nienna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 klasikleri biliyorum ama yeni bilgisayarın tadını çıkarmak için modern bi rpg istiyorum. open world ya da buna yakın sandboxumsu, yapılacak çok şeyin olduğu bi rpg. fable güzeldi mesela. sunum falan. dragon age baktım. oynanışı turn based gibi duruyo. o listemde var. büyülü medieval bi şeyler tercihim. trine'ın atmosferi güzeldi rpg ile alakası olmasa da. fable ile ortak noktaları var. en olmadı private server wow açar gezer questlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 witcher 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ikinci postta konu kapanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 witcher 3 bir de shadow of mordor önereyim, ikisini de bayılarak oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 rpg olarak mordor bir de sen daha çok atmosferindesin anladığım kadarıyla trine olmadı wow açarım demişsin falan ori tam aradığın şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 rpg ye mordor diyenler sarcasm mı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ori güzelmiş rpg değil ama iyi oldu. miyazaki filmi gibi. ona ayrı bakıcam. witcher 3 ve dragon age alıcam. bi de mordor'u return of the king gibi bir şey diye biliyorum. open world middle earth oyunu çıkarsınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 elder scrolls 5: skyrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 summer sale'de witcher 3 indirime girdimiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 diablo 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 skyrim grafikli morrowind gelecekti, o iş ne oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 witcher 3 ve/veya skyrim hatta modlu morrowind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bloodborne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 şahane grafikleri yok ama eso'ya bakabilirsin skyrim oynadıysan. skyrim'ın 10 katı content var içinde. seslendirmesi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 skyrim aldım summer sale'dan. ne mod yüklemek lazım bu naneye? graikfler, su efektleri falan için bin tane mod var. kayboldum içlerinde. yok mu şöyle al bunları bunları yükle gir oyuna kardeş diyecek kimse? bide bu level scaling olayını kaldırmak mantıklı mı yoksa level scaling ile mi girmeli oyuna? tavsiye verin plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kendi başlığında 1230712 kere fln paylaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 level scaling ile gir bence, gerçi büyücüysen sorun olabilio bazen de. Ondaki tek sıkıntı ejderhaların scale olmaması adam gibi, modu vardır. yani bi yerden sonra at kesmek ejderha kesmekten zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 rpg olmasi sart degil diyosan skyrim deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 witcher 3 ultrada 45 fps ve uzeri calisti. ayildim bayildim. kutulu olarak alacagim. steame eklenebiliyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yok gog'a eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 mokoko said: skyrim aldım summer sale'dan. ne mod yüklemek lazım bu naneye? graikfler, su efektleri falan için bin tane mod var. kayboldum içlerinde. yok mu şöyle al bunları bunları yükle gir oyuna kardeş diyecek kimse? tavsiye verin plox http://www.tesgeneral.com/#!essential/cs1p Karıştır biraz. Eğer uğraşmak istemezsen bi vanilla oyna bitir(enb falan yükleyebilirsin grafik için). Ben level scaling yüzünden bazı skillere yoğunlaşan karakterlerin kullanışsız olmasını önleme açısından PERMA modunun yüklenmesini öneriyorum. Tonla değişiklik yarattığı gibi enchant ve ilüzyon büyüleri gibi karakteri üzerine kurarak oynayamayacağın bir çok skill ağacını oynanabilecek hale çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 kutulu aldim. aktive edemez miyim steame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ya Steam den farki yok iste Gog galaxy indir kur. Steam e de tanimla non steam game diye olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 oyunun içinde kaybolacaksan daggerfall gibisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar