sinera Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Alın abi ben factionu oluşturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Düşünsene şunların Viking ve Samuraylar ile karşılaştığını falan tarihte. 18 Sipahi 1 Viking'e falan dalardı herhalde sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 bu arada uplayde bu oyun icin dun bedava yazmislar ama girip bakmadim..belki hala belestir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Ace Abi guan dao ile naginatayi nasi bir tutarsin o zaman butun mizraklar nobushinin degisigi der gecersin cikardiklari 4 charinda silahlari ve martial art kismi bence digerlerinden cok farkli hani temele vurcaksan o zaman tiandi dao(pala) li eleman a cent cakmasi dersin ataktan sonra ub kicki yumrugu var bo staffli da tekme atiyo oo nobushi assassin kiz saplamali dagger gibi kullanio aha pk Ama baktiginda 4unun de silahlari baya farkli hook blade, dao, guan dao, bo staff hueee balta kilic dagger kalkan degil estetik hos ki ileriye yonelik baktiginda cinden daha cok archetype kazip cikariar degisik amac o zaten potansiyeli araplardan mezo amerikandan daha derin bence Sen kalkanli karakter yok diye gidi gidi yapion biliom seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Guandao ile naginata arasındaki fark çok devasa değil. Yani klasik EU stili spear ile naginata arasında elbette fark var. Guandao-Naginata farkı poleaxe/halberd farkına benziyor. Evet farklı ama birbiriyle aşırı derecede benzer. Demek istediğim bu değil. Ben yeni factionın tamamen yeni bir archetypea sahip olmasını istiyordum. Bu çinlilerle caponlar birbirlerine tip olarak da çok benziyolar. Doğu avrupa + orta doğu diyorum. Araplar sadece 4 classtan birini oluştururdu. Ki.. İlla doğu avrupa olsun da demiyorum Mezoamerica da olurdu. Sırf kalkan olarak düşünmüyorum. Macuahuitl, macana falan istiyorum abi. Eagle/Jaguar warrior.... Yeni 4 classtan sadece monkun değneği gerçekten özgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Türkler "AHA BELEŞ OYUN" diyip indirmişler. Yayıncıları izlerken gözlerim kanıyor. "Abi ben lockladığım zaman oynayamıyorum" diyeni bile gördüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Cin ve japon bence savas sanatlari olarak fundemantalden baya farkli ya cekikler diye kestirip atmamak lazim tabi ki orta asya/dogu yada mezo amerikanda olurdu olmaz degil ama o ucu arasinda gene marketing karakter yaratma estetik olarak pro/con yaptiginda cin benim gorusum agir basan taraf turkler gelsin şanli tarih yeniceri lelele diyenler zaten koyune donsun pls daha osmanlinin kilic vs yzerine yazili bir egitim yaziti bile yok amk imsf olarak senelerdir arioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 https://www.reddit.com/r/forhonor/comments/8qzx2j/the_saracens_will_have_to_wait_another_day/e0ndz42/ asıdufhuıaosduıfhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 oyun şu an bedavaymış da starter edition falan diyolar. neyi eksik oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 1 faction ve vanguard heroları oluyor, diğerlerini steel ile açıyorsun. baya hızlı steel kasılıyor. şuan da double xp week de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 bayağı hızlı derken bir maç 50 steel, char unlock 8000 steel. yeni charsa 15000. f2p diye bir deneyeyim tekrar da bir unlock için 150 maç abartı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 orderları yapınca haftada 15k geliyor işte çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 orderları botlara karşı da yapabilirsin. özellikle heavy orderlarını ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 evet order'lardan geliyor da işte onlar bitince çıktım. :p öyle yapacağım dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 bizden birisiyle de beraber oynarsan bonus steel ve xp geliyor (steele çok emin değilim de xp geliyor garanti) champion statusten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Oyunu oynuyosan char acmanin farkina bile varmiyosun ya ki glorified tuto olan story mode u bitirince kafadan 6-7k steel geliyo bile begendigin bi tane acinca ogrenene kadar bi bakmissin 30-40k steel birikmis 2 karakter oynuom ben onlarin kozmetiklerine itemlarina 50-60k harcamisimdir baktim steel birikmis gecen gidip 60kya yillik champion status aldik steel icin ozel biseyde yapmadik yani farkinda olmadan birikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 https://battlefy.com/jerkenheimtv/for-honor-t%C3%BCrkiye-1v1-duel-turnuvas%C4%B1/5b30c0bc75294203aaf12ba0/info 1v1 FH Türkiye turnuvası. Hadi girin lan. Kaybetçek bişi yok. Eğlencez işte kendi aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Giriyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 PvE cileri eğlendirecek birşey gelmiyor ya... Akşamları daily vs yapıp çıkıyorum sıkıntıdan. PvP 4vs4 mü yapıyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 4v4 dominion oynuyoz işte. Bu zamana kadar bir defa pve içerik çıkardılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 capul said: PvE cileri eğlendirecek birşey gelmiyor ya... Akşamları daily vs yapıp çıkıyorum sıkıntıdan. PvP 4vs4 mü yapıyorsunuz siz? Oyun pvp oyunu, pve ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 marching fire da endless pve mode u gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Bana breach gameplay icin test davetiyesi geldi. Son zamanlarda da is yogunlugu tatil vs derken hic giremiyorum halbuki :( Ama hirs yaptim su teste girip deneyecegim. Belki oyuna bir katkim olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 yav anlamıyorum. ben hariç herkese geldi galiba bu zıkkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Oha hic aklimin ucundan gecmezdi sana gelmeyecegi ya hahahaha Adamlar hata yapmis resmen sana gondereceklerine bana gondermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar