Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 aa valla mı sdf dünyadan haberim yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bingildak said: samaella said: ne bilyim yani hz olarak 2017 de 60 mı alınır ulan deniyor ya, aynı şekil "2017de 1080 mi alınır keko" diye bir durum var mı merak ettim. paran varsa alınmaz tabii ki ama 1080'den 1440p'a geçiş sadece monitor ile olmuyor. 1080 alırken 60hz almak yerine 140hz almanın gpu eski değilse bir tasası yok, bir sürü artısı var. 1440p a geçeceksen onu taşıyacak high end kart gerekiyor 1080 e 140hz almak gibi değil. msi gamex 1070 var zaten ya. Ama para yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Gençler bi el atın çabuğundan benim monitör boku yemiş mi, iadeyi edeyim mi bugün son günü. 1 saat içinde çıkmam lazım iade edeceksem. Artık IPS glow mudur bleed midir nedir bilemiyorum da, gerçi çıplak gözle böyle değil tabii. foto çekince boku çıkıyor biraz. 30 brightness: http://i.imgur.com/TpmoaON.jpg 100 brightness: http://i.imgur.com/vurd09m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 yardımlarınız için sağolun patiler hasdufhaus. verdim ips'i vatan'a geri. düşünenler için hepsiburada indirim yapmış benq-xl2730z ips'i salladık 2350'ye aldım. baya güzel fiyatlar monitörler için, kaçırmayın derim. yalnız bu arada benim 5-6 senelik monitörüm ile IPS yanyana durduğunda içim acıdı lan. benimki toplam 128 renk falan veriyor heralde, o derece kötü hem contrast oranı hem renk doğruluğu. TN panel bakalım ne kadar daha iyi olacak elimdekinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 niye freesync model, aynı fiyata gsync i varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 bi de benq ne anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 bıngıl herşeye karşı ya asddfdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ya nvidia bu kadar domine ediyorken, amazon üzerinden evga bu kadar erişilebilirken, performansı bu kadar iyiyken insanın gidip amd gpu destekli monitore 2.5k vermesi bende akıl tutulmasına sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 abi imkan meselesi bence ya. aynı fiyata gsync (yazamadım) monitör var mı bilmiyorum ama herkes ulaşamıyor aynı ürünlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 bingildak said: niye freesync model, aynı fiyata gsync i varken? hangi model bi göster bakiim 27 inch 1440, 144 hz, gsync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 abi yazdığımı parça parça mı okuyorsun? aynı fiyat gsync varken diye yazmışım zaten mesajı. biraz daha ver gsync olsun değil yani olay. http://www.hepsiburada.com/dell-s2716dg-27-1ms-hdmi-display-qhd-g-sync-oyuncu-monitor-p-BD805156 2 saat önce vardı stokta, şansına küs. 2400 du fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 bingildak said: ya nvidia bu kadar domine ediyorken, amazon üzerinden evga bu kadar erişilebilirken, performansı bu kadar iyiyken insanın gidip amd gpu destekli monitore 2.5k vermesi bende akıl tutulmasına sebep oluyor. bende bu var http://www.hepsiburada.com/dell-s2716dg-27-1ms-hdmi-display-qhd-g-sync-oyuncu-monitor-p-BD805156 2200 e almıştım zamanında şimdi bütün indirimlerle 2400 e düşmüş o dell çok uzun süredir stoklarda yok hiçbir yerde ya. indirim döneminde yanlışlıkla açmışlardır büyük ihtimalle stoğu. bakarsan zaten hiçbir yerde yok monitör. fena değil senin dell, bunun yerine onu düşünebilirdim eğer olsaydı stokta. freesync - amd - gsync - nvidia konusunda ise, şu anda 970'im var ama kim bilir belki amd vega mı ney çıktığında ona geçerim. hangisi iyiyse onu geçeriz yani nolacak. 900 serisi ile amd'nin serisi arasında öyle manyak fark yoktu açıkçası power consumption harici. 1000 serisi ile nvidia coştu. şimdi vega ile belki de geçecek amd, ki 480'ler ile baya bi umut vaat ettiler. ryzen gibi daha ucuza aynı nvidia performansını verdiler falan. kısacası gsync aldığında da kendini limitlemiş oluyorsun. ayrıca 100 fps'nin üstünde kaldığın sürece gsync veya freesync'in çok bi etkisi olmayacak zaten. he bi de benq ne anasını satiim demişsin, o yukarda linklediğim monitör çok çok iyi review'lar alan bi model, benq da çok güzel oyuncu monitörleri üretiyor açıkçası. ismi kulağa tırt geliyor diye öle tepkiler verme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 evet bu hafta bir monitör alacağım laptopa. gözüm Samsung C27FG70 e kayıyo ama 1080p olması üzüyo tabi. 1-2 sene içinde 1440p versiyonları çıkacakmış ama beklemeyi sevmiyore. onun dışında renk kalitesi falan on numara 125% rgb, 3000:1 kontrast tam bir killa VA panel. bir iki hatası varmış ilk çıkan ürünlerde ama gidermişler sanırım sorunları. input lagi fena değil, overdrive ı var. onun dışında başka markalarda 144hz 1440p lere çıkınca fiyatın yanı sıra 4ms gtg ve input lag ler coşuyo almışken de 24" almıyım artık diyorum, böyle 700-800 eurolara cıkmaya niyetim yok. 350-400€ sweet spot bi de yeni cıkan aoc 240hz tn paneli var ama 240a herkes sırf pazarlama diye bok atmış sdfg o yüzden eledim direk. hem tn panel hem 1080p yeto oluyo. 27" si olup 1080p takılan var mı? abartı piksel sayıyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 gerçi 24 de neyime yetmiyosa bilemedim şimdi... 24 alıyım ben yine ya. laptop ekranından sonra 24" bile abdurrahman çelebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Bende var , 27 inç 1080p Samsung un eski bir modeli. Hatırlayamayacağım modelini şimdi, evde değilim. Zamanında Türkiye de de nadir bulunurdu zaten. Bende yurtdışından getirmiştim. Öyle ahım şahım özellikli değil, bildiğin 2 HDMI girişli monitör. VGA - DVI yok. Çok yakından bakıyorsan ayrı da, Normal mesafeden bakınca pixel filan belli olduğu yok. Yalnız şöyle bir durum var, ben bileklerim masaya dayalı oturuyorum. Masanın üst tabla mesafe de kısa biraz, O mesafede belli olmuyor pixeller ama , Monitör çok büyük geliyordu bana, Resmen yoruluyordum bir ucundan diğer ucuna bakacam diye. O yüzden geçen 24 inç aldım, rahat ediyorum. Diğerini taktım ufak bir bilgisayara, hanım la velet çizgi filim seyrediyor. Ona göre al, ne alacaksan. 1080p , 2k , 4k bakma mesafesine göre büyük gelebilir. Not. Hep imla editi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 ben yuksek fpsciym abi cozunurlukten ziyade 144 pushlamak önemli. 4k almam o yuzden bi 5 sene daha heralde =P quad hd lere mantıklı gibi gözükse de 24 için çok da anlamı yokmuş gibime geliyor. 27 için ise fps oynayanlar "baş ağrıtıyor" yorumu yapmış nedense. muhtemelen fokuslama ile alakalı. ben de monitörün dibinde oturan tiplerdenim o yuzden 27 aynı sorunu bende de yapabilir diye korkuyorum. öte yandan bu samsunglar 1800r curve lü oldugu icin 24 ü düz ekran 24 ünden küçük, yakından oturunca daha bi immersive olabilme ihtimali var. biri sırf kücük hissettigi icin 27 ile değiştirmiş falan. kararsızlık diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Ekran kartına bas parayı, 1440p downsample et 144Hz 1080p monitöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 laptoptan abi şimdilik. 980m le pushlayacağım kasım aralık gibi belki bi sistem toplarım massaüstü belli olmaz. ya da e-gpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 24 yeter her türlü. 27 verdi bana abim, beleş gelince aldım da. büyük lan bayağı. 24 e alıştık ondan mıdır bilmiyorum. ki monitor epey uzakta sayılır dana gibi bi masa. klavye ile monitor arasında 2 klavyelik boşluk var yanlamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 27 1080 kötü değil ama her şey kocaman geliyor ilk başta. 1440p 27ye geçince de derin bi oh çekiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Dibinde oturuyorsan , 27 inç kesin büyük gelecek sana. Bende arada BF 4 atarım, 27 bildiğin büyük geldi. 24 inç tam ayarı bence, başını fazla kıpırdatmadan sadece göz hareketleri ile bütün alana hakim oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 ben 32" kullanıyorum o bile ufak geliyor bazen sdf ama öyle fps falan oynamıyorum. fps'de cidden işkence oluyor odaklanamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 star citizen için multi monitör setup yapılacak zaten o uzay-zaman ın emri de. ona 35" bişi alabilirim 2 yıl sonra oyun cıkınca sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Esh. Onun icin monitor degil de mdf ile falan kapatip goruntu veriyorlar. Adini unuttum. Her taraf uzay oluyor. Onu yap bence. Mobildeyim link yok ama sen zaten biliosundur. Projeksiyon gibi birseyle goruntuyu 180 derece veriyor. Bu diger oyun icin acayip seyler vardi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 star citizen pattes çıkacağı için kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar