunu yavas yavas yere birak ve bir yas daha olgun olmanin getirdigi sorumlulukla hariket et :D Heppi portlek :)-D
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Facebook'u geri açtım da doğum günü şeysini kapadım. Teşekkür ederim ama öyle kuru kuru olmaz B)
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 benimki de kapali, gercekten fb olmayinca kimse bilmiyo dogumgununu, alayi yalan.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Oyle demeyin , bankalar bu isin uzmani
Öne çıkan mesajlar