pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Bu RvP tam dürzüymüş ya. Hal be tavırlar falan çok çirkin. Onun dışında; sen Kocaman bir çılgınsın Pereyra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 moriarty said: perspektif diye bir şey var. Civcivhead said: perspektif kurtarmıyor gibi orayı ya hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 beyler gayet sakin yazı yazıyorum, her zmaan yazdıgım şekilde üye oldugum günden beri aynı tarzda. bi anger management topici açtım diye her posta böyle muamele yapacaksınız hiç yazmayayım sizi insan yerine koyup bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 2-2 mi beyler 2-2 mi 2-2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 gol ofsayt abi neye kasıyosunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Lütfen sakin olur musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 moriarty said: beyler gayet sakin yazı yazıyorum, her zmaan yazdıgım şekilde üye oldugum günden beri aynı tarzda. bi anger management topici açtım diye her posta böyle muamele yapacaksınız hiç yazmayayım sizi insan yerine koyup bir şey. abi ben o topici okumamıştım bile senin açtığından haberim yoktu. hani bu sozu bana dediysen bilinçli olarak yaptığım bişey değildi, birden öyle üstüme gelince sakin dedim sadece. hani kızdırmak için falan sakin yazdığımı dusunduysen açıklayayım dedim yeni gördüm cidden konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ben size yardımcı olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Yandex'e Pereira yaz gitsin diye kampanya istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Kilometre farkla ofsayt, tartışılacak kadar ufak değil aradaki mesafe :) Ama ligde hakemler saçma sapan hataları sürdürüyorlar işte. Daha dün biz de elle gol attık. BJK'nın da bugün golü ofsaytmış diyordu demin radyoda spiker, eve yeni geldim bakmadım daha ona. Hatalarını düzeltmek yerine itiraf edenleri istifaya zorluyorlar, bu kafayla zor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 BJK'nin golü yaşlı gözlerden sadece ofsayt olarak görülüyor sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 kizillelma said: Kalemizde kim oynuyor? Volkan mı? Kalemizi hiç göstermedi digiturk.. 2. Yari yeterince gosterdiler. Goktengri Gomez'e sakatlik falan vermezse Bjk gider bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Bjk'nin de fener'in de golu ofsayt degil. Adam topun gerisinde bi kere. Bi acin ofsayt kuralini tam bi okuyun en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Ofsayt var ofsayt var Ofsayt gibi ofsayt var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Sakatlık vermezse ne, takımın iskeletindeki en önemli iki adam sakat zaten şuan daha ne verecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Aynen baya geride sffssg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bizim gol ofsayt degil de, burda fenandaonun koca kafası topun önünde değil mi gözlerim bana oyun mu oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Bathory said: Bjk'nin de fener'in de golu ofsayt degil. Adam topun gerisinde bi kere. Bi acin ofsayt kuralini tam bi okuyun en iyisi. ben futboldan anlamam. topun gerisinde olması değiştiriyorsa olayı moriarty haklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Bathory said: Bjk'nin de fener'in de golu ofsayt degil. Adam topun gerisinde bi kere. Bi acin ofsayt kuralini tam bi okuyun en iyisi. Merak etme o detayı bilmeyen yoktur zaten burada, FB golü için ofsayt denmesinin sebebi adamın topun gerisinde de olmaması zaten. BJK golünü izlemedim, onda yorumum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Civcivhead said: ben futboldan anlamam. topun gerisinde olması değiştiriyorsa olayı moriarty haklı olabilir. Topun gerisindeysen defansla aranda 1bucuk kilometre fark olsa da ofsayt degildir o pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Aksama offside degil cıkartırlar sorun degil. gomezin pozisyonu icin de bir resim koydular koca gomez incecik kalmıs ne hikmetse asduhf. Bu arada boyle ince offsidelar var yok cok da dert degil ya okadar. cok dip dibe olmayınca 10 cmlik offside ı kesmek kolay degil sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Bi de RVP'yi oynatmayacaksınız madem bize bi tur versenize? Bişi denicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ya arkadaş bizim hocaya sorsan kadro mühendisi, sadece şuna bakmak gerek bu takım alves varken ve alves yokken kaç gol yemiş? herkesi kesiyor ediyor ooo adam rvp'yi kesiyor diyoruz ama bu alves yeter ya.. dipnot: bu takımda gg varken şener maalesef ggnin yedeği olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 yasak kalkınca görelim bi eğer ofsayt ise aziz yıldırımdan basın toplantısı bekliyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 madcow said: Aksama offside degil cıkartırlar sorun degil. gomezin pozisyonu icin de bir resim koydular koca gomez incecik kalmıs ne hikmetse asduhf. Bu arada boyle ince offsidelar var yok cok da dert degil ya okadar. cok dip dibe olmayınca 10 cmlik offside ı kesmek kolay degil sonucta. En mantıklı mesaj bu sanırım bu ofsayt tartışmasındaki. Ligtv zaten çakallıklar yapıyor o konuda. Bu ofsaytı da tekil olarak atlasa hakem çok dert değil, burada onlarca kez izleyip tartışarak fikre varılırken adam bir kere canlı anda yakalayıp karar verip çalmak zorunda. Ama sorun sabit olarak çok ciddi bir hata oranıyla bunların gümlemesi. Bir değil iki değil habire o kadar hata oluyorsa da sen niye alıyorsun o parayı derler hakeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar