Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 haftada birkaç saat kullanacaksan al, kullanamayacaksan başka birşey al. kindle vs tablet olayını zaten sayfalarca konuştuk anlatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 başka bir şey olarak düz tablet mi diyosun. o var zaten ama bu e-ink olayı güzel sanki kitap okumak için. haftada en az 4-5 saat kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 kullanırsan linktekini al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Silphatos said: şunu alayım mı yarın biten 50tl hediye çekim var, 400'e geliyor http://www.hepsiburada.com/kindle-paperwhite-2015-elektronik-kitap-okuyucu-4gb--p-KKINDLE11 bende var bundan çok memnunum. fiyat iyi bence al gitsin. kılıfta al ama. kılıfla güzel oluyo baya cihaz. normalde telefonda falan kılıfa karşıyım hayatta kullanmam ama bunda durum farklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Silphatos said: şunu alayım mı yarın biten 50tl hediye çekim var, 400'e geliyor http://www.hepsiburada.com/kindle-paperwhite-2015-elektronik-kitap-okuyucu-4gb--p-KKINDLE11 tek seferde kullanamıyorsun sanırım o çekleri, 25-25 oluyor 2 alışveriş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Çekine göre değişiyor bende 75+75 150 vardı bi ara mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 evet tek kullanım 50'lik var, geçen ay da yine 50'lik kullandım bi tane 50+50 almıştıö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 gerge neden yazmamış bir şey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Gerge kobo al der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 benimde alasım var, eski kindle ım şarj tutmuyor nedense eski model istiyorum bulunur mu acaba? şu http://www.wired.com/images_blogs/gadgetlab/2011/09/Screen-Shot-2011-09-29-at-2.55.20-PM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 paparnoz said: Gerge kobo al der. bu Kobo nasıl ya 280 tl ye falan var çok uygun geldi bana üstelik kindle daki gibi uğraşmıyorsun uzantıları destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 başlığı var ebook mu ne öyle bir şeydi 50 sayfa kıyaslandılar hepsi iyi, işini görüyor, ihtiyacınız varsa alın geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Kindle Amazon disi kitaplarda kerning, hyphenation ve ligatures desteklemiyor. Ne dedigimi anladiysan go go Kobo. Baska fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 bLackcha0s said: bu Kobo nasıl ya 280 tl ye falan var çok uygun geldi bana üstelik kindle daki gibi uğraşmıyorsun uzantıları destekliyor Kindle gece kitap okuyacaksan ideal. Kendi patentli aydınlatma teknolojisi sayesinde gözüne far tutar gibi alttan aydınlatmıyor sayfayı. Yorulmadan okuyabiliyorsun. Hyphenation falan filan farkedeceğin şeyler değil zaten pratikte, hipster olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 kobo da gece kitap okunmuyor mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Okunur da aydınlatma teknolojisi farklı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 kindle ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Ooo hacı emmi hoşgeldin gel otur yorgun duruyorsun, ne içersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ecnebi elektronik okutaçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 tişikkir idirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 interneti kaça bağlattın hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Kobo'nun da, Kindle'in da isigi benzer, oyle buyuk farklar yok aralarinda. Hyphenation ve kerning de epey epey onemli seyler. Ilk sutunda hypenation var. http://www.pws-ltd.com/images/articles/justified-text.gif https://kungfuwit.files.wordpress.com/2009/07/kerned_thumb.png Burada fark goremeyen kordur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 oo fail keming orneğide gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 O not kerned örneği çok paint duruyor, hiç öyle bişey görmedim kindle'da, veya dikkatimi çekmedi. Sanki birileri kandırmaya çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 bLackcha0s said: paparnoz said: Gerge kobo al der. bu Kobo nasıl ya 280 tl ye falan var çok uygun geldi bana üstelik kindle daki gibi uğraşmıyorsun uzantıları destekliyor kobo aldım ben hepsiburadadan. ışıklı mışıklı acayip güzel bişi. öneririm kesinlikle. kindle ile farkı nedir bilmiyorum. okuyorum işte herbişiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar