fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bende feyse bakinca turkiye de oldu sandiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 WoodsOfYpres said: Paticiği gözünde büyütmüşsün sen, burası üniversite okumuş cahillerin bulunduğu yer kısaca. http://ponybot.net/pix/1645.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 sdfaslfşlasfşa sexdice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 aktivist komunist solcuların iki gün önce "evlilik kötü şey evlilik kalksın" diye "makaleler" paylaşıyorken iki gün sonra Amerika'da bu evlilik olayının gelmesine seviniyor olmaları ne eğlenceli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 heteroların klişe çıkar evlilikleri ile homoların sonunda haklarını kazanması aynı şey mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 South Park sezonda olsaydida bunun bolumu gelseydi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 fenn said: Bende feyse bakinca turkiye de oldu sandiydim facede gördüğün bugün olacak olan pride yürüyüşü için. ABD ile ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ya ben anlamiyorum turkiyedemi ozgur kaldi, neden herkes facebookta resmini gokkusagi yapiyor bu kadarmi ozentiyiz!!!1111 (pride dayim bugun, gelen olursa gorusuruz :3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bone said: aktivist komunist solcuların iki gün önce "evlilik kötü şey evlilik kalksın" diye "makaleler" paylaşıyorken iki gün sonra Amerika'da bu evlilik olayının gelmesine seviniyor olmaları ne eğlenceli... garip bir sey yok bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ben evlilik kalksın diyen görmedim burada, niye buraya yazıldığını anlamadım bunun. Ayrıca ABD'de olan olaya sevinilmesi çok doğal, eşcinsel evliliklerin yeni bir küresel insan hakkı normu olarak yerleştiğini gösteriyor bu durum. Yayılmaya devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 µh said: garip bir sey yok bunda? ok eldar said: ben evlilik kalksın diyen görmedim burada, niye buraya yazıldığını anlamadım bunun. nereye yazalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 aktivist komunist solcu ne lan ne bu kin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 heteroyum evlilik köylü işi ama gay olsam köylü yobazları kudurtmak için evlenirdim zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 istediğini istediğin yere yaz ama amacın çemkirmekten başka bir şeyse muhattaplarının olduğu yere yazman daha isabetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Laurelin said: ya ben anlamiyorum turkiyedemi ozgur kaldi, neden herkes facebookta resmini gokkusagi yapiyor bu kadarmi ozentiyiz!!!1111 (pride dayim bugun, gelen olursa gorusuruz :3) Bugün yürüyüş var ondan yapıyorlar diye düşünmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Taksime gidecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Remus said: Laurelin said: ya ben anlamiyorum turkiyedemi ozgur kaldi, neden herkes facebookta resmini gokkusagi yapiyor bu kadarmi ozentiyiz!!!1111 (pride dayim bugun, gelen olursa gorusuruz :3) Bugün yürüyüş var ondan yapıyorlar diye düşünmek istiyorum. http://s2.quickmeme.com/img/0e/0e069668e08e769107203e3482b88cd4d43f838328561606e254bb8a6813eddf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ibnelik yapmayin guzel guzel yuruyun deyip kacayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Laurelin said: sanssizsansli said: yok ben senin düşündüğün şeyi zaten düşünmedim değil de yine de cinsel bir eğilim için gururla yürüyoruz olayı bana saçma geliyor. yani şuna karşı olan tavrım tamamen kişisel fikrim. ki zaten içeriği abartılı oluyor onca gay vs var bunlar gibi değiller baya da hoşnutsuzlar. yoksa ben eşcinsellik vb. şeylere karşı olan biri değilim istediklerini yaşamakta serbest insanlar. Butun dunya sana kendinden varoldugun utanmani haykirirken tabiki cikip tepkini "gurur" gibi bir kelimeyle koyarsin. Sirf gayler degil butun lgbt bireyler gidiyor oraya bzide variz diyebilmek icin. Dunyada musluman bir ulekde yapilan ilk onur yurudu istanbul pride, 2003 de 30 kisi yurudu, 2011 10.000 i buldu gezi sonrasi yapilanalrda ise 100.000 i gecti katilimci sayisi hep. Insanlar tepkisini koymak icin gidiyor oraya,cdayanisma icin gidiyor, bizde variz ve utanmiyoruz diye gidiyor. Straight gunu neden yok demek aptallik kimse kusura bakmasin, her gun straight gunu cunki. Hetero oldugu icin insanalrin en basit haklari bile elinden alindigi zaman anca o yuruse mantik yurutursun, kimse heterosun diye toplumda varolma hakkinin olmadigi hoykurmuyor. "Homofobik degilim ama evlerinde yapsinlar" gibi aptalliklarla karsilasmiyorsun. Bugün bi tvit gördüm, resmen şoke edici bahsettiğin kalabalık artışı: https://twitter.com/eglantine_m/status/615108428235673600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bone said: aktivist komunist solcuların iki gün önce "evlilik kötü şey evlilik kalksın" diye "makaleler" paylaşıyorken iki gün sonra Amerika'da bu evlilik olayının gelmesine seviniyor olmaları ne eğlenceli... gereksiz bi yasağın kalkmasına sevinmesinler mi? hem evlilik kutsaldır diyen heteroseksist PATRIARCHY şu an ağıtlar yakıyor. ona da sevinebilirler. evlilik kurumunun darbe aldığını düşünüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Remus said: Laurelin said: ya ben anlamiyorum turkiyedemi ozgur kaldi, neden herkes facebookta resmini gokkusagi yapiyor bu kadarmi ozentiyiz!!!1111 (pride dayim bugun, gelen olursa gorusuruz :3) Bugün yürüyüş var ondan yapıyorlar diye düşünmek istiyorum. ben göndermeyim diye bas bas bağırıyor post. daha napsın bu post söyleyin anlaşılmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 stormeagle said: Taksime gidecek var mı Kadikoydeyim ben, geciyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Taksimde polis dalmış, ne güzel normalleşiyoruz Polisimiz bile homofobiyi yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 http://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/10987753_526892020797698_2105118146340540750_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 yazık, başka diyecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar