sildarine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Şu kanai cube olayı normal mod a da geliyor dimi yani sezonun bitimini beklemeye lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 clanca öküz gibi 5 act inda bounty lerini seri yapmamız gerekecek. o 4 ve 5 in bounty leri tek başına çekilecek dert değil. adamlar harbi çok zeki. 4 e uğrayan yoktu şimdi yapmayında görüyüm der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sildarine said: Şu kanai cube olayı normal mod a da geliyor dimi yani sezonun bitimini beklemeye lüzum yok. evet. act 1 den zoltun kelle den alıyorsun questi. act 3 te map i var oraya gidiyon alıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Bounty yaptıracak yeni ne geldi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kanai cube kullanimi icin gereken matlar bountylerden dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Aynen hiç yapmadığın kadar bounty yapcan artık mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Oha oha oha. Simdi baktım patchte gelenlere. Vaaaay bayagı guzel seyler gelmis. 2 hafta sonra gelirim oyuna. sezon durumu nedir suan? eski sezonda mıyız hala? yeni sezon ne zman geliyo? Hay simdi gordum cuma baslıyomus neyse bana boost atarsınız 5 eylulde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 emre3877 said: clanca öküz gibi 5 act inda bounty lerini seri yapmamız gerekecek. o 4 ve 5 in bounty leri tek başına çekilecek dert değil. adamlar harbi çok zeki. 4 e uğrayan yoktu şimdi yapmayında görüyüm der gibi. 4 olduğunda 1 saat rift yapıcaksın ya da oyundan çıkıcaksın , otomatik olarak değişicek bonus bounty. 4 yapmadan başka acte geçemezsin diye bi zorlama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Cuma akşamı 7de kimler geliyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Yoklama mi aliyorsunuz hayirdir asdsfds Ben geliyorum barb/crusader ile!!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ad3m said: Aynen hiç yapmadığın kadar bounty yapcan artık mecburen. gayet hızlı oluyo bounty runlar, onemli olan butun oyuncuların farklı bonus objective gitmesi. boyle biz sabah kısa surede baya full act temizledik, kanai's cube'u baya kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Bende oyunda olurum ama melee'lerden hangisiyle oynarım bilemiyorum daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ben oynarım muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 klasik 4-5 gün oynatır sonra bezer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Sezon oynamayacaktım ama askere gidince sezon stash komple silindi witching hour falan sdf.Onun için sıfırdan sezon karakteri açayım dedim. Hangi class op şimdi 1 senedir bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 cube ü aldım 2 şer tur bounty döndüm 3 affix koydum ve end 3.0.0 da görüşürüz mehhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 2-3 grift zorlayaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Diabloyu kestim oyun bitti kafasi. Cok bisey beklememek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 tabi cnm gr yaptım 50+ wizzardla. Wiz için yeterli zaten zorlasan max 55 fln çıkıcak gidip te barb ve ya monk ta rerollıyamıycam 60+ için. 3 yaratıcılıkta çığır açan set dışında oyuna hiç birşey eklenmedi tabiki. Bir poe patchlerine bak birde blizz wp blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Öyle canım tırt.. Blizzard hep böyle idi hep böyle kalacak. 2 satırlık şeyi cilalayıp cilalayıp sanki olduğundan daha muhteşem birşeymiş gibi yapacaklar (fanboylar sayesinde). E haliyle ortada birşey olmayacak :P. Fakat poe de abi ne bileyim.. Çok trade vs. uğraşmak istemeyen birisi için sıkıcı oluyor. Oyunun olayı zaten bu sayılır. Benim gönlüm Marvel Heroes diye bir arpg den yana ama adamlar o kadar malki endgame content getirebilmiş değiller (birde mid-endgame arası uçurum) gir sezonda 100 saat takıl çık için iyi oluyor diablo. Yoksa poe nin eline su dökemez benim gözümde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ya poe'de de sıkıntı var tabiki zaten bu nedenle bir d3 bir poe gidip geliyoruz tam tatmin olamıyoruz. İkisinin çiftleşmesi lazım ama blizzard çalışanlarının oturup ağlaması lazım yani poe de ki gelişimi ve vizyonu görüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 cube'ü nasıl açıyoruz dün biraz oynadım ama tam anlayamadım olayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Cain's book gibi şehirde bir yerde duruyor. Haritada görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Zikko said: cube'ü nasıl açıyoruz dün biraz oynadım ama tam anlayamadım olayı :( Act3 de adventure mode da haritanin en kuzeydoğusunda ki way pointe git, mapi sonuna kadar ilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Şimdi yeni sezon için hangi sınıf ve seti tavsiye ediliyor? Hammerdin yapılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar