hunty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 yekeyeke said: Ne kadar laf sokmaya çalışsanız da pek başarılı olamayacaksınız dostlarım :). Hedef kitlemiz videodan gayet memnun, 23 milyon kayıtlı üyenin yarısı fake olsa bile 10M'in üzerinde bir kayıt var. Sadece Türkiye'de yayın yapan bir oyunun aylık 2.000.00 aktif (en azından ayda 1 kere oyuna girmiş) oyuncusu var. Bugün WoW dünyada 5.5 milyona düştü diye haber alırken sadece Türkiye'deki bu rakamı siz düşünün. Bu oyunun oyuncuları "8 yaşındaki veletler" diye niteleyip aşağılamaya çalıştığınız sürece pek bir şey elinize geçmeyecek, Minecraft, LoL, GO farklı kimlikte insanlarla oyunu oynamıyor. Bu saydığım oyunların kitlesinden çok farklı değil Wolfteam. Gidip PS4'e 1500 tl, 250tl de Desitny'e 1750 - 2000 tl masraf yapacağına insanlar ayda 100tl bu oyuna ayırıp da eğlenebiliyorlar, tercihleri sebebiyle dalga geçmeniz sizi çok süper elit insanlar yapmıyor kusura kalmayın :). Rakamların abartıldığı da yok, her gün 250.000 - 325.000 arası oyuncunun oyuna girdğini toollardan takip edebiliyoruz :). Killer staja gelmişti, kendisi de bu duruma şahit olmuştur, patide bir kaç arkadaşta Joygame'de çalıştı, herkes bu durumu biliyor. Siz duymamış olabilirsiniz, bu var olmadığını anlatmaya yeterli değil. ahmedinejad said: Sahibi gelmiş. Abi kaça mal oldu reklam? Ahmet Çakar ucuza gelmez. Bunu kaçırmışım, her ünlü için ajansları ve menejerleriyle görüştük. min 20k ile 50k arası anlaşmalar oldu. Videoların çekimi, dijital reklam bütçeleri, ünlü maliyetleri ile 1M TL civarında bir bütçe söz konusu. Ney ayda 100tl'mi? Ayda 100 tl'ye ben ps4 arti destiny alirim bir senede. Ustelik wolf team bilgisayarsiz oynanmiyor sanirsam? Ayrica 2. bir konu, ps4'e benim gecme sebebim ozellikle FPS'lerin Pc'de yapilan hile yuzunden oynanmaz halde olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Eyvah simdi topic master race derailina doncek genr, axedice summonlanmadan birileri onlem alsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 isteyen oynasın yaf niye sinir yaptınız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bingildak said: yekeyeke olaya yanlış girmiş siz zaten hedef kitle değilsiniz deyip geçecektin, ne gerek var laf salatasına. eticarette giyime bakıyorum defacto, lc waikiki sektörün devlerinden. şimdi bu şirketler iş yapıyor ama leş ülkemizin leş insanlarına hitap eden markalar. sevişme ihtimali olan, iş sahibi, durumu olan, eğitimli adam bu markalardan giyinmez genel olarak. haliyle gidip o kesime lc waikiki şöyle böyle anlatmaya gerek yok hehe. isterse milyör dölarlık ciro yapsın, günün sonunda o kesim için lc waikik yine LCWAIKIKI LOL olacak. WOLFTEAM LOL valla 110 kiloyum, parasi neyse versem de guzel markalarin pantalonlarindan giyemiyorum, benim kasaya anca lcwnin boru modelleri oluyor. Sevismeye engel de degil ayrica, 150 liralik gomlegin altina gidip 30 liralik lcw pantalon giyiyorum tavsiye ederim cok rahat xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 senin durumun özelmiş ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 lc waikiki çok daha farklı ya. pek wolfteam konusuna örnek olamıyor. siz marka peşinde koşuyorsanız bilemem ama ben o derecede tüketim-prestij manyağı değilim. beğendiğimi alırım markasına parasına bakmadan. hatta o şekilde olanları da ayrı bir leş seviyesine koyup daha bir elit takılabilirim bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 µh said: bingildak said: yekeyeke olaya yanlış girmiş siz zaten hedef kitle değilsiniz deyip geçecektin, ne gerek var laf salatasına. eticarette giyime bakıyorum defacto, lc waikiki sektörün devlerinden. şimdi bu şirketler iş yapıyor ama leş ülkemizin leş insanlarına hitap eden markalar. sevişme ihtimali olan, iş sahibi, durumu olan, eğitimli adam bu markalardan giyinmez genel olarak. haliyle gidip o kesime lc waikiki şöyle böyle anlatmaya gerek yok hehe. isterse milyör dölarlık ciro yapsın, günün sonunda o kesim için lc waikik yine LCWAIKIKI LOL olacak. WOLFTEAM LOL valla 110 kiloyum, parasi neyse versem de guzel markalarin pantalonlarindan giyemiyorum, benim kasaya anca lcwnin boru modelleri oluyor. Sevismeye engel de degil ayrica, 150 liralik gomlegin altina gidip 30 liralik lcw pantalon giyiyorum tavsiye ederim cok rahat xd lcw nin 7 8 liralık düz tişörtlerden alıyorum ben de ayda 30 tane kullan at yapıyorum yıkama derdi de yok düz tişört işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 LCW gayet iyi mekan lan asdfsd 9TL'ye düz tshirt alıyorum. rengi solana kadar 15 kere falan giyiyorum sonra ya evde giyiyorum yatarken ya da annem bez yapıyor. diğer türlü başka yerden 30TL'ye tshirt alıyorsun, 15 kere değil 30 kere giyiyorsun hadi abartıyorum. 15 civarlarında gidende gördüm. Her şekilde daha kârlı oluyorsun. Ha çok şekil, baskılı güzel t-shirtlerle takılıyorum ben sürekli diyorsan zaten orası ayrı konu asdfds ben genelde hep düz renk giyerim. baskıyı bayağı önce bıraktım eğer cidden çok hoşuma giden bir şey yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 lcw zaten düz tshirt, çorap ara sıra da don mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Lcw'ye laf yok. Butun memleketi giydiriyor adamlar. Onlar olmasa çıplak kalacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 şişkolar lcw savunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Adam gelmiş ; verdiği rakamlarla , örneklerle ağzınıza vurmuş. bazılarınız hala mücadele etmeye çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://i.imgur.com/rCG3cDc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ayda ₺100 nereye gittigine takildim ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 abi senin nick nasıl okunuyo gerge mi görç gibi bişey mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 CÖRGİ Gerge de geç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 sevgili götübüyükler, şişkosunuz diye illa lcw'den giyinmek zorunda diilsiniz, altınyıldız classics limited edition yancep/regular giyebilirsiniz, %97 pamuk %3 elastan, ben kullanıyorum, memnunum, zaten çoğu firmanın ürünleri ya türkiye'de dikiliyor ya çin'de endonezya'da falan, altınyıldız hem türkiye'de dikiliyor hem de türk malı, tavsiye ederim, kalitesi de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Gerge diye okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 konudan bağımsız bu götübüyükler klasmanı için hakkaten bi yerler lazım bezdim tshirt bulamamaktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Gotubuyukler diye big and tall magazasi mi acsak lan acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ust alisverisini kigilidan yapiyorum ya siskolar icin guzel seyler var. Babamin haecamalarina hediye olarak verdikleri cekleri hunharca harciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 açmazsanız ben spora başlıyorum ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 patide ne çok şişman varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 axedice said: CÖRGİ Gerge de geç işte dostum hayal kirikligina ugratiyorsun beni :( muhtesem bir pas verilmis ama gol yapamadin, yazik :P hunty said: Ney ayda 100tl'mi? Ayda 100 tl'ye ben ps4 arti destiny alirim bir senede. Ustelik wolf team bilgisayarsiz oynanmiyor sanirsam? Ayrica 2. bir konu, ps4'e benim gecme sebebim ozellikle FPS'lerin Pc'de yapilan hile yuzunden oynanmaz halde olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 DarKRideR said: ya da annem bez yapıyor. hahah çok iyi ya. her lcw tişörtünün sonu bu galiba çöfmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar