arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 büyük paralar dönmesi ve popüler olması daha da güzel dalga geçilmesi demek. on milyon kere wolfteam. patlamış mısırları hazırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yekeyeke said: Ne kadar laf sokmaya çalışsanız da pek başarılı olamayacaksınız dostlarım :). Hedef kitlemiz videodan gayet memnun, 23 milyon kayıtlı üyenin yarısı fake olsa bile 10M'in üzerinde bir kayıt var. Sadece Türkiye'de yayın yapan bir oyunun aylık 2.000.00 aktif (en azından ayda 1 kere oyuna girmiş) oyuncusu var. Bugün WoW dünyada 5.5 milyona düştü diye haber alırken sadece Türkiye'deki bu rakamı siz düşünün. Bu oyunun oyuncuları "8 yaşındaki veletler" diye niteleyip aşağılamaya çalıştığınız sürece pek bir şey elinize geçmeyecek, Minecraft, LoL, GO farklı kimlikte insanlarla oyunu oynamıyor. Bu saydığım oyunların kitlesinden çok farklı değil Wolfteam. Gidip PS4'e 1500 tl, 250tl de Desitny'e 1750 - 2000 tl masraf yapacağına insanlar ayda 100tl bu oyuna ayırıp da eğlenebiliyorlar, tercihleri sebebiyle dalga geçmeniz sizi çok süper elit insanlar yapmıyor kusura kalmayın :). Rakamların abartıldığı da yok, her gün 250.000 - 325.000 arası oyuncunun oyuna girdğini toollardan takip edebiliyoruz :). Killer staja gelmişti, kendisi de bu duruma şahit olmuştur, patide bir kaç arkadaşta Joygame'de çalıştı, herkes bu durumu biliyor. Siz duymamış olabilirsiniz, bu var olmadığını anlatmaya yeterli değil. ahmedinejad said: Sahibi gelmiş. Abi kaça mal oldu reklam? Ahmet Çakar ucuza gelmez. Bunu kaçırmışım, her ünlü için ajansları ve menejerleriyle görüştük. min 20k ile 50k arası anlaşmalar oldu. Videoların çekimi, dijital reklam bütçeleri, ünlü maliyetleri ile 1M TL civarında bir bütçe söz konusu. kimse basariniza laf etmiyor zaten. Oyunun ve oyuncu kitlesinin cok kotu olmasiyla dalga geciliyor. Oyuncu kitlesi konusunda haklisin o tr yle alakali bir durum. Ama wolfteam harbiden cok berbat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Hacı bu oyun f2p olduğundan ve 20 yıllık pcde bile açılabildiğinden dolayı tutmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yekeyeke said: Ne kadar laf sokmaya çalışsanız da pek başarılı olamayacaksınız dostlarım :). Hedef kitlemiz videodan gayet memnun, 23 milyon kayıtlı üyenin yarısı fake olsa bile 10M'in üzerinde bir kayıt var. Sadece Türkiye'de yayın yapan bir oyunun aylık 2.000.00 aktif (en azından ayda 1 kere oyuna girmiş) oyuncusu var. Bugün WoW dünyada 5.5 milyona düştü diye haber alırken sadece Türkiye'deki bu rakamı siz düşünün. Bu oyunun oyuncuları "8 yaşındaki veletler" diye niteleyip aşağılamaya çalıştığınız sürece pek bir şey elinize geçmeyecek, Minecraft, LoL, GO farklı kimlikte insanlarla oyunu oynamıyor. Bu saydığım oyunların kitlesinden çok farklı değil Wolfteam. Gidip PS4'e 1500 tl, 250tl de Desitny'e 1750 - 2000 tl masraf yapacağına insanlar ayda 100tl bu oyuna ayırıp da eğlenebiliyorlar, tercihleri sebebiyle dalga geçmeniz sizi çok süper elit insanlar yapmıyor kusura kalmayın :). Rakamların abartıldığı da yok, her gün 250.000 - 325.000 arası oyuncunun oyuna girdğini toollardan takip edebiliyoruz :). Killer staja gelmişti, kendisi de bu duruma şahit olmuştur, patide bir kaç arkadaşta Joygame'de çalıştı, herkes bu durumu biliyor. Siz duymamış olabilirsiniz, bu var olmadığını anlatmaya yeterli değil. ahmedinejad said: Sahibi gelmiş. Abi kaça mal oldu reklam? Ahmet Çakar ucuza gelmez. Bunu kaçırmışım, her ünlü için ajansları ve menejerleriyle görüştük. min 20k ile 50k arası anlaşmalar oldu. Videoların çekimi, dijital reklam bütçeleri, ünlü maliyetleri ile 1M TL civarında bir bütçe söz konusu. hocam sen boşver bunları oyun gayet harika, kitlesi de işte hep aynı zaten yapacak bişey yok. işe alsana lan beni, riota başvurdum almadı hipneler dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 benjani said: kinght güzeldi ilk zamanları, wolfteam ile kıyaslamayın lütfen. ilk 3 gun ben de oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ben de solcan kestim sehrin cikisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 paticiği knight sayesinde keşfeden bir çok kişi vardır forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 KO bolumu ayri bi ekosistem, onun icin gelenlerin forumun kalanindan haberi yoktu genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ko hiç oynamadım ama bir sürü mehteren marşlı videosunu gördüm dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 aylık ne kadar kazandırıyor wolfteam şirkete? şundan soruyorum aylık 100 tl harcıyorlar demişsin oyunda, o kadar mı p2w oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Oyun leş. Bir şeyin popüler olması onun iyi olduğu anlamına gelmez. Aynı Samsung gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 çocuklarda haklı bu oyunu oynamakla. biz çalışıyoz ediyoz kendi paramız var vs gidip bf4 çıktığında gta çıktığında çat diye alabiliyoz lan oyunu. pc kaldırırmı derdinde değiliz zaten kaldırmasa bile gidip ona göre pc topluyoruz. çocuklar karne hediyesi olarak gelen toshiba iş laptopuyla şu oyunu oynayabiliyo ve oyun türkçe. lolün diğer mobalardan daha fazla tutmasının sebebide türkiyede türkçe olması zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Bana gizli laf sokulmuş cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Teheeeeee <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Su sikik oyunlarin dondurdugu paraya bak arkadas ya Aptaliz olm biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 wolfteam ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 laurelin, gıcıklığına wolfteam'e başlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Onu bunu bilmem çalıştığım ajansın yaptığı ve çok başarılı olan reklam kampanyası :) ben reklamın sonucuna bakıyorum gerekli algıyı yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 yekeyeke olaya yanlış girmiş siz zaten hedef kitle değilsiniz deyip geçecektin, ne gerek var laf salatasına. eticarette giyime bakıyorum defacto, lc waikiki sektörün devlerinden. şimdi bu şirketler iş yapıyor ama leş ülkemizin leş insanlarına hitap eden markalar. sevişme ihtimali olan, iş sahibi, durumu olan, eğitimli adam bu markalardan giyinmez genel olarak. haliyle gidip o kesime lc waikiki şöyle böyle anlatmaya gerek yok hehe. isterse milyör dölarlık ciro yapsın, günün sonunda o kesim için lc waikik yine LCWAIKIKI LOL olacak. WOLFTEAM LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 off topic : proje yapmak isterseniz hype kasarım. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 LathspeLL said: laurelin, gıcıklığına wolfteam'e başlayacağım Yapma etme :( gencligine yazik, degmez sirf giciklik icin hayatini mafettigine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bingildak said: yekeyeke olaya yanlış girmiş siz zaten hedef kitle değilsiniz deyip geçecektin, ne gerek var laf salatasına. eticarette giyime bakıyorum defacto, lc waikiki sektörün devlerinden. şimdi bu şirketler iş yapıyor ama leş ülkemizin leş insanlarına hitap eden markalar. sevişme ihtimali olan, iş sahibi, durumu olan, eğitimli adam bu markalardan giyinmez genel olarak. haliyle gidip o kesime lc waikiki şöyle böyle anlatmaya gerek yok hehe. isterse milyör dölarlık ciro yapsın, günün sonunda o kesim için lc waikik yine LCWAIKIKI LOL olacak. WOLFTEAM LOL AMA WAIKIKIDE COK GUZEL SEYLER VAR UYGUN FIYATA, H&M DEN GIYINIP NEYIN ELITIZMINI YAPIONUZ? GECEN SEZON ALDIGIM AYAKKABIYI 5 GUN PARCALAMADAN GIYEBILDIM BIR KERE, TSHIRTUMDE BIR DEGIL IKI YIKAMADA RENK ATTI! PIS ELITISTLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ayda 100tl ne harcaniyor bu oyuna ona takildim ben. Ayda 100tl harcayip oyun oynayacak olsam... yok lan, ayda 100tl sabit harcatacak oyun gelmedi aklima MtG disinda ki o da sadece Standart oynarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 2 aydir bluzzort harcatio bana :( gerci harciycak bisi kalmadi iki ayda, oyniyamadigim sureyi telafi ettim bundan sonra para harcamadanda devam edebilirim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ben hiç wolfteam oynamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar