Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Yapicam ben hammerdin son anda barb aklimi celmezse yine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Aynen iyi kotu mc hammer bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Cru veya Wiz Archon =D Archon u seviyorum aslında da solo çok kasıyordu. Daimi grup olursa anca denerim gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Akşam yeni değişiklere baktım, oyun iyice tırto oldu. grift 50 yapıyordum şimdi cube ile 60 a dayanacağım vs. Hardcore deniyorum, en denyo class demon hunter açtım en azından ölünce kahrolmayayım diye,paragon 26 oldu. İki kere serverdan dc hatası verdi, bir kere bağlantı gitti combatın ortasında. Böyle gerilim yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Darksun said: Cru veya Wiz Archon =D Archon u seviyorum aslında da solo çok kasıyordu. Daimi grup olursa anca denerim gibi :p Archon da ne değişti ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Tek archon a buff vermişler sanırım, millet forumlarda archon seviyorsanız oynayın yoksa pek bir halta yaramaz wiz yazmış, http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-class-forums/wizard-the-ancient-repositories/130946-2-3-roundup-wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bu kadar olmaz ya... 2 haftadir diablo oynayasim var ve wiz yerin dibine sokulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bütün oyunlarda caster oynarım ama diabloda deliler gibi barbar kasıyorum aşırı zevkli geliyor fır fır fır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bayıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 yeni sezonla monk yada wd baslarım ekleşelim kasalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 wizard archon bayağı iyiydi en son da nerf mü yedi bilmiyorum. ptr'da coşuyordu. monk wd barb dh ve belki de biraz wizard desek yine de kendilerince tek class ile yürüme işinden kurtulmuş oldu blizz. oynayacak varsa yeni sezonda hardcore olarak, ekleşelim +1 arıyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 peki bu silahların dmg'ları nasıl 4300 lerde olabiliyor ? tamamiyle şans mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ancient olucak max ya da yakın dmg rollıycak %9-10dmg %6-7 as affixleri cikacak,tabi bundan önce düşen drop leg olacak, drop tipi weapon olacak, leg weaponlar arasında istedigin olacak vs. evet biraz şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 PTR de hammerdin nasıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 oyun en ucuz nerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 2 inci el satış yapan forumlarda ( epicnpc vs.) sıfırı ise g2a dadır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ilginçtir ki, 2.3 ile listemdeki 20 kişi falan geri döndü oyuna. diabloyu seviyorsunuz hepiniz kabul edin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 haftaya yeniden söylersin sayıyı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 aynen, en fazla 1 hafta bilemedin 2 hafta soner herkesi gazi sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 sabah 6.5 a kadar desolate sands sorunu yaşadım.ne zaman girmeye kalksam oyun crash yedi. zar zor çözdüm. eğer aynı sorunu yaşayan çokmuş. eğer başına gelen olursa yazsın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 napıyon ki orada adventure ile kastırsana. dün oynadım ben gece tüm bountyleri iki kere yaptım hiç sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 emre3877 said: sabah 6.5 a kadar desolate sands sorunu yaşadım.ne zaman girmeye kalksam oyun crash yedi. zar zor çözdüm. eğer aynı sorunu yaşayan çokmuş. eğer başına gelen olursa yazsın buraya bende geçen sezondan beri oluyordu bu mevzu, baya birşey denedim ama olmamıştı. çözümü var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 bazı amd ekran kartlarında çıkan bir sorunmuş. act 2 için ne zaman bounty e niyetlensem orada oldu biri. çantayı alamadan oyun crash yedi her seferinde. affix veremedim cube e sırf o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 nordhen said: emre3877 said: sabah 6.5 a kadar desolate sands sorunu yaşadım.ne zaman girmeye kalksam oyun crash yedi. zar zor çözdüm. eğer aynı sorunu yaşayan çokmuş. eğer başına gelen olursa yazsın buraya bende geçen sezondan beri oluyordu bu mevzu, baya birşey denedim ama olmamıştı. çözümü var mıymış? dll hatası abi. reddit den buldum bende baya bir sorun yaşayan olmuş. dll indirip diablo klasörüne atıyorsun. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18300223707#7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 teşekkür ederim, şu an problem çözüldü gibi gözüküyor. blue postla bile 13.12 driverlarına dönün demişler, ki bayadır farkındalar yani olayın, yüzsüz blizzört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar